Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γουστάρω. Τρελά όμως. Όχι πως είμαι fan. :P

:-D:-D Eλα death lord απλά πες μας πώς τα κατάφερες, δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει κανείς . Δώσε γνώση στον λαό σου ... !

Δημοσ.
Εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον είναι αυτό. Μόλις το είδα έπεσα ξερός από τα γέλια..:P

Χαχαχα ,άκου κει μαγαιβερ.

Ρε μπας και την πουλησανε οι "αξιαγαπητοι" υπουργοί μας ?

Δημοσ.

Ε καλά. Το γεγονός έχει αξία ως "εισβολή" στην google και μόνο. Μη σας πιάνει το πατριωτικό σας τώρα...:P

Έτσι κι αλλιώς με τις φωτιές μόνο ο Μαγκάιβερ τη σώζει τώρα...

Δημοσ.

Το γεγονός ότι μάλλον πρόκειται για επίτηδες λάθος στο χάρτη για να εντοπισθεί ενδεχομένη αντιγραφή του το σκέφτηκε κανείς σας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπάρχουν άλλα μέρη για αυτόν το σκοπό (βλέπε ghost town Argleton), γιατί να αλαξουν το όνομα ενός νησιού?

Επεξ/σία από hackerw32
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το γεγονός ότι μάλλον πρόκειται για επίτηδες λάθος στο χάρτη για να εντοπισθεί ενδεχομένη αντιγραφή του το σκέφτηκε κανείς σας;

Λοιπον θα σου απαντησω με ενα παλιο αλλα καλο ανεκδοτο σε αυτο που λες.

Δυο φιλοι αγοραζουν σκυλο και οταν συναντιονται βλεπουν οτι ειναι ιδια ρατσα. και οι δυο αρσενικοι..και οι δυο ιδια χαρακτηριστικα και τους φωναζουν και οι δυο με το ιδιο ονομα...

Πω τι παθαμε λενε....πως θα τους ξεχωριζουμε. ποιος ειναι τωρα ο δικος σου και ποιος ο δικος μου

ας κοψουμε λεει του ενα την ουρα...Ετσι θα ξερουμε οτι ο δικος μου εχει ουρα και ο δικος σου οχι

κοβουν την ουρα ζηλευει ο σκυλος που δεν ειχε ουρα και δαγκωνει του αλλου την ουρα και την κοβει

πω τι παθαμε λενε.... κοψε και το αυτι. κοβουν το αυτι παλι τα παιρνει ο σκυλος με το ενα αυτι και και δαγκωνει το αυτι του αλλου

πω τι παθαμε λενε....κοψε και το αλλο αυτι!!!και τουμπαλιν...

να μη σας το πολυλογω αφου εκοψεν οτιδηποτε βρηκαν πανω και κατω :lol::lol:

λενε...ας ειναι

παρε εσυ το μαυρο να παρω εγω τον καφε

Αν λοιπον απο οσα μπορουσαν να κανουν για να ξεχωρισουν τον χαρτη ή να επιβεβαιωσουν οτι ειναι δικος τους αν καποιος τον εκμεταλευοταν.....ενω ειχαν απειρες επιλογες....πχ να βγαλουν επιτηδες ενα χαρακτηρα η ενα κενο η να προσθεσουν ενα κενο στο ονομα, και αντ' αυτου αποφασισαν να αλλαξουν το ονομα του νησιου σε Μαγκαιβερ τοτε απλα απορω πως κρατουν ισσοροπια και δε περπατανε στα 4 ακομα. Μερικους μαλλον η εξελιξη δεν τους επηρεασε καθολου

αφου δεν ονομασαν την Ελλαδα pepelope cruiz για να ξεχωριζουν τον χαρτη τους τυχεροι ειμαστε

Επεξ/σία από SpirtouLisS
Δημοσ.

Η αναγραφή της Σάμου με το όνομα του γνωστού τηλεοπτικού ήρωα που μεσουρανούσε από το 1985 έως το 1992, γίνεται σε όλες τις εκδόσεις του google maps...

...ώστε να ενημερωθεί η Google άμεσα για το ασυνήθιστο πρόβλημα και να προχωρήσει στη διόρθωση του πριν αυτό πάρει διαστάσεις και στα υπόλοιπα νησιά (A-Team, Dukes, Mission Impossible, Knight Rider, Κάντυ Κάντυ κ.α)

μπαίνει στο πάνθεον των καλύτερων ρεπορτάζ που έχει πάρει το μάτι μου όσα χρόνια είμαι γραμμένος στο Insomnia, παρακαλώ να μου σταλεί λινκ για τα υπόλοιπα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...