Προς το περιεχόμενο

Shift 2: Unleashed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι καγκουροεκδοσεις ειναι σχετικες οταν μιλαμε για need for speed.τα stock στο gt5 και το forza(εαν υπαρχει κονσολα).

Όχι όμως όταν μιλάμε για το Shift, δεν ποντάρει στην καγκουριά.

Επειδή όλα τα μοντέλα του Shift 2 είναι είτε εργοστασιακά είτε αγωνιστικά, ψάχνω να βρω τί είναι αυτά τα γκαστρωμένα μοντέλα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν φταίνε οι κάρτες που είνα ΑΤΙ η οι drivers 11.3 αλλά το in car πολλυ σκοτεινία ρε παιδί μου γενικά δεν μου έκατσε καλά με την πρώτη ματιά.

Δημοσ.

Ο χειρισμός είναι αρκετά καλός και μάλιστα έχει αρκετές επιλογές που αντίστοιχα θα δυσκολέψουν τον έμπειρο ή θα διευκολύνουν τον αρχάριο. Παρ' όλα αυτά, παίζω με xbox360 controller, με μοναδική βοήθεια την best line και το τιμόνι είναι πολύ βαρύ. Σχεδόν δεν στρίβει. Λίγο μεγάλη να είναι η στροή και θέλει χειρόφρενο.....

Δημοσ.

σε μένα με 5770 είναι πολύ βαρύ το game

τα έβαλα όλα στο medium αλλά και πάλι είναι βαρύ και ασήκωτο

έριξα και 3-4 γύρους στο spa

πολύ μαυρίλα και καταχνιά χαθικε να βάζαν μεσογειακο καιρό ?

με το seat leon coupra δεν μπόρεσα να κατέβω κάτω από 3:10

χάνω πολύ στις δυο τελευταίες στροφές

αα ο ήχος είναι τέλειος

και για το setup της G25 κανένα πρόβλημα αφού είχε το game ετοιμο

βεβαία αν κανένας καλός έχει να προτείνει τπτ αλλαγές στις μοίρες κτλ

ας μας πει

Δημοσ.

σε μένα με 5770 είναι πολύ βαρύ το game

τα έβαλα όλα στο medium αλλά και πάλι είναι βαρύ και ασήκωτο

έριξα και 3-4 γύρους στο spa

πολύ μαυρίλα και καταχνιά χαθικε να βάζαν μεσογειακο καιρό ?

με το seat leon coupra δεν μπόρεσα να κατέβω κάτω από 3:10

χάνω πολύ στις δυο τελευταίες στροφές

αα ο ήχος είναι τέλειος

και για το setup της G25 κανένα πρόβλημα αφού είχε το game ετοιμο

βεβαία αν κανένας καλός έχει να προτείνει τπτ αλλαγές στις μοίρες κτλ

ας μας πει

Tί ενοείς βαρύ έχεις κολλήματα η χαμηλά frames; με τι συστημα είσαι; εγω δοκίμασα με μία 5770 (crossfire of) και τρέχει αρκετά καλα απενεργοποίησε απο το CCC το surface format optimization αν εχεις τους 11.2 η 11.3

Δημοσ.

Και μένα μου φαινόταν ότι έπεφταν τα frames αλλά ήταν ιδέα μου τελικά γιατί έβαλα το fraps και ήμουν σταθερά στα 27-30 fps.Βέβαια παίζω σε μεγάλη ανάλυση 2560 x 1440.

Ήχος πολύ καλός,γραφικά το ίδιο αλλά ο χειρισμός δε μου πολυαρέσει.Μου φαίνεται όπως είπε και ένας παιδί από πάνω βαρύ το τιμόνι.Δε στρίβει με τίποτα.

Btw αυτό που βλέπεις τη τηλεμετρία κτλ ingame είναι η ιδέα μου ή είναι copy-paste από Forza :P

Δημοσ.

Δυστηχώς το Fortza δέν καταφέρνει να το φτάσει σε επίπεδα γραφικών και χειρισμού. Θετικό του σημείο ο ήχος ο οποίος είναι καταπληκτικός! Πάρτε ένα Rx7 ή Rx8 κάντε J Porting και απολαύστε ΔΥΝΑΤΑ την μελωδία της ευτυχίας. Παρ παρ παρ παρρρρ παρρρ

Δημοσ.

Ρε παιδιά έβαλα πάνω την τιμονιέρα με σκοπό να λιώσω λίγο αλλά ξενέρωσα τη ζωή μου. Με το πίσω βελάκι όσο έπαιζα το αμάξι έκοβε αμέσως φρένο.

Τώρα με την τιμονιέρα τέρμα πατημένο το πόδι και θέλω 2.5 χιλιόμετρα για να κόψω. Με αποτέλεσμα να γίνομαι χαλκομανία κάθε φορά στην απέναντι μπαριέρα... Κανείς καμιά ιδέα;

Η τιμονιέρα είναι μια Logitech την οποία αναγνωρίζει κανονικά με φωτογραφία της μέσα στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Καλά μην τρελλαθούμε κιόλας που το forza είχε καλύτερα γραφικά!!

Στο θέμα με το βαρύ τιμόνι,μήπως εννοείς με την κάμερα κράνους;Γιατί εκεί βλέπεις τα πράγματα όπως ο οδηγός,σε παιρνουν τα G και τέτοια ωραία οπότε θέλει λιγουλάκι συνήθεια.Το λέω γιατί κι εμένα με παραξένευσε στην αρχή κι όταν έβαλα cockpit view όλα καλά από response.

Δημοσ.

Για όσους έχουν σκοτεινή εσωτερική κάμερα με ΑΤΙ

Απενεργοποιήστε από τον catalyst την επιλογή κάτω από το Α.Ι (surface format optimization)

και θα δείτε φως! προσωπικά έχω τον 11.4b και πιάνει ;)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...