Προς το περιεχόμενο

Shift 2: Unleashed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πείτε μου τώρα ποιά είναι η θέση μου.

Όπως σας έχω πρήξει, το έχω προπαραγγείλει κτλ κτλ. Σήμερα το βράδυ οι περισσότεροι που το κατέβασαν θα λειώνουν ήδη. Αντίθετα εγώ θα πρέπει να περιμένω ακόμη το play να μου σηκώσει τα λεφτά από την κάρτα, να μου το στείλει και να μου έρθει. Δηλαδή μιλάμε για καμιά δεκαριά μερούλες ακόμη.

Κι'ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς.

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγήκε όμως για την ώρα είναι άθικτο :-D

καθολου αθικτο,παιζω απο χθες το βραδυ

Όπως σας έχω πρήξει, το έχω προπαραγγείλει κτλ κτλ. Σήμερα το βράδυ οι περισσότεροι που το κατέβασαν θα λειώνουν ήδη. Αντίθετα εγώ θα πρέπει να περιμένω ακόμη το play να μου σηκώσει τα λεφτά από την κάρτα, να μου το στείλει και να μου έρθει. Δηλαδή μιλάμε για καμιά δεκαριά μερούλες ακόμη.

κ γιατι δεν το πηρες απο εδω? ιδια τιμη εχει στο skroutz με αυτη του play

Δημοσ.

Είναι φοβερό το παιχνίδι παιδιά! Το έχω 2 μέρες τώρα στο Xbox360 και το έχω λιώσει!!!!! Επιτέλους μετά το Fortza ένα σοβαρό racing game!!!

Δημοσ.

Μεχρι να ερθει απο το play παιξε την αλλη εκδοση.Ποιο ειναι το προβλημα?Και γιατι σου κανει τοσες μερες να ερθει?Με καμηλα το στελνουν?Παρηγγειλα import το Νascar The Game 2011 (PS3) και σημερα το πρωι ηταν εδω ακριβως στην release date.Δινε 5-7 ευρω παραπανω να σου ερχεται την ημερα της κυκλοφοριας.

Δημοσ.

Μεχρι να ερθει απο το play παιξε την αλλη εκδοση.Ποιο ειναι το προβλημα?Και γιατι σου κανει τοσες μερες να ερθει?Με καμηλα το στελνουν?Παρηγγειλα import το Νascar The Game 2011 (PS3) και σημερα το πρωι ηταν εδω ακριβως στην release date.Δινε 5-7 ευρω παραπανω να σου ερχεται την ημερα της κυκλοφοριας.

Γιατί αλλάζουν τα 'στατιστικά' της έκδοσης του θείου και οι εταιρείες οδηγούνται σε λανθασμένα συμπεράσματα. Για να το καταλάβεις θα στο πω με απλό παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι το αγοράζουν 10 άτομα και δεν έχει κατεβάσει κανένας την πειρατική έκδοση. Αυτά τα 10 άτομα λοιπόν που το αγόρασαν αποφασίζουν να το κατεβάσουν κιόλας γιατί είναι ανεπίτρεπτο να περιμένουν σαν λαλάκες τόσες μέρες. Άρα έχουμε 10 αγορασμένα κομμάτια και 10 πειρατικά. Όταν η εταιρεία δει στα στατιστικά ότι 10 άτομα το κατέβασαν, θα θεωρήσει ότι έχασε το 50% των πωλήσεων, μιας και θα μπορούσαν να το είχαν αγοράσει 20 άτομα. Που να ξέρει ότι αυτά τα 10 άτομα που το αγόρασαν το κατέβασαν κι όλας επειδή δεν ήρθε το παιχνίδι στην ώρα τους. Γι αυτό λέμε εδώ και καιρό ότι τα συμπεράσματα από τα 'στατιστικά' της πειρατικής έκδοσης πολλές φορές απέχουν πολύ από την πραγματικότητα ;)

Δημοσ.

Μωρέ ας μπορούν τα saves μου (τα στατιστικά μου ουσιαστικά) να μεταφερθούν αυτούσια και θα σου πω εγώ αν θα περιμένω ή όχι...

Και αν έπρεπε να πληρώσω και άλλα 5-7 ευρώ για να μου έρθει την ημέρα της κυκλοφορίας του, τότε κλαφ'τα Χαράλαμπε. Μάλλον για ακύρωση πάει η παραγγελιά και αγορά από εδώ.

Κανονικά θα έπρεπε να με ενδιαφέρουν τα στατιστικά που χρησιμοποοιούν οι εταιρίες john2gr, για πολλούς λόγους. Αλλά δεν με ενδιαφέρουν για τον απλό λόγο ότι και αυτοί ξέρουν την αλήθεια. Ξέρουν ότι τα στατιστικά τους δεν λένε όλη την αλήθεια, τα δημοσιοποιούν όμως για χίλιους-δυό λόγους. Είμαι καλός άνθρωπος, αγοράζω πρωτότυπα αρκετά παιχνίδια, αλλά δεν είμαι τόσο καλός, ώστε να συνεισφέρω και στα στατιστικά τους!

Edit: Και δεν ζητούσα ένα τσουβάλι λίρες; Είναι στο packing το παιχνίδι. Μετάνοιωσα άσχημα όμως που το πήρα από play, δεν το αγόρασα από την τοπική αγορά για δύο ψωροευρώ. Δεν το ξανακάνω.

Δημοσ.

Τι λεει το γκειμ ρε παιδες?εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα?Κατι απο φορζα η gt5η τα physics ειναι ψευτικα σαν του πρωτου?

Δημοσ.

Το SLI δεν δουλεύει πάντως (ούτε με προσθήκη στο Profile του πρώτου Shift) μιας και οι επιδόσεις έτσι πέφτουν δραματικά και τρέχει χειρότερα απ' ότι σε Single GPU mode!

Δημοσ.

Καθόμουν και χάζευα την λίστα των αυτοκινήτων. Ελάχιστες οι εκπλήξεις δυστυχώς, δεν έχει μείνει άλλωστε και τίποτε που να μην το έχουμε οδηγήσει. Ξεχωρίζω όμως την Ε30 Μ3, την 190Ε evolution, την HF integrale και το Golf GTI MkI. Απορώ όμως γιατί δεν τα έβαλαν στην εργοστασιακή τους μορφή, αλλά τα έχουν σε τέτοιες καγκουροεκδόσεις.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...