Προς το περιεχόμενο

Shift 2: Unleashed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω μια χαρα παιζουν παντως

http://www.youtube.com/watch?v=9IiiTPtuEFE&feature=player_embedded#at=95

καλα απο μονταζ αλλο τιποτα.στο 2:15 παει με καμια 200αρια με γεματη μεσα.και σκαει κλειστη μπροστα την κοβω για να μπενεις με 90-100.παμε στοιχημα οτι του εφυγε οτι θελετε.παντα εαν το παιχνιδι ειναι αληθοφανες.

ακομα περιμενω να μου το φερει ο θειος...

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι ο εξομοιωτής που εμφανίζεται.

Αλλά ας μην είμαστε πια και υπερβολικοί, μπορεί το παιχνίδι να μην είναι εξομοιωτής, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι arcade. Και αν θα έπρεπε να διαλέξω, γέρνει λίιγο πιο πολύ προς τον εξομοιωτή, παρά στο arcade.

Είναι ένα πολύ καλό racing για κάποιον που θέλει να διασκεδάσει, αλλά και να ζοριστεί και λίγο με κάποιες (αρκετές) δόσεις αληθοφάνειας. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν τα arcade τύπου hot pursuit και για το άλλο άκρο αυτές οι ημιεπαγγελματικές προσπάθειες τύπου LfS.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω αρχίσει και ψιλοψήνομαι πάντως μιας και είχα παίξει πολύ λίγο (σε νετκαφέ) το Shift.

Αξίζει να ασχοληθώ με το Shift 2;

Είναι καλύτερο του GRID;

Δημοσ.

Το Shift το προτιμώ σε κάθε περίπτωση από το grid, κυρίως γιατί έχει πολιτικά-κυρίως-αυτοκίνητα και πολλές πραγματικές, αγαπημένες πίστες.

Η συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι παρόμοια με του shift, το όλο στήσιμο είναι εξαιρετικά "αμερικανοπρεπές", αλλά η in game camera και το autolog είναι για εμένα λόγοι να το αγοράσει κανείς.

Δημοσ.

Λοιπόν να πώ και εγώ τις εντυπώσεις μου:

1) Εκπληκτική αίσθηση ήχου και κάμερας στο cockpit, η εξωτερική κάμερα δέν με εντυπωσιασε.

2) Σε γενικές γραμμές τα γραφικά είναι πολύ καλα..

3) Το gameplay πολύ πιο προσεγμένο απο το 1 αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο.

4) Το damage model είναι καλό... (τελικά κανένα δέν είναι σαν του Grid)

5) Ο προσωπικός μου βαθμός είναι 8,5/10

Δημοσ.

gran tourismo foe ever!!! πολυ αμερικανικο το nfs sift2 !!!!!!! πολλα αχρηστα εφε, λιγα αυτοκινιτα, λιγες πιστες, και απο εξομιοση αστα να πανε!!!! καλα αυτοι εκει δεν μπορουν να φτιαξουν ενα gran tourismo με ολη την σιμασια της λεξης και να το πουν nfs ??????

Δημοσ.

Σε λίγο δέν θα παίζουμε ούτε τα μισά απο αυτά τα παιχνίδια στο pc έτσι όπως πάει το πράγμα και εσύ μας λές για Gran Turismo..

Δημοσ.

Eνώ χωρίς v sync με όλα στο full δεν έχω κολλήματα, όταν το ενεργοποιώ κολλάει το σύμπαν. Λογικό?

Χαμός από tearing γενικά, σε μένα.

Eπίσης σε όλους εμφανίζει κανονικά το ποντίκι του desktop στο game ή μόνο σε μένα?

Δημοσ.

Σε λίγο δέν θα παίζουμε ούτε τα μισά απο αυτά τα παιχνίδια στο pc έτσι όπως πάει το πράγμα και εσύ μας λές για Gran Turismo..

γ@μισε τ@ ρε φιλε..... η εγω σκευτομαι οπιστοδρομικα και δεν εχω γουστο στα καινουρια παιχνιδια η εχω δικιο!!!!

Δημοσ.

Eνώ χωρίς v sync με όλα στο full δεν έχω κολλήματα, όταν το ενεργοποιώ κολλάει το σύμπαν. Λογικό?

Χαμός από tearing γενικά, σε μένα.

Eπίσης σε όλους εμφανίζει κανονικά το ποντίκι του desktop στο game ή μόνο σε μένα?

Και εμένα μου το εμφανίζει αλλα τό πρόβλημα με το Vsync που λές δέν το έχω

γ@μισε τ@ ρε φιλε..... η εγω σκευτομαι οπιστοδρομικα και δεν εχω γουστο στα καινουρια παιχνιδια η εχω δικιο!!!!

Να σε ρωτήσω κάτι? τα racing games τα παίζεις με gamepad?

Δημοσ.

Λοιπόοοον, μετά από αρκετό κάψιμο πλέον.

Τα γραφικά του γενικά είναι καλύτερα από του Shift. Τα περιβάλλοντα είναι μερικά κλικ ανώτερα, τα αυτοκίνητα όμως δεν με έπεισαν απόλυτα, το S3 που έχω τώρα δείχνει πολύ μονοκόμματο, με χαμηλής ανάλυσης textures.

H συμπεριφορά των αυτοκινήτων. Όντως φαίνεται να μην έχουν τόσο καλή επαφή με τον δρόμο όταν το παίζεις από εξωτερική κάμερα, μέσα όμως δεν έχεις αυτήν την αίσθηση. Και το ανέβασμα στα κερμπς είναι αρκετά πειστικό.

Το μοντέλο Φυσικής είναι πολύ καλό,ιδίως οι συγκρούσεις μεταξύ αυτοκινήτων είναι πολύ πειστικές, όταν πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο δείχνουν να έχουν βάρος. Αυτό που δεν μου φάνηκε πολύ σόι είναι το μοντέλο ζημιών, θέλει αρκετή προσπάθεια για να προκαλέσεις ορατή ζημιά στο αυτοκίνητο.

Μου φαίνεται πολύ εύκολο. Στο hard επίπεδο και με elite driving model (όλα off) δεν χρειάστηκε ως τώρα να ξαναξεκινήσω πολλούς αγώνες. Μικρό το κακό, σε ένα racing κυνηγάς το χρονόμετρο και προετοιμάζεσαι για το multi, το career το έχω μόνο για να ξεκλειδώσω τα αυτοκίνητα.

Συνολικά, για εμένα το shift 2 πρόβαλε κυρίως την εσωτερική κάμερα, τον ήχο και τη νυχτερινή οδήγηση και όλα αυτά τα ονόμασε ρεαλισμό. Ρεαλισμός όμως είναι (κυρίως) το μοντέλο οδήγησης, και εκεί δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι εξαιρετικά σκληροπυρηνικό. Δεν είναι τελείως arcade, αλλά δεν είναι και εξομοιωτής, είναι κάτι ευχάριστο και σχετικά προκλητικό. Μου έκανε λιγότερο καλή εντύπωση από το Shift, αλλά παραμένει πάρα πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το Shift το σιχάθηκα και ούτε μέχρι τα μισά δέν μπόρεσα να κάτσω να το παίξω.

Πολύ ψέυτικο ήταν ενω αυτό τουλάχιστον το πρόσεξαν λιγάκι περισσότερο...

Δημοσ.

Ε δέν χάνει και τίποτα να στο φέρει :P

Πάντως εμένα προσωπικά το GRID θα μείνει πάντα πολύ ψηλά στην καρδιά μου..

Ακόμα με εκπλήσει αυτό το παιχνίδι

Δημοσ.

ρε παιδια αυτο το grid μονο σε μενα με ολα υψηλα ειχε gtp γραφικα και γεματο blurriness σε ολα τα textures?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...