Προς το περιεχόμενο

τραυματισμενος γλαρος

XxMikexX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρηκα εναν τραυματισμενο γλαρο (εχει και ταμπελακι στο ποδι) και τον εχω κρατησει για να μην τον φαει καμια γατα.

πηρα την φιλοζωικη αθηνων μου δωσανε ενα τηλεφωνο στην καλλιθεα αλλα μου ειπανε οτι θα προσπαθησουν να ερθουν να τον παρουν.

δεν υπαρχει καμια εταιρεια που να παιρνει τραυματισμενα ζωακια? οποιος ξερει ας μου πει ενα τηλεφωνο η περιοχη ειναι πειραιας

edit: ερχονται να τον παραλαβουν και να τον φροντισουν απο φιλοζωικη ευχαριστω παντως!

Δημοσ.
Για γλαρόσουπα δεν το σκέφτηκες καν? :P

χαχαχα.

οχι μωρε το καημενο.. ειμαι φιλοζωος δεν μου πηγε η καρδια σε κατι τετοιο :P

αντιθετος εκεινου (του γλαρου) του γυαλισα.. με περασε για ψαρι και πηγε να μου πατησει δαγκωνια :fear:

εχει και ενα στομα... σαν μαχαιρι ειναι :fear:

Δημοσ.

What are the odds?

Που τον βρήκες τον γλάρο, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΣ και που τον έχεις; =ρ =ρ =ρ

Δημοσ.
What are the odds?

Που τον βρήκες τον γλάρο, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΣ και που τον έχεις; =ρ =ρ =ρ

σε μια πλατεια ηταν τραυματισμενος (πως και τι εγινε δεν ξερω!) και τωρα ερχονται να τον παρουν απο φιλοζωικη. σε κουτα τον εβαλα προσορινα δεν μπορει να πεταξει το φτερο του ειναι χαλια. η καπου κουτουλισε η τον δαγκωσε καμια γατα

Δημοσ.

Πρόσεχε με τους γλάρους γιατί είναι σαν ιπτάμενοι αρουραίοι. Κουβαλάνε ότι λογής αρρώστια μπορείς να φανταστείς.

Δημοσ.
Πρόσεχε με τους γλάρους γιατί είναι σαν ιπτάμενοι αρουραίοι. Κουβαλάνε ότι λογής αρρώστια μπορείς να φανταστείς.

περιστέρια από gta iv και έτσι?? χαχα :P

mike τι εννοείς ταμπελάκι στο πόδι?

Δημοσ.

το ξερω.. και το παλικαρι που ηρθε να τον παρει απο την φιλωζοικη αυτο μας ελεγε.. οτι γυρνανε στις χωματερες.. αλλα οταν το ειδα χτυπημενο το λυπηθηκα :/

ειχε ενα ταμπελακι που εγραφε ενα γραμμα και εναν αριθμο.

το παλικαρι απο την φιλωζοικη ειπε οτι ειτε μπορει να ειχε ξαναπερασει απο κτηνιατρο ειτε να τον ειχανε απο μικρο και να μελετουσαν προς τα που πεταει και κατι τετοια.

Δημοσ.

Στις περισσότερες μαφιόζικες ταινίες έτσι τα αποκαλούν. Δεν έχει το GTA IV τα πρωτεία (Sic) και όλοι μαζί δεν έχουν άδικο στην ονομασία, είναι πολύ πετυχημένη.

Δημοσ.
Ένα μπράβο από 'μένα :-)

ευχαριστω :-) σημερα θα παρω τηλεφωνο να δω αν καταφερε να πεταξει :-)

Στις περισσότερες μαφιόζικες ταινίες έτσι τα αποκαλούν. Δεν έχει το GTA IV τα πρωτεία (Sic) και όλοι μαζί δεν έχουν άδικο στην ονομασία, είναι πολύ πετυχημένη.

χαχαχα τωρα καταλαβα τι ενοειται περιστερια GTA IV... λες να ηταν τιποτα τετοιο? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...