nondas667 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Εχω προσφατα εγκαταστησει τα Windows 7 και ενω ολα μου λειτουργουν ρολοι δεν μου επιτρεπει την προσβαση σε ορισμενους φακελους και ιδιαιτερα στον εξωτερικο σκληρο μου λεγοντας μου οτι δεν εχω δικαιωμα προσβασης στο φακελο και οτι πρεπει να κανω τις καταλληλες ρυθμισεις στην καρτελα ασφαλειας προσπαθω να κανω στην καρτελα ασφαλειας οτι πρεπει αλλα παλι βγαινω σε αδιεξοδο. Εχει κανενας καμια ιδέα. Ευχαριστω εκ των προτερων
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τον εξωτερικό τον είχες πριν σε άλλο λειτουργικό,η/υ και είχες ασφαλίσει τους εν λόγο φακέλους;Αν είναι έτσι το πιο εύκολο θα είναι να γίνει η δουλειά στο λειτουργικό,η/υ στον οποίο γίνανε η αρχικές ρυθμίσεις. Αν θέλεις μόνο τα αρχεία δοκίμασε να ξεκινήσεις με κάποιο livecd και να αντιγράψεις τα αρχεία.
nondas667 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τον εξωτερικό τον είχες πριν σε άλλο λειτουργικό,η/υ και είχες ασφαλίσει τους εν λόγο φακέλους;Αν είναι έτσι το πιο εύκολο θα είναι να γίνει η δουλειά στο λειτουργικό,η/υ στον οποίο γίνανε η αρχικές ρυθμίσεις. Αν θέλεις μόνο τα αρχεία δοκίμασε να ξεκινήσεις με κάποιο livecd και να αντιγράψεις τα αρχεία. Τον ειχα προηγουμενως σε αλλο λειτουργικο. Καταφερα χθες να τον ανοιξω αλλα σημερα το πρωι δεν με αφηνει καθολου να μπω στον σκληρο λεγοντας μου οτι τα Windows δεν εχουν προσβαση σε αυτον. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει για αυτην την συμπεριφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.