Προς το περιεχόμενο

Δεν έχω το DVD των Windows Vista

pluss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Στο laptop του πατέρα μου ήταν προεγκατεστημένα τα Windows Vista Business. Αναβάθμισα τον υπολογιστή του πριν λίγο καιρό και του έβαλα τα Windows 7 Professional. Tώρα, με τον κωδικό ενεργοποίησης των Windows Vista Business θέλω να αναβαθμίσω έναν υπολογιστή με Windows XP, αλλά δεν έχω το DVD, επειδή δεν περιλαμβανόταν με την αγορά του laptop.

Υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσω νόμιμα από πουθενά (π.χ. microsoft) τα Windows Vista Business; Ή τι άλλο μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Όταν πέρασες τα 7, έσβησες τo partition στο δίσκο που είχε τα windows; Επίσης είχες φτιάξει το recovery dvd;

Oι εκδόσεις windows για laptops συνήθως «κάθονται» μόνο σε laptop της ίδιας εταιρείας

Δημοσ.
Όταν πέρασες τα 7, έσβησες τo partition στο δίσκο που είχε τα windows; Επίσης είχες φτιάξει το recovery dvd;

Oι εκδόσεις windows για laptops συνήθως «κάθονται» μόνο σε laptop της ίδιας εταιρείας

Δεν είχα φτιάξει recovery dvd, ούτε έσβησα το partition που είχε τα Windows.
Δημοσ.
Δεν είχα φτιάξει recovery dvd, ούτε έσβησα το partition που είχε τα Windows.

Νόμιμα να κατεβάσεις το dvd δεν γίνεται (εκτός αν είσαι φοιτητής σε σχολή με συμφωνία με την microsoft). Εναλλακτικά είτε ψάχνεις «κάπου στο net» για το αντίστοιχο dvd είτε ακολουθείς την παρακάτω «μανούρικη» διαδικασία:

-Παίρνεις backup τα 7 (με cloning)

-Από το recovery partition περνάς τα vista

-Φτιάχνεις τα recovery DVDs

-Επαναφέρεις το backup των 7

Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα λειτουργήσει serial που έχεις.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...