ravend Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 τι γνώμη έχετε για το εν λόγω κατάστημα?γιατί το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον και πολύ πιθανόν να προβώ σε παραγγελία κάποιων βιβλίων. έχει κανείς εμπειρία απο αυτο?
kaiowas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ειχα παραγγειλει καποια επιτραπεζια πριν κανα 1,5 χρονο (ειχαν καποια αγνωστα παιχνιδια που δεν τα ειχα βρει σε αλλο). Καποια απο αυτα που ηθελα δεν τα ειχαν σε στοκ και θα περιμενα 1+ μηνα για να τα παραλαβω και ετσι τα ακυρωσα. Ελαβα κανονικα τα υπολοιπα. Ειχα κατι αποριες με τις χρωσεις στην καρτα αυτων που ακυρωσα και η επικοινωνια μαζι τους ηταν παρα πολυ καλη. Μου απαντησαν αμεσως σε μαιλ και με πηραν και τηλεφωνο για να επικυρωσουν οτι ολα ειναι ενταξυ με τις χρεωσεις. Οταν τα ειχαν ξανα στοκ με ειχαν παρει τηλεφωνο αν τα θελω ακομη, αλλα μου ειχε φυγει ο καιμος να τα παιξω και δεν ειχα και χρονο και τους ειπα οχι. Γενικα πολυ καλη η ολη συναλλαγη μαζι τους και το συνιστω ως μαγαζι, αν και η εμπειρια μου ειναι μονο με επιτραπεζια και οχι με βιβλια.
ravend Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 τουλάχιστον έιναι θετικό το σχόλιο σου,ευχαριστώ. γιατι και γώ σκέφτομαι να προβώ σε αγορά αν και με απασχολέι που πέφτει αύγουστος και μπορεί λόγω αυτού να καθυστερήσει.
basilis5 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Έχω πραγγειλει 5-6 φορές βιβλία κ δεν είχα κανένα πρόβλημα Sent from my iPod touch using Insomnia.app
dompred Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μία φορά έχω παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος. Γενικά έχει μεγάλη ποικιλία βιβλίων (μόνο βιβλία έχω παραγγείλει), πράγμα που με έκανε να το προτιμήσω. Τα βιβλία τα έψαχνα επί μήνες από βιβλιοπωλεία και παραγγελίες και παρά τις προσπάθειες δεν τα βρήκα. Μόλις συγκεντρώθηκαν τα προϊόντα σε παίρνουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση της παραγγελίας καθώς και προτεινόμενη από εσένα ώρα παράδοσης. Ίσως το μόνο πρόβλημα να ήταν η παράδοση, η οποία καθυστέρησε περίπου 1 ώρα, για το οποίο δεν ευθύνεται το κατάστημα, αλλά η μεταφορική. Τέλος, την ημέρα της παράδοσης ξαναπαίρνουν τηλέφωνο ώστε να τους επιβεβαιώσεις ότι όλα έγιναν σύμφωνα με τις οδηγίες σου και γενικά αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Να προσθέσω ότι έκανα μεγάλη παραγγελία και έτσι δεν είχα έξοδα αποστολής. Συνοψίζοντας θα επέλεγα το συγκεκριμένο και για επόμενες αγορές μου, αφήνοντας στην άκρη τα βιβλιοπωλεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.