Προς το περιεχόμενο

γραντζουνιά σε καινούριο αμάξι...

aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να παραλάβω χθές το καινούριο μου A3 μαύρου χρώματος και λίγο πριν φύγω παρατηρώ μια ωραία γρατζουνιά μήκους 10 εκ. Καταρχήν απογοητεύτηκα από το θέαμα για ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο των 30.000 ευρώ. Θεωρώ ότι η αντιπροσωπεία είχε γνώση του θέματος αλλά φρόντισε να το σπρώξει. Εννοείται πως δεν το παρέλαβα αν δεν είναι τέλειο το χρώμα. Λογικά πρέπει να βαφτεί για να γίνει σαν καινούριο. Εσείς τί θα μου προτείνατε να προσέξω? Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Που μπορώ να απευθυνθώ αν δεν με ικανοποιήσει το αποτέλεσμα?

Δημοσ.

Δεν ήταν πολύ βαθιά που να χρειαστεί στοκάρισμα. Πάντως είχε φύγει το χρώμα του. Με ένα απλό λουστράρισμα υπάρχει περίπτωση να διορωθεί το χρώμα? Το βλέπω χλωμό. Εσείς?

Δημοσ.

Αν έχει φύγει χρώμα δεν νομίζω. Απλά κοίτα μην το φτιάξουν με καμία αλοιφή, δεν είναι και ότι καλύτερο. Ρώτησε τους πως το έφτιαξαν και δες στο φως ότι η αντανάκλαση του γύρο χώρου πάνω του φαίνεται "ομοιόμορφα" και χωρίς θαμπάδα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Αυτό με την αλοιφή θα το έχω υπόψιν. Τους τόνισα ότι το αποτέλεσμα πρέπει να ταιριάζει σε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο των 27.000 ευρώ.

Δημοσ.
Ευχαριστώ. Αυτό με την αλοιφή θα το έχω υπόψιν. Τους τόνισα ότι το αποτέλεσμα πρέπει να ταιριάζει σε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο των 27.000 ευρώ.

Ακριβως αυτο, εισαι και ''τυχερος'' που δεν το εβαψαν οπως οπως πριν το παρεις και να τρεχεις μετα

Επειδη ειναι ολοκαινουργιο αμαξι δεν θα εχεις προβλημα με διαφορετικη αποχρωση στο χρωμα κτλ, δηλαδη δεν θα φαινεται οτι ειναι βαμενο (εφοσον γινει σωστη δουλεια)

Σε ποιο σημειο ειναι η γρατζουνια?

Δημοσ.

Κοιτα για αυτούς μια τετοια ζημια είναι 30-40Ε να το φτιαξουν οποτε τους θεωρώ ηλιθιους να μην το επιδιορθωσαν πριν στο δώσουν αλλά να στο αφήσουν έτσι και να κάθονται μετα να απολογούνται σε εσένα.Ρώτα που θα το φτιάξουν (να είναι φανοποιός με φούρνο και όχι μέσα στο συνεργείο) και πάνε αν μπορείς να το παραλάβεις εσύ απο το βαφέα για να δείς επιτόπου τι δουλεία έκανε. Αμα είναι σε μέταλλο είναι ευκολο, αν είναι σε πλαστικό μπορεί μελλοντικα να έχεις πρόβλημα γιαυτό διευκρίνησε το.

Δημοσ.

Το πιο φρόνιμο θα ήταν να μην παραλάβεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ακόμα και αν η επισκευή δεν φαίνεται ούτε από 5 πόντους μακριά.

Αγοράζουμε καινούργιο αυτοκίνητο για να είναι σε τέλεια κατάσταση, όχι απλά ατρακάριστο αλλά με γρατζουνιά!

Δεν παγώνει η καρδιά σου όταν ξέρεις πως πήρες αυτοκίνητο που θα έχει βαφτεί, έστω και τοπικά;

Χώρια πως δεν θα σου πει κανείς πως έγινε η γρατζουνιά (μήπως το πλακώνανε στο πάρκιν με χειρόφρενα κλπ, και είναι από χαλίκι;Ήταν στην έκθεση και πέρναγε κόσμος και κοσμάκης μέσα έξω; )

Δημοσ.
Αν έχει φύγει χρώμα δεν νομίζω. Απλά κοίτα μην το φτιάξουν με καμία αλοιφή, δεν είναι και ότι καλύτερο. Ρώτησε τους πως το έφτιαξαν και δες στο φως ότι η αντανάκλαση του γύρο χώρου πάνω του φαίνεται "ομοιόμορφα" και χωρίς θαμπάδα.

Ακριβώς αυτό!

Κατα πάσα πιθανότητα η ζημιά περιορίζεται μόνο στο βερνίκι και όχι στο αστάρι,οπότε η λογική λέει οτι θα προσπαθήσουν να επιδιορθώσουν την γρατζουνιά με ψιλή αλοιφή,αλοιφαδόρο και κέρωμα.

