tsi.dimitris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 θα ηθελα να μεταφερω τα αρχεια ενος σκληρου που εχω σε εναν αλλο σκληρο . τα αρχεια περιεχουν τα αρχεια των windows τα αρχεια εφαρμογων και αλλα ... δηλαδη αυτο που θελω να κανω ειναι να αντιγραψω τον ενα σκληρο σε εναν αλλον ετσι οπως ειναι με πιο προγραμμα θα πρεπει να το κανω αυτο ; εγω εχω δοκιμασει πολους τροπους αλλα δεν παιζει ο σκληρος μετα μου λεει ( DISK BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ). μηπως φταιει ο σκληρος επειδη δεν μου το αναγνωριζει σχεδον ποτε με την πρωτη ; και οι δυο σκληροι ειναι IDE 2.5" στα 80gb η διαδικασια που κανω ειναι η εξεις . 1)συνδεω τον σκληρο που θελω να αντιγραπσω με εναν ανταπτορα απο IDE TO USB και τον κανω εξωτερικο δισκο 2)ανοιγω το προγραμμα Acronis True Image Home 2010 3)παταω backup να μου δημιουργησει ενα αρχειο backup μεσα στον υπολογιστη μου 4)οταν τελειωσει κανω ασφαλη καταργηση και επανακκινηση 5)συνδεω τον σκληρο που θελω να αντιγραφουν τα αρχεια με τον ιδιο ανταπτορα 6)ανοιγω το προγραμμα partition wizard professional 7)επιλεγω τον σκληρο που θελω να αντιγραπσω τα αρχεια και παταω format partition επειλεγω FAT32 επιδη τα windows που εχει ειναι του '98 8)κανω ασφαλη καταργηση και μετα ξανασυνδεω τον σκληρο τον ιδιο που θελω να μεταφερω τα αρχεια 9)ανοιγω το Acronis True Image Home 2010 10)επιλεγω recovery-> disk recovery και μετα επειλεγψ το αρχειο του backup->new location και επιλεγω τον σκληρο που θελω να μεταφερω τα αρχεια, 11)οταν τελειωσει κανω ασφαλη καταργηση στον σκληρο και δεν παιζει παλι λεει το ιδιο με το που ξεκιναει ο υπολογιστης
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μην ανοίγεις και άλλο thread. Στο πρώτο σου έχουν εξηγήσει τι να κάνεις. (και ΔΕΝ αρκεί η αντιγραφή αρχείων για να γίνει boot)
tsi.dimitris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μην ανοίγεις και άλλο thread.Στο πρώτο σου έχουν εξηγήσει τι να κάνεις. (και ΔΕΝ αρκεί η αντιγραφή αρχείων για να γίνει boot) στο πρωτο τον στον τιτλο ελεγα μονο για .iso αρχεια τι ενωεις οτι ΔΕΝ αρκεί η αντιγραφή αρχείων για να γίνει boot
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Διαβάζοντας την πρώτη παράγραφο, βγάζω συμπέρασμα πως θες να βάλεις windows και προγράμματα σε άλλο δίσκο. Σωστά;
tsi.dimitris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Διαβάζοντας την πρώτη παράγραφο, βγάζω συμπέρασμα πως θες να βάλεις windows και προγράμματα σε άλλο δίσκο.Σωστά; να γινει σωστη μεταφορα των αρχειων windows και προγραμματων
tsi.dimitris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τι εννοείς, <<σωστά>>; να αντιγραφτουν ολα τα αρχεια χωρις παραμορφες στα αρχεια των windows και στην σειρα τους
lexmark Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ενα image δηλαδη θες να κανεις σε ενα σκληρο. Σωστα; Αν ναι δες αυτα απο το wiki του insomnia: Norton Ghost οδηγος και Οδηγος CLonezilla
tsi.dimitris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ενα image δηλαδη θες να κανεις σε ενα σκληρο. Σωστα; Αν ναι δες αυτα απο το wiki του insomnia: Norton Ghost οδηγος και Οδηγος CLonezilla χρεισιμα ειναι αυτα αλλα εγω δεν θελω μεσο "bios"
lexmark Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μεσα απο τα windows δεν γινεται να παρεις image των windows.
tsi.dimitris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μεσα απο τα windows δεν γινεται να παρεις image των windows. οχι των windows που τρεχω σε αυτων τον υπολογιστη ομως απο εναν αλλο να συνδεσω το σκληρο και να κανω αντιγραφει
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 θα ηθελα να μεταφερω τα αρχεια ενος σκληρου που εχω σε εναν αλλο σκληρο .τα αρχεια περιεχουν τα αρχεια των windows τα αρχεια εφαρμογων και αλλα ... δηλαδη αυτο που θελω να κανω ειναι να αντιγραψω τον ενα σκληρο σε εναν αλλον ετσι οπως ειναι με πιο προγραμμα θα πρεπει να το κανω αυτο ; εγω εχω δοκιμασει πολους τροπους αλλα δεν παιζει ο σκληρος μετα μου λεει ( DISK BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ). μηπως φταιει ο σκληρος επειδη δεν μου το αναγνωριζει σχεδον ποτε με την πρωτη ; και οι δυο σκληροι ειναι IDE 2.5" στα 80gb η διαδικασια που κανω ειναι η εξεις . 1)συνδεω τον σκληρο που θελω να αντιγραπσω με εναν ανταπτορα απο IDE TO USB και τον κανω εξωτερικο δισκο 2)ανοιγω το προγραμμα Acronis True Image Home 2010 3)παταω backup να μου δημιουργησει ενα αρχειο backup μεσα στον υπολογιστη μου 4)οταν τελειωσει κανω ασφαλη καταργηση και επανακκινηση 5)συνδεω τον σκληρο που θελω να αντιγραφουν τα αρχεια με τον ιδιο ανταπτορα 6)ανοιγω το προγραμμα partition wizard professional 7)επιλεγω τον σκληρο που θελω να αντιγραπσω τα αρχεια και παταω format partition επειλεγω FAT32 επιδη τα windows που εχει ειναι του '98 8)κανω ασφαλη καταργηση και μετα ξανασυνδεω τον σκληρο τον ιδιο που θελω να μεταφερω τα αρχεια 9)ανοιγω το Acronis True Image Home 2010 10)επιλεγω recovery-> disk recovery και μετα επειλεγψ το αρχειο του backup->new location και επιλεγω τον σκληρο που θελω να μεταφερω τα αρχεια, 11)οταν τελειωσει κανω ασφαλη καταργηση στον σκληρο και δεν παιζει παλι λεει το ιδιο με το που ξεκιναει ο υπολογιστης http://www.acronis.com/homecomputing/products/migrateeasy/ Αν θες να πάρεις έναν έτοιμο σκληρό για άλλο η/υ(που στήθηκε σε άλλο η/υ) και να το βάλεις σε σένα πάντα θα έχεις προβλήματα ΌΤΙ και να κάνεις. Αλοιος αυτό το πρόγραμμα είναι το πιο εύκολο και με τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μεσα απο τα windows δεν γινεται να παρεις image των windows. Ε ρε τι διαβάζουμε πρωϊνιάτικα..
tsi.dimitris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 http://www.acronis.com/homecomputing/products/migrateeasy/Αν θες να πάρεις έναν έτοιμο σκληρό για άλλο η/υ(που στήθηκε σε άλλο η/υ) και να το βάλεις σε σένα πάντα θα έχεις προβλήματα ΌΤΙ και να κάνεις. Αλοιος αυτό το πρόγραμμα είναι το πιο εύκολο και με τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. το εχω δοκιμασει και αυτο αλλα τιποτα . αυτο που 8ελω να κανω ειναι παιρνω εναν σκληρο απο ενα υπολογιστη τον σθνδες στον θπολογιστη μου και θελω να το αντιγραπσω σε εναν αλλο θπολογιστη και τον σκληρο που θα αντιγραπσω να τον ξανασυνδεσω στον αλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.