Προς το περιεχόμενο

Laptop απο Αμερικααα??

rappereminem2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει να αγορασω λαπτοπ απο αμερικη?? Απο αποψη εγγυησης κυριως και επειτα απο σερβις....

Αν αγορασω δλδ λαπτοπ απο τη sony της αμερικης θα ισχυει η εγγυηση για την ελληνικη sony??

Δημοσ.

Ανάλογα με την εταιρεία. Αν η εταιρεία έχει διεθνή εγγύηση, τότε δεν έχεις πρόβλημα. Οπότε στο eshop που κοιτάς να αγοράσεις, κοιτάς και τους όρους εγγύησης.

Επίσης σε συμφέρει αν πας να το φέρεις ή αν στο φέρει κάποιος. Αν το παραγγείλεις και στο στείλουν (ακόμα και δώρο) είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώσεις πολλά στο τελωνείο. Ειδικά για θέματα τελωνείου υπάρχουν πολλές συζητήσεις στο forum.

Δημοσ.

Αν πάρεις διεθνή εγγύηση δεν έχεις θέμα, απλά πρέπει να το κοιτάξεις λίγο για να μην την πατήσεις.

Αν το παραγγείλεις θα πληρώσεις τελωνείο και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, αν πας εσύ ταξίδι εκεί ή κάποιος δικός σου αξίζει αρκετά (ειδικά με την ισοτιμία Ευρώ-$). Επίσης υπάρχουν και μοντέλα που δεν κυκλοφορούν εδώ.

Ένα μικρό θέμα (όχι τίποτα σπουδαίο) είναι ότι θα έχεις θέμα με την πρίζα της τροφοδοσίας, αλλά αυτό λύνεται εύκολα.

Δημοσ.

ευχαριστω isay...

---------- Προσθήκη στις 17:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:28 ----------

Q-Taxys τυχαια βρηκα στο sonystyle της αμερικης οτι μπορεις να φτιαξεις το δικο σου λαπτοπ. οπως λετε κ οι 2 θα εχω σιγουρα προβλημα με τελωνειο κ δυστυχως προς το παρον δεν εχω καποιον προς το παρον που να ετοιμαζει τετοιο ταξιδι.

εστειλα και email αμεσως για να ρωτησω και μου απαντησαν οτι εχουν στα σχεδια τους να το κανουν και στην ευρωπη γιατι ζητανε παρα πολλοι λαπτοπ που εχουν διαλεξει μονοι τους τα χαρακτηριστικα του αλλα δεν ξερουν ποτε θα γινει.

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παιδιά πόσο μπορεί πια να κοστίσει αυτό το τελωνείο;

Πάντως όντως πολύ δελεαστικά χαρακτηριστικά στο Αμέρικα . . .

Δημοσ.

Επειδή ήμουν στη Αμερική πριν από έναν μήνα οι τιμές δεν έχουν τρελλές διαφορές δηλαδή

δολάριο με ευρώ , από μηχανήματα που γυρνάει η εγγύηση στην Ευρώπη εγώ θα σου

έλεγα να πας σε dell , ibm ή sony !! :X

Δημοσ.
Δηλαδή ρε παιδιά πόσο μπορεί πια να κοστίσει αυτό το τελωνείο;

Πάντως όντως πολύ δελεαστικά χαρακτηριστικά στο Αμέρικα . . .

Δεν ξέρω πόσο μπορεί να φτάσει αλλά κανά δυο κατοστάρικα για πλάκα μπορούν να σου χώσουν σε ηλεκτρονικές συσκευές.

Δημοσ.

και διεθνη εγγυηση να παρεις αν εισαι εκτος αμερικης και χαλάσει πληρώνεις τα μεταφορικά. εμένα τουλαχιστον αυτο μου ετυχε με τη sony

Δημοσ.

Ε, αν είναι για κανά δυο κατοστάρικα εντάξει... Αν βρείτε στην Ελλάδα με 1,200 ευρώ τέτοιο λάπτοπ, όπως το περιέγραψε, να μου τρυπήσετε την μύτη!!!!!!

Δημοσ.
και διεθνη εγγυηση να παρεις αν εισαι εκτος αμερικης και χαλάσει πληρώνεις τα μεταφορικά. εμένα τουλαχιστον αυτο μου ετυχε με τη sony

αυτο λεγεται ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ!

Δημοσ.
Ε, αν είναι για κανά δυο κατοστάρικα εντάξει... Αν βρείτε στην Ελλάδα με 1,200 ευρώ τέτοιο λάπτοπ, όπως το περιέγραψε, να μου τρυπήσετε την μύτη!!!!!!

:lol::lol: οντως σε κανα χρονο θα ερθει τετοιο λαπτοπ εδω! εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα! κ οχι μονο αυτο...οταν το φτιαχνεις σε ρωταει κ τι λογισμικο θες, αν θες τα ηλιθια trials του norton, αν θες microsoft office 2010, τι windows 7 θες, αν θες adobe, τα παντα. κ ετσι παιρνεις ενα λαπτοπ χωρις τα αχρηστα που βγαζεις καθε φορα. ελπιζω να με προλαβει η sonystyle της ευρωπης και να φτιαξει αναλογη υπηρεσια πριν παρω κατι υποδεεστερο :P !!

Δημοσ.

sony δεν εχει διεθνη εγγυηση.αν το παρεις απο ηπα ειναι μονο για ηπα,και υπαρχει ειδικη επεκταση εγγυησης για ευρωπη.αντιστοιχα με ευρωπαικη εγγυηση και επεκταση εγγυησης για ηπα καναδα κλπ.

επισης το sonystyle δεν στελνει ελλαδα απο οσο ξερω,οποτε μην κοιτας γενικα customized λυσεις απο ηπα εν γενη.

προτεινω να το παρεις απο ελλαδα για να γλυτωσεις το τρεξιμο, να χεις το κεφαλι σου ησυχο και να τονωσεις και την ελληνικη οικονομεια που σε χρειαζεται! :)

Δημοσ.
sony δεν εχει διεθνη εγγυηση.αν το παρεις απο ηπα ειναι μονο για ηπα,και υπαρχει ειδικη επεκταση εγγυησης για ευρωπη.αντιστοιχα με ευρωπαικη εγγυηση και επεκταση εγγυησης για ηπα καναδα κλπ.

επισης το sonystyle δεν στελνει ελλαδα απο οσο ξερω,οποτε μην κοιτας γενικα customized λυσεις απο ηπα εν γενη.

προτεινω να το παρεις απο ελλαδα για να γλυτωσεις το τρεξιμο, να χεις το κεφαλι σου ησυχο και να τονωσεις και την ελληνικη οικονομεια που σε χρειαζεται! :)

Σήμερα πήγα στο sony wonder στη νέα υόρκη,που έχει και μαγαζί στο ισόγειο.ρώτησα τον πωλητή για εγγύηση στην ελλάδα και αφού διπλοέλεγξε είπα ότι ισχύει κανονικά.

Δημοσ.
Σήμερα πήγα στο sony wonder στη νέα υόρκη,που έχει και μαγαζί στο ισόγειο.ρώτησα τον πωλητή για εγγύηση στην ελλάδα και αφού διπλοέλεγξε είπα ότι ισχύει κανονικά.

κ ετσι πρεπει να ειναι. sony ειναι ολες αλλωστε. αν δεν ισχυει κατι θα βρωμουσε ισως.

την ελληνικη οικονομια θα σκεφτω να τη στηριξω οταν δε θα κοβουν μισθους και συνταξεις γιατι τοτε θα εχω αρκετα χρηματα να στηριξω μια οικονομια που μου προσφερει προϊοντα ακριβοτερα απο τα αντιστοιχα του εξωτερικου. μεχρι να συμβει αυτο στηριζω τις ξενες οικονομιες γιατι συμφερει και την τσεπουλα μου. να ναι καλα το ebay και το amazon. παρενθεση ηταν αυτο. ετσι κ αλλιως ομως ειναι πολυ τραβηγμενο να παρω απο αμερικη γιατι δεν μπορω να παω ο ιδιος προς το παρον. εχω καταληξει στο VPC-EB2Z1E/BQ που ειναι το καλυτερο deal αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Μηπως ξέρεται αν αγορασω καποιο λαπτοπ απο το amazon.com ή απο το amazon.co.uk. οταν 8α ερθει, εαν θα πληρώσω τελονίο ή κάτι άλλο extra,εκτός από την αξία του λαπτοπ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...