Προς το περιεχόμενο

ddr 2 + ddr3

damakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ,εχω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε.Έχω 2 μνήμες DDR 2 και δύο μνήμες DDR 3 και θέλω να τις συνδέσω σε μια μητρική για να δουλεύουνε και οι δύο ταυτόχρονα.Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο?Θα δουλέψουνε και οι δύο καλά?θα συνεργαστούνε όπως πρέπει?

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά ,εχω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε.Έχω 2 μνήμες DDR 2 και δύο μνήμες DDR 3 και θέλω να τις συνδέσω σε μια μητρική για να δουλεύουνε και οι δύο ταυτόχρονα.Μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο?Θα δουλέψουνε και οι δύο καλά?θα συνεργαστούνε όπως πρέπει?

Όχι.......

---------- Προσθήκη στις 15:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:01 ----------

καταρχάς ρωτώ υπάρχει μητρική που να υποστηρίζει και ddr2 και ddr3..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναί..........

Δημοσ.

Με προλαβε ο απο-pano!!Δεν γινεται να εχεις ddr2 ddr3 μαζι.Ναι υπηρχαν μητρικες οπως η p5kc και η p5qc της asus.νομιζω οτι και η gigabyte ειχε βγαλει!

Δημοσ.
Με προλαβε ο απο-pano!!Δεν γινεται να εχεις ddr2 ddr3 μαζι.Ναι υπηρχαν μητρικες οπως η p5kc και η p5qc της asus.νομιζω οτι και η gigabyte ειχε βγαλει!

ευχαριστώ ενημερωτικά ρώτησα:-):-)

υπάρχει μητρική που υποστηρίζει και ddr2 και ddr3 αλλά δεν μπορεί ταυτόχρονα.Για τον φιλο damakas που ρώτησε;)

Δημοσ.

Εγώ πάλι μιας και αφορά εμμέσως το θέμα... Αξίζει τη σήμερον ημέρα να αγοράσει ακόμα κανείς ddr3? Εννοώ, οι χρόνοι τους δεν είναι ολίγον τι μεγάλοι;(δεν μιλάω να ξοδέψεις και ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ αλλά κατι πάνω του μετρίου προς το καλό).

Θέλω να πω, με όλα τα άλλα χαρακτηριστικα ίδια...Τι είναι πιο συμφέρον αν οι ddr3 έχουν πιο μεγάλους χρόνους; Ποιες θα ήταν πιο γρήγορες;

Δημοσ.
Εγώ πάλι μιας και αφορά εμμέσως το θέμα... Αξίζει τη σήμερον ημέρα να αγοράσει ακόμα κανείς ddr3? Εννοώ, οι χρόνοι τους δεν είναι ολίγον τι μεγάλοι;(δεν μιλάω να ξοδέψεις και ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ αλλά κατι πάνω του μετρίου προς το καλό).

Θέλω να πω, με όλα τα άλλα χαρακτηριστικα ίδια...Τι είναι πιο συμφέρον αν οι ddr3 έχουν πιο μεγάλους χρόνους; Ποιες θα ήταν πιο γρήγορες;

νομιζω οτι απαντας μονος σου στο ερωτημα σου...

οπως λες και εσυ οι ddr3 υποστηριζουν μεγαλυτερες ταχυτητες χρονισμου...

Δημοσ.
σήμερον ημέρα

= ddr3 . ddr2 καινουργιες περνεις μονο για κατεβαστηρι κ για pc 350 euro .

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω, είναι βλακεία κάποιος που θα πάρει pc σήμερα, να προτιμήσει mobo με ddr2 αντί για ddr3...

όσο για το κατεβαστήρι....θα προτιμούσα ένα με ddr απλή... οτιδήποτε άλλο είναι waste of resources για μένα :-)

Δημοσ.
Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, στο plaisio πριν κανα χρόνο που είχα ρωτήσει για ddr, οι τιμές τους ήταν πιο ακριβές από τις ddr2.

Εννοείται. Όσοσ παλιότερη είναι η ram τόσο πιο δυσεύρετη και αυτομάτως πιο ακριβή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...