Προς το περιεχόμενο

βελτιωση αεροψυξης

warewolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
α ναι όντως όλες χ16 είναι από κάτω.

ποιά μητρική είναι αυτή;

asus pt6 deluxe v2.

Βασικα το λαθος ειναι δικο μου. γνωριζοντας την υπαρξη pci-e στην motherboard (και την θεση που βρισκοταν ωστε να αποφυγω την τοποθετηση μπροστα στο fan της καρτας γραφικων) ειχα ζητησει απο το πλαισιο (οταν εκανα την συνθεση του pc) να μου δωσουν μια καρτα ηχου pci-e , ε και αυτοι αυτο εκαναν.

μονο που αν κοιταξετε στο site του πλαισιου, τα χαρακτηριστικα ειναι λαθος.

την αναφερουν σαν pci-e , αλλα η καρτα ειναι pci.

την κουμπωσαν λοιπον σε pci slot και οταν εγω ανοιξα το κουτι και το διαπιστωσα ειχε περασει καιρος.

εχει δοκιμασει καποιος να προσθεσει extra fan στη βαση (πατωμα) του haf 932 και να ειδε καποιο αποτελεσμα ? (ερωτηση για τους κατοχουν haf932)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχεις τις εξής επιλογές: την βγάζεις και μένεις με την onboard ή την πουλάς και παίρνεις μια pciex1 ή μένεις όπως είσαι. εξάλλου οι 4870/90 είναι φτιαγμένες για μεγάλες θερμοκρασίες.

Δημοσ.
Έχεις τις εξής επιλογές: την βγάζεις και μένεις με την onboard ή την πουλάς και παίρνεις μια pciex1 ή μένεις όπως είσαι. εξάλλου οι 4870/90 είναι φτιαγμένες για μεγάλες θερμοκρασίες.

1) οπως και να εχει μια νεα pci-e εχει τσιμπημενη τιμη.

2) με την onboard δεν βολευομαι, εχει χειροτερο ηχο.

3) υπαρχει και αυτη η λυση, pci to pci-e adapter http://www.virtuavia.eu/shop/image.php?object_type=detailed&image_id=1551&window=popup αλλα κοστιζει σχετικα ακριβα σαν λυση.

προσωρινα, αφαιρεσα την καρτα ηχου μεχρι να βρω λυση και δουλευω με την onboard.

ξερει καποιος να προτεινει μεχρι ποσο να βαλω manual fan speed στην καρτα, γιατι με auto κρατα την ταχυτητα 33% και ανεβαζει θερμοκρασιες.

απο την αλλη δεν ξερω ποιο ειναι το ασφαλες οριο να δουλευει συνεχεια ο ανεμιστηρας. 50% ?, 70% ?

μην τα φτυσει κι ολας.

Δημοσ.

άστο auto καλύτερα γιατί μπορεί όταν παίζεις παιχνίδια να θέλει κάποιες στιγμές παραπάνω από αυτό που θα βάλεις manual, οπότε ή θα τρώς μπλέ οθόνες αφού θ'ανεβάζει θερμοκρασία, ή θα μειώσεις τη ζωή της κάρτας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...