Μήν δεχτείς σε καμία περίπτωση να παραλάβεις το όχημα πρίν κάνεις έλεγχο σε εξωτερικό χώρο,με φυσικό φωτισμό.

Αν δέν έχει γίνει καλή δουλειά,όπως είπε και ο EXARXEIA_CITY,κοιτώντας το αμάξι υπο γωνία θα δείς πανάδες-ατέλειες στο χρώμα.

Δημοσ.

δεν υπαρχει περιπτωση να δεις ελλατωμα σε μικρη ζημια..

βεβαια το μονο σιγουρο αν δεν εχεις δικο σου παρκινγκ οπου και αν πας οτι δεν θα ναι η μοναδικη γρατσουνια που θα αποκτησει...

εχω σχεδον σε καθε γωνια και καμμια δεν ειναι απο δικια μου αιτιοτητα...

το κακο στο θεμα στοκαρισμα,φουρνο κτλ ειναι οτι αν βαλεις πανω ενα παχυμετρο δειχνει οτι ειναι βαμμενο...

Δημοσ.
δεν υπαρχει περιπτωση να δεις ελλατωμα σε μικρη ζημια..

βεβαια το μονο σιγουρο αν δεν εχεις δικο σου παρκινγκ οπου και αν πας οτι δεν θα ναι η μοναδικη γρατσουνια που θα αποκτησει...

εχω σχεδον σε καθε γωνια και καμμια δεν ειναι απο δικια μου αιτιοτητα...

το κακο στο θεμα στοκαρισμα,φουρνο κτλ ειναι οτι αν βαλεις πανω ενα παχυμετρο δειχνει οτι ειναι βαμμενο...

Άλλο θέμα αυτό. Το τί θα κάνω μετά την παραλαβή είναι δικό μου θέμα. Πλήρωσα καινούριο και θα παραλάβω καινούριο.

Αύριο με κάλεσε ο αντιπρόσωπος να το παραλάβω. Το σύντομο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μαρτυράει πως επιλέχθηκαν μεσοβέζικες λύσεις όπως κέρωμα και "αλοιφές". Θα πάω με το μικροσκόπιο και θα σας ενημερώσω. Θεωρώ πως αντέδρασα υπερβολικά ψύχραιμα γιατί δεν ήθελα να την πληρώσει ο υπάλληλος που μπορεί να μην φταίει σε κάτι. Από την άλλη προσπάθησαν να το παραδώσουν χωρίς καν να μπουν στον κόπο να το επιδιορθώσουν γιατί η βλάβη είναι σε εμφανές σημείο και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην το πρόσεξαν.

Αν το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο θα απαιτήσω να βαφτεί σε φούρνο ολόκληρη η πόρτα όπως είπε ο lary7. Ελπίζω να πάνε όλα καλά αύριο. Ευχαριστώ για τις ιδέες που μου δώσατε.

Δημοσ.

Εγω δεν το θεωρω κατι φοβερο να σου ξαναβαψουν ολοκληρη την πορτα .Πες πχ οτι καποιος παει και του τρακαρουν την πορτα .Τι θα κανουν?Θα της βαλουν αλοιφουλες?Οχι .Αν επιδιορθωνεται θα την φτιαξουν και κατοπιν θα βαφτει ή θα αλλαξουν πορτα.Απο την στιγμη που το ειδες τελειωσε .Δικο τους θεμα .Εσυ απλα πρεπει να προσεξεις οπως ειπαν και τα παιδια να μην στο εχουν περασει με αλοιφη και ειδικο κερι γιατι σε μια τετοια περιπτωση μπορει να φαινεται θαμπαδα απο πλαγια αν το δεις .

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Θα κοιτάξω να το παραλάβω του "κουτιού" γιατί είναι ωραίο το άτιμο. Από την άλλη μου μπαίνουν ιδέες πως αν τους τσαντίσω αρκετά ενδεχομένως να το πλακώσουν στα γκαζίδια και στα χειρόφρενα. Θα σημειώσω τα χιλιόμετρα σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθώ και το αφήσω για βάψιμο.

Δημοσ.

Του κουτιού δεν το παίρνεις; Οπότε τι χιλιόμετρα να κάνουν; Για να πάνε μέχρι τον φούρνο;

Φίλε μου πρέπει να απαιτήσεις να σου δώσουν άλλο αυτοκίνητο και όχι το συγκεκριμένο. Είναι δυνατόν να δώσεις 30 χιλιάρικα και να πάρεις ένα γρατζουνισμένο αυτοκίνητο; Ή έστω ένα βαμμένο... Είναι απαράδεκτο.

Και αν εσύ δεν το προσέξεις καλά για τον Α ή Β λόγο τι θα γίνει μετά; Θα τους το πας πίσω; Βάζεις μπελάδες στο κεφάλι σου. Πάλι καλά που το είδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...