nicoc89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 To Torchlight 2 θα υποστηρίζει το Steam Workshop, για εύρεση και ενσωμάτωση mods μέσω του Steam. Παράλληλα η Runic δήλωσε ότι θα βγάλει και η ίδια κάποια mods στην αρχή, για να βοηθήσει στην εκκίνηση του Workshop, ενώ θα κυκλοφορήσει τα mod tools λίγο καιρό μετά τη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Επίσης περίπου μιά φορά το μήνα, η εταιρία θα κάνει free content updates στο παιχνίδι, με έξτρα αντικείμενα, events και άλλα. πωωω αυτά είναι ..πως να μην το αγοράσεις μετά ? κρίμα που μπαίνω στρατό γιατι θα το έλιωνα πραγματικά. δεν πειράζει όμως , όταν γυρίσω θα με περιμένει
ikaruga24 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Τετοια να βλεπω να γουσταρω. Ακριβως οτι χρειαζεται το PC και δειχνει το δρομο.
Tobajara Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Έτσι μου'ρχεται να το αγοράσω κι ας ξέρω πως δε θα το παίξω ποτέ...
xaralas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το συζητω, ουτε 20 ευρω για αυτο το game ειναι σαν να το παιρνω απο τον θειο Και πιστευω οτι θα βγουν πολυ καλα pvp mod και οχι μονο! 2
nicoc89 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 αυτά να τα βλέπει η blizz που μας πούλησε ενα παιχνίδι σε beta 60 euro , βγάζει τα κέρατα της απο το rmah και μας λέει πως δωρεάν updates/dlc δεν θα δουμε που να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω. 1
xaralas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Ετσι ειναι, ηδη αρκετοι φυγαν για GW2, με το που βγουν TL2 και Bordelands 2 θα φυγουν και οι υπολοιποι. Ε αν δεν δωσει νεο content και θα ειναι αξια της μοιρας της.
xaralas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.twitch.tv/directory/game/Torchlight%20II Η Runic εδωσε press early access σε streamers!! Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ θετικες!
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Το game φαίνεται μαματο, definite buy. (Απλά εύχομαι να ήταν λίγο πιο dark ρε παιδιά )
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως με το preload το έχω έτοιμο.
Greygore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Για τυχόν ενδιαφερόμενους, η Runic Games προσφέρει το soundtrack του Torchlight 2 δωρεάν απο την σελίδα τους -- το download περιέχει 28 tracks καθώς και printable CD booklet για όποιον το θέλει για... ράφι . Πηγή: Torchlight II Official Website
remalis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Για τυχόν ενδιαφερόμενους, η Runic Games προσφέρει το soundtrack του Torchlight 2 δωρεάν απο την σελίδα τους -- το download περιέχει 28 tracks καθώς και printable CD booklet για όποιον το θέλει για... ράφι . Πηγή: http://www.torchligh...#39;'>Torchlight II Official Website Τρομερή για άλλη μια φορά η runic. Πείτε μου τωρα, και να μην έχεις χρόνο να το παίξεις δεν πρέπει να το πάρεις την 1η μέρα για να στηρίξεις την εταιρεία? Το game φαίνεται μαματο, definite buy. (Απλά εύχομαι να ήταν λίγο πιο dark ρε παιδιά ) Ισχύει και όντως λίγο πιο dark θα ήταν καλό, αλλά αν έχει αστεία στοιχεια εμένα μου αρκεί. Εγώ πάντως με το preload το έχω έτοιμο. Έχει κανένα pre-order bonus? Ή απλά προ-παραγγελία από το steam για να το έχει pre-loaded?
Greygore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει κανένα pre-order bonus? Ή απλά προ-παραγγελία από το steam για να το έχει pre-loaded? Εκτός του pre-load, δίνει το πρώτο Torchlight (ως gift αν το έχεις ήδη στο Steam account). 1
ikaruga24 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ετοιμος και εγω με το preload. Τωρα κατεβαζω και το soundtrack. Πραγματικα φοβερα τυπακια εκει στη Runic. Μπραβο στο παιδια. Τοσο το Witcher 2 οσο και αυτο χαλαλι τα λεφτα που τους εδωσα. Για ωρα Ελλαδας το βραδυ ποτε γινεται το release? Τι ωρα θα μπορεσουμε να παιξουμε δηλαδη?
xaralas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Το game φαίνεται μαματο, definite buy. (Απλά εύχομαι να ήταν λίγο πιο dark ρε παιδιά ) Σταυρο σιγουρα θα βγει mod που να το κανει πιο σκουρο, οπως νομιζω ειχε βγει για το 1ο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα