Προς το περιεχόμενο

Laptop απο Αμερικααα??

rappereminem2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μηπως ξέρεται αν αγορασω καποιο λαπτοπ απο το amazon.com ή απο το amazon.co.uk. οταν 8α ερθει, εαν θα πληρώσω τελονίο ή κάτι άλλο extra,εκτός από την αξία του λαπτοπ?

Kokerouli έχει αναφερθεί δεκάδες φορές ότι οτιδήποτε έρχεται από ευρωπαική ένωση δεν περνά κανένα τελωνείο. Αυτό σημαίνει ότι αν παραγγείλεις από amazon.com είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώσεις τελωνείο, ενώ αν παραγγείλεις από amazon.co.uk ή amazon.de η παραγγελία σου δεν θα περάσει τελωνείο (πληρώνεις ότι γράφει στο site)

Δεν στέλνει το amazon ηλεκτρονικά προϊόντα στην Ελλαδα.
Πρόσεχε τι γράφεις γιατί παραπληροφορείς τον κόσμο. To amazon στέλνει Ελλάδα. Κάποια καταστήματα που πουλάνε δια του amazon μπορεί να μην στέλνουν.
Δημοσ.
Σήμερα πήγα στο sony wonder στη νέα υόρκη,που έχει και μαγαζί στο ισόγειο.ρώτησα τον πωλητή για εγγύηση στην ελλάδα και αφού διπλοέλεγξε είπα ότι ισχύει κανονικά.

οκ πασο. πριν μερικα χρονια που μου ειχε χαλασει ενα βαιο εξ αμερικης (σπασαν το dvd πορτακι στο αεροδρομιο) και ενω ηταν εντος εγγυησης κανονικα, το στειλα βελγιο-γαλλια δεν ξερω που τα στελνουν, και μου ειπαν πως δεν ισχυε εγγυηση, πληρωσα πρι τα 140 ευρω τοτε και επισης μεριμενα 2-3 βδομαδες να ερθει ανταλλακτικο απο ηπα.

λογικα εχει αλλαξει πολιτικη η σονυ,αφου αν δεν κανω λαθος πλεον βγαζει τα ιδια σασι παγκοσμιως ενω τοτε οχι

Δημοσ.

δεν δινουν ολες οι μεγαλες εταιριες διεθνες εγγυηση!

η hp,για περαδηγμα,μεχρι και σημερα δε δινει διεθνη εγγυηση!

δεν ξερω αν δινει καν πανευρωπαικη,που ετσι κι αλλιως ειναι υποχρεωμενη να δωση!

Δημοσ.

Dell και ibm / lenovo δίνουν εγγυήσεις και καλύπτουν εαν είσαι στην Ευρώπη , δηλαδή

γυρνάνε σε Ευρωπαικές !! :X

Δημοσ.

3 hp laptop που εχουμε σαν οικογενια απο αμερικη,ειναι ουσιαστικα χωρις εγγυηση!

Γι'αυτο την απεριψα και πηγα προς toshiba,οταν εψαχνα για ενα ακριβο gaming laptop!

Δημοσ.

Πρόσεχε τι γράφεις γιατί παραπληροφορείς τον κόσμο. To amazon στέλνει Ελλάδα. Κάποια καταστήματα που πουλάνε δια του amazon μπορεί να μην στέλνουν.

Όχι κάποια, αλλά όλα. Δεν μπορεις να ψωνισεις από marketplace στην Ελλαδα. Όσο για το αν στέλνει το amazon προιοντα στην Ελλάδα, εγώ δεν μιλησα γενικά, αλλα συγκεκριμενα για laptop. Από όσο ξέρω, δεν μπορείς να παραγγειλεις laptop, ουτε και οποιοδηποτε άλλο βαρύ αντικείμενο τύπου LCD τηλεόραση κτλ. Παλαιοτερα νομίζω ισχυε γενικα για τα hardware, δεν ξερω αν το άλλαξαν τώρα.

Δημοσ.
οκ πασο. πριν μερικα χρονια που μου ειχε χαλασει ενα βαιο εξ αμερικης (σπασαν το dvd πορτακι στο αεροδρομιο) και ενω ηταν εντος εγγυησης κανονικα, το στειλα βελγιο-γαλλια δεν ξερω που τα στελνουν, και μου ειπαν πως δεν ισχυε εγγυηση, πληρωσα πρι τα 140 ευρω τοτε και επισης μεριμενα 2-3 βδομαδες να ερθει ανταλλακτικο απο ηπα.

λογικα εχει αλλαξει πολιτικη η σονυ,αφου αν δεν κανω λαθος πλεον βγαζει τα ιδια σασι παγκοσμιως ενω τοτε οχι

αν έσπασε το πορτάκι, η εγγύηση τί να καλύψει? Είχες accidental?

Δημοσ.
Kokerouli έχει αναφερθεί δεκάδες φορές ότι οτιδήποτε έρχεται από ευρωπαική ένωση δεν περνά κανένα τελωνείο. Αυτό σημαίνει ότι αν παραγγείλεις από amazon.com είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώσεις τελωνείο, ενώ αν παραγγείλεις από amazon.co.uk ή amazon.de η παραγγελία σου δεν θα περάσει τελωνείο (πληρώνεις ότι γράφει στο site)

ευχαριστώ για την βοηθεια

Δημοσ.
αν έσπασε το πορτάκι, η εγγύηση τί να καλύψει? Είχες accidental?

δεν τους ειχα πει γιατι δεν δουλευε,και με ενημερωσαν για το κοστος να παει και να ερθει χωρις το ανταλλακτικο, πριν κανονισω να το στειλω.δλδ ειχαν σαν αρχη να σε ενημερωσουν αν εισαι εκτος εγγυησης ποιο ειναι το μινιμουμ κοστος.

το σπασαν οι εξυπνοι στις ηπα ενω εκαναν ελεγχο στο λαπτοπ,αλλα ο πατερας μου το καταλαβε αφου εφτασε ελλαδα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Σήμερα πήγα στο sony wonder στη νέα υόρκη,που έχει και μαγαζί στο ισόγειο.ρώτησα τον πωλητή για εγγύηση στην ελλάδα και αφού διπλοέλεγξε είπα ότι ισχύει κανονικά.

Μόλις πήγα να αγοράσω ένα laptop ΗΠΑ (από το site τους). Μετά απο συνομιλία, τελικά αυτό που ισχύει είναι.

Ο πρώτος χρόνος είναι διεθνείς εγγύηση.

Αν πάρεις επέκταση εγγύσησης, ισχύει μόνο για ΗΠΑ.

Άρα διορθώνω τον ευατό μου.

Επίσης, καλό είναι να μιλήσετε με τον πωλητή (με το chat) που βγαίνει.

Για να με πείσει να αγοράσω, μου έδωσε 2 επιλογές

1) 10% έκπτωση αν πάρω την επέκταση εγγύσησης

2) Δώρω ένα PS3

Δημοσ.

Μόλις πήγα να αγοράσω ένα laptop ΗΠΑ (από το site τους). Μετά απο συνομιλία, τελικά αυτό που ισχύει είναι.

Ο πρώτος χρόνος είναι διεθνείς εγγύηση.

Αν πάρεις επέκταση εγγύσησης, ισχύει μόνο για ΗΠΑ.

Άρα διορθώνω τον ευατό μου.

Επίσης, καλό είναι να μιλήσετε με τον πωλητή (με το chat) που βγαίνει.

Για να με πείσει να αγοράσω, μου έδωσε 2 επιλογές

1) 10% έκπτωση αν πάρω την επέκταση εγγύσησης

2) Δώρω ένα PS3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...