Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με παιχνίδια!!

billylis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία μήπως ξέρει κανείς να μου απαντήσει τι ακριβώς φταίει και με το που παίζω παιχνίδια μετά από λίγο η οθόνη μου βγάζει καφέ ρίγες και μετά από κάποια δευτερόλεπτα κολάει και ο ήχος και δεν μπορώ να κάνω τίποτα παρά μόνο επανεκκίνηση? Ο υπολογιστής είναι καινούργιος και έδωσα 2000 ευρώ για να τον πάρω και παρόλα αυτά δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια...Ο υπολογιστής έχει επεξεργαστή core i7 2.66mhz RAM 3x2MB DDR3 κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5800 series 1GB και τροφοδοτικό της Tagan 880W!!Plzz help

Δημοσ.

το έχω κάνει είδη...και μάλιστα είχα Win 7 και τα έβγαλα και δοκίμασα τα Vista μήπως υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας αλλα τίποτα....

Δημοσ.

Τον έστησες μονος σου η το πήρες έτοιμο? Αν το κaνες μονος σου, τσέκαρε καλώδια και επαφές, k ξεκινα με memtest. Μονο σε games το κάνει αυτό?

Δημοσ.

παντως πιστευω πως το προβλημα σου βρισκεται στην καρτα γραφικων(λογο καφε ριγων που ειπες) ή στις μνημες οπως λεει ο τσακωνας,εστιασε εκει

Δημοσ.

Εγώ διάλεξα το τι ακριβώς θέλω αλλά μου το συναρμολόγησαν από το E-SHOP οπότε εγώ τον πήρα έτοιμο!! Ναι μόνο σε παιχνίδια μου το κάνει κατά τα άλλα δεν έχω κανένα παράπονο από τον υπολογιστή

Δημοσ.

καφε γραμμες=καρτα γραφικων.κανε ενα τεστ της καρτας με furmark αν δεν κανω λαθος και θα δεις αν το κανει σε υπερβολικο φορτιο.

Δημοσ.

Συμβαίνουν αυτά με τις συναρμολογήσεις, λογικά κάτι του ξέφυγε του τεχνικού. ’ρα έχεις εγγύηση, το πας πίσω ,άσε k το game μέσα k πες τους το πρόβλημα. Οφείλουν να το λύσουν.

Δημοσ.

Δηλαδή απο ότι κατάλαβα αν δεν τους στείλω το PC πίσω όπως είναι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη ε?Θα το δεχθούν όμως ή θα μου πούν να στείλω πίσω την κάρτα γραφικών μόνο??

Δημοσ.

Μπορείς να βγάλεις άκρη με τα διαγνωστικά, αλλα ποιος ο λόγος? Τζάμπα χρόνο θα χάσεις αφού όταν βρείς τον ύποπτο πρέπει να το επιστρέψεις πάλι. Δεν είναι σίγουρο ότι είναι η κάρτα γραφικών αν και είναι το πιο πιθανό. Οποτε όλο πακέτο.Δεν μπορούν να σου πουν κάτι , θα το δεχτούν .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...