panos0100 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 παιδια θα παρω αυτο το παιχνιδακι αλλα θελω τις γνωμες σας πως σας φανηκε αν εχει καλο multy και η ζημια του αυτοκινητου αν ειναι ρεαλιστικη ευχαριστω
evoracing Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Σε γραφικά πιστεύω ότι είναι ίδιο με το Shift το πρώτο σε damage του αυτοκινήτου είναι λίγο καλύτερο και επίσης σκάνε και τα λάστιχα, καίγεται το μοτέρ...Σε θέμα μενού είναι καλύτερο και πιο εύκολο το πρώτο
panos0100 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 το on line αξιζει ή οχι πως σας φανηκε και η ζημια του αυτοκινητου ειναι πολυ ρεαλιστικα και γενικα αξιζει να το παρω?
evoracing Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Online δεν το έχω παίξει γιατί δεν είχα τότε internet...
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Online δεν το έχω παίξει γιατί δεν είχα τότε internet... NFS World !!TRAINER!! Ωραιο cheat re..Ένας mod να αφαιρέσει την υπογραφή αυτή!!
panos0100 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ποια υπογραφη δεν καταλαβα τι ενοεις και το need for speed world ειναι αλλο εγω γι αυτο το συγκεκριμενο θελω γνωμμες
evoracing Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Τίποτα άστο σε εμένα το είπε.... Δες αυτό το βίντεο... πάντως δεν βλέπω κάποιο damage αλλά κοίτα και άλλα βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=VUSzfyKJIYM Δεν ξέρω άμα είναι από onlinehttp://www.youtube.com/watch?v=bW8ZT3WPbow&feature=related Για εμένα πάντως το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι είναι το DIRT
panos0100 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 φιλε χιλια ευχαριστω η ζημια μ αρεσε φενεται ρεαλιστικο πολυ και το πετυχα τελευταιο κομματι ελπιζω να μην το παρουνε δεν το πηρα σημερα ευχαριστω μ αρεσε καλη επιλογη ειναι νωμιζω
panos0100 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 παιδια καλησπερα σας ειπα να ανοιξω αλλο θεμμα παλι αλλα επειδη συνεχιζεται αυτο θα το γραψω εδω μου λεει να βαλω το εμαιϊλ μου το βαζω ολα καλα μετα για κωδικο τι βαζω? ακομα και το κηνιτο μου που γραφω δεν το δεχεται λεει μου λεει this accoynt existing καποιος αν μπορει να βοηθεισει γιατι ