Voodooman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Τάβλα είναι, αλλά... Αυτό το αμερικάνικο στήσιμο με χάλασε από την πρώτη στιγμή. Ό,τι ακριβώς με χάλασε στο GRID, το βλέπω και τώρα μπροστά μου. Σχεδόν αηδιαστικό, τόσο πολύ πια πουλάει το παιχνίδι στο γιουεσέι; Κατά τα άλλα είναι ακριβώς όπως το περίμενα, με την in-car camera ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ από κάθε άποψη-γραφικά, ήχο, αίσθηση. Το Σ/Κ, βαριά-βαριά την Δευτέρα, γράφομαι online και αρχίζει η σφαγή!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Σκοτώνει με την καλή ή την κακή έννοια;
GReddyRx7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καλά μην τρελλαθούμε κιόλας που το forza είχε καλύτερα γραφικά!! Στο θέμα με το βαρύ τιμόνι,μήπως εννοείς με την κάμερα κράνους;Γιατί εκεί βλέπεις τα πράγματα όπως ο οδηγός,σε παιρνουν τα G και τέτοια ωραία οπότε θέλει λιγουλάκι συνήθεια.Το λέω γιατί κι εμένα με παραξένευσε στην αρχή κι όταν έβαλα cockpit view όλα καλά από response. Πιστεύω πώς αρκετά καλύτερα κιόλας! Ειδικά στο antializing! Χμμ προσπάθησα να κάνω burn out αλλά δέν με κρατημένο το φρένο και γκάζι. Εννωείται βγαλμένα τα traction control, stability Κτλπ. Απαράδεκτο για παιχνίδι του 2011.
Voodooman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Σκοτώνει με την καλή ή την κακή έννοια; Με την καλύτερη!.. Στο οδηγικό μοντέλο δεν αντιλήφθηκα τεράστιες διαφορές με το 1, με driving mode στο elite η αίσθηση είναι παρόμοια. Ίσως να είναι λίγο πιο υποστροφικό το S3 που έχω οδηγήσει ως τώρα, χωρίς ακόμη να πειράξω ρυθμίσεις στην τιμονιέρα, ούτε στο αυτοκίνητο.
fuero2k Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πιστεύω πώς αρκετά καλύτερα κιόλας! Ειδικά στο antializing! Χμμ προσπάθησα να κάνω burn out αλλά δέν με κρατημένο το φρένο και γκάζι. Εννωείται βγαλμένα τα traction control, stability Κτλπ. Απαράδεκτο για παιχνίδι του 2011. Μάλλον εννοείς την έκδοση του xbox,αλλιώς να δεχτώ ότι το shift 2 με όλα full,4xAA δείχνει χειρότερο από game 2ετίας στο xbox απλά κ δεν παίζει.Σχετικά με το burn-out χρησιμοποιόντας clutch δοκιμασες;Με τιμονιέρα ,με πληκτρολόγιο ή με χειριστήριο πήγες να το κάνεις;;
Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εγώ παιδιά πλέον δεν βλέπω εύκολα διαφορές στα γραφικά, ιδίως στα racing. Το επίπεδο πια είναι πολύ υψηλό και οι όποιες μικροδιαφορές δεν έχουν και μεγάλη σημασία όταν τρέχεις. Απλά, θα το ξαναπώ, όλοι πρέπει να πάρουν μαθήματα από την in game camera του Shift 2. Δεν μου προκάλεσε την ανατριχίλα που μου είχε προκαλέσει το GTR καμιά δεκαριά χρόνια πριν, αλλα ένα ίδρωμα στα χέρια το ένοιωσα.
PCkiller Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Πιστεύω πώς αρκετά καλύτερα κιόλας! Ειδικά στο antializing! Μα το Forza δεν έχει καν AA!! Ένας από τους λόγους που τρέχει και με 60fps...
kostool13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εγώ απορώ πως αρέσει σε κάποιους αυτό το αίσχος... Αφού έχω φάει κανά δύωρο να προσπαθώ να ρυθμίσω την G25 σε σχετικά αξιοπρεπές επίπεδο (δηλαδή ο χειρισμός του αυτοκινήτου να μοιάζει λίγο και όχι πλήρως με ταχύπλοο) αρχίζω τους αγώνες για να συναντήσω αιωρούμενα κομμάτια λαμαρίνας από τρακαρίσματα (που σε ταράζουν στο feedback όταν τα πετυχαίνεις), και μπαριέρες που αν ξυστείς λίγο πάνω τους βγάζουν ήχο που μοιάζει με τσέλιγκες που σφυρίζουν. Επιπλέον καμία μα καμία αίσθηση επαφής τροχών με άσφαλτο. Επιστροφή στο πρώτο Shift και GT 5.
Merdock Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Η ingame κάμερα είναι πολύ καλή αλλά με νευριάζει που όταν χτυπάς η εικόνα γίνεται ασπρόμαυρη.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Η ingame κάμερα είναι πολύ καλή αλλά με νευριάζει που όταν χτυπάς η εικόνα γίνεται ασπρόμαυρη. Σε όλες τις κάμερες γίνεται αυτό......υποτίθεται δίνει ένα κλικ παραπάνω στον ρεαλισμό του παιχνιδιού
Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Επιπλέον καμία μα καμία αίσθηση επαφής τροχών με άσφαλτο. Έχω παίξει μόνο καμία ωρίτσα για αυτό δεν το έγραψα αυτό, και εμένα μου φάνηκε κάπως το πάτημα του αυτοκινήτου στην πίστα. Και το ασπρόμαυρο όταν τρακάρεις είναι καλούτσικο, αλλά περίμενα κάποιο καλύτερο εφέ, κάτι πιο έντονο.
bad_freddy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Παιδιά δεν ξέρω τι κάνω λάθος, πάντως καιρό τώρα περιμένοντας τον εξομοιωτή shift 2 είχα ξεκινήσει εντατικά "μαθήματα" στο άλλο αγαπημένο μου Live for speed επιτυγχάνοντας αρκετά καλά γυρολόγια... Τώρα δυο μέρες παλεύω με το shift αλλά δεν... Ούτε στις στροφές, ούτε πουθενά, αλλά απο μπαριέρες και οικόπεδα άλλο τίποτα. Αισθάνομαι σαν να μην έχω παίξει ποτέ ξανά ραλάκι στην ζωή μου κι ας παίζω τόσα χρόνια ακόμα και με τιμονιέρα. Πιστεύω οτι δεν είμαι τόσο άμπαλος με τα racing games/sims αλλά δεν μπορώ να βρώ τι κάνω λάθος αφού το παιχνίδι είναι άλλο ενα racing sim. Άλλαξα ρυθμίσεις, δοκίμασα διάφορα αλλά το αποτέλεσμα μέτριο. Κερδίζω ναι μεν αγώνες αλλά μου βγαίνει η πίστη να οδηγήσω σαν άνθρωπος. Έχετε τίποτα ρυθμίσεις για τιμονιέρα που δοκιμάσατε μήπως φτιάξουν τα πράγματα? Μήπως τελικά το shift δεν είναι τόσο εξομοιωτής όσο εμφανίζεται?
liakjim Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Παιδια το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι εξομειωτης. Ειναι arcade. Δυστυχως. Ειχα μια ελπιδα. Αισθηση βαρκας στον δρομο κ ηλιθιο feedback στην τιμονιερα. Οποιος θελει ανεγκεφαλο ραλακι για το σαββατοκυριακο, με Αμερικανιες, ηλιθιο AI ας παιξουν (καλυτερα με XBox 360 controller, η τιμονιερα παει χαμενη). Οποιος θελει εξομειωση παει αλλου. Βαλτε το demo εδω http://www.netkar-pro.com/main/ και εδω http://www.kartracing-pro.com/ κ θα καταλαβετε τι εννοω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Tώρα ποια πάμε με 2 λέξεις κάτι τέτοια, εξομοίωση και αυθεντικότητα. Στην εξομοίωση είναι σαν να είσαι μέσα και να τα κάνεις όλα όπως στην πραγματικότητα (όσο γίνεται) και στην αυθεντικότητα να "νιώσεις" ότι είναι σαν την πραγματικότητα κι ας είναι arcade. Το Shift πάει για το 2ο κομμάτι μάλλον. (head cam, κλπ)
aekoupoli Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 εδω μια χαρα παιζουν παντως http://www.youtube.com/watch?v=9IiiTPtuEFE&feature=player_embedded#at=95
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα