delfini69 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα! Ενώ μπορώ να κάνω Ping σε μια ip στο δίκτυο lan, δεν μπορώ να προσπελάσω αρχεία και φακέλους από τον απομακρισμένο υπολογιστή..Είδα ότι δεν υπάρχει ο υπολογιστής αυτός στις θέσεις δικτύου έτσι προσπάθησα να κάνω προσθήκη μιας νέας θέσης δικτύου.. Δυστυχώς όμως, όταν δίνω διεύθυνση δικτύου στον οδηγό μου εμφανίζει το μήνυμα ότι ο φάκελος που πληκτρολόγησα δεν φαίνεται να είναι έγκυρος.... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια λύση για να μπορώ να έχω πρόσβαση στον υπολογιστή αυτόν;; Όποια πρόταση που μπορεί να βοηθήσει είναι δεκτή!!! Ευχαριστώ! PS: Ο υπολογιστής έχει ip: 10.41.49.10, εγώ θα πρέπει να πειράξω την δικιά μου Ip σε 10.41.49.(...) ;;;
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αφού κανεις ping στην ip που θες να μπεις, είναι ok η δίκια σου ip. Καταρχάς στον υπολογιστή που θες να μπεις, είναι ενεργοποιημένο το file sharing? Έχει κωδικό? Start-run \\10.41.49.10\ k δες τι σου βγάζει
delfini69 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Start-run \\10.41.49.10\ ----> "Η διαδρομή του δικτύου δεν εντοπίστηκε" Είναι δυνατόν;; Γιατί εμένα μου φαίνεται λίγο παράλογο.....
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Το file sharing είναι απενεργοποιημένο στο pc.
delfini69 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 κατ αρχήν ευχαριστώ πολύ @tsakonas! Ξέρεις πως μπορώ να το ενεργοποιήσω;;;; και αφου το ενεργοποιήσω μετά κανονικά προσθέτω την νέα θέση στο δίκτυο και όλα comple;;
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δε χρειάζεται να το προσθέσεις, θα φανεί μονο του, η θα το ανοίγεις με \\ip. φυσική πρόσβαση έχεις στο pc? Αν ναι, google file sharing, είναι πολύ απλό.
delfini69 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ok, το βρήκα: My Computer/Tools/Folder Options/View/Use Simple File Sharing (Recommended).. Θα το δοκιμάσω και θα δω, αν υπάρξει πρόβλημα θα ξανά ενοχλήσω... Ευχαριστώ...!
tsakonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Όχι, απενεργοποίησε το simple file sharing παντού, είναι άχρηστο. http://www.practicallynetworked.com/sharing/xp_filesharing/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.