bab_is Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Χαίρετε. Έχω, εδώ και κάτι μέρες, το εξής πρόβλημα: Ενώ γράφω ελληνικά στο Word και στο MS Outlook, ξαφνικά, ο κέρσορας αναβοσβήνει στο ίδιο σημείο, χωρίς να δέχεται τους καινούριους χαρακτήρες που πληκτρολογώ. Μόλις πατήσω spacebar, μου επιτρέπει να ξαναγράψω ελληνικά, άλλα με περιορισμούς (π.χ. δε μπορώ να τονίσω). Δε συμβαίνει, όμως, το ίδιο, όταν γράφω αγγλικά ή αριθμούς. Επίσης, αν γράψω σε άλλη εφαρμογή ελληνικά (π.χ. Firefox, Editpad, κ.τ.λ.) οι ελληνικοί χαρακτήρες εμφανίζονται κανονικά. Έτσι, αναγκάζομαι, πολλές φορές, να κάνω copy-paste το κείμενο... Παράξενο και ενοχλητικό, ταυτόχρονα. Μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο; Μήπως έχω κολλήσει κάποιο "σκουλήκι";. Έκανα ένα full scan, με το Nod32 3.0.642.0 και δε βρήκε κάτι ύποπτο... Έχω Vista 32 Ultimate και Office 2007. Ευχαριστώ, για το χρόνο σας...
orotoi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 όχι δεν είναι σκουλήλι ή ιός και τέτοια.. Απλώς δε μπορώ να θυμηθώ ακριβώς τη λύση. Το είχα συναντήσει οταν δούλευα στη μηχανογράφηση σε μια εταιρία.. Θα μου ρθει.. και θα σου πω.. ---------- Προσθήκη στις 11:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:49 ---------- εεμ.. για δώσε λίγες πληροφορίες.. Τι windows (έκδοση, service pack), Ποιο office (και εδώ service pack ktl), τι anti-virus? Εδώ το έχω που λένε (στην ακρη της γλώσσας) και δεν μου ρχετε... ---------- Προσθήκη στις 11:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:24 ---------- άκυρο... μόλις είδα οτι τα λές στο τέλος του μυνήματος.. ---------- Προσθήκη στις 11:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:24 ---------- έχεις desktop ή laptop? (αν είναι λαπτοπ.. ποιο?)
bab_is Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Desktop είναι... Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο...
orotoi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 παίζει λίγο.. είχαν ενα αντίστοιχο πρόβλημα κατι acer με ενα προεγκατατημένο τους πρόγραμμα. Γενικά για αρχή, δοκίμασε να βάλεις το office ξανά και όλα του τα service packs Κ updates..
filip123go Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 To office είναι αυθεντικό η απ τον ¨Θείο¨ ...?
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 δε παίζει ρόλο φιλιπ.. εμένα μου χε τύχει στην εταιρία που δούλευα..
bab_is Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Και τα δύο, γνήσια... Δε νομίζω ότι το βγάλε-βάλε, θα λύσει το πρόβλημα...
tgisop Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Βρήκε κανένας την λύση!!! σήμερα μου έσκασε και εμένα το πρόβλημα!!! HEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
flik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δοκιμάστε με Malwarebytes free (update+scan) και με το superantispyware (portable) το ίδιο. Παρόμοια προβλήματα τυχαίνουν με ιούς. Αν είναι απο την οικογένεια εκείνου του ιού τότε με αυτά τα δύο θα καθαρίσει. Αλλιώς βρίσκεται αλλού το πρόβλημα κα γίνεται πιο δύσκολο.
tgisop Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ετρεξα και τα δύο προγράμματα... βρήκαν καποια και τα καθάρισαν!!! Ομως το πρόβλημα συνεχίζεται!!! Καμια άλλη πρόταση???
nikomas50 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/RescueDisk10/ Κατέβασε το kav_rescue_10.iso και το Rescue2usb Φτιάξε μ' αυτά ένα bootable USB ώστε να τρέξεις το antivirus χωρίς να μπεις στο λειτουργικό. Αν το πρόβλημα οφείλεται σε ιό αυτή η διαδικασία θα τον καθαρίσει. Τα Malwarebytes free (update+scan) και superantispyware (portable) πιθανόν να μην έχουν αυτή τη δυνατότητα εφόσον εκτελούνται μέσα από το λειτουργικό.
it-pc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Είχα αγοράσει και εγώ pc από την HP με προεγκατεστημένα windows. Μου παρουσιαζόταν το ίδιο πρόβλημα. Μετά από επικοινωνία με την HP με ενημέρωσαν πως το πρόβλημα το δημιουργεί ένα από τα προγράμματα που εγκαθιστά έξτρα η εταιρία παράλληλα με τα windows. Απεγκατέστησα το "pdf complete" και από τότε γράφει κανονικά το word. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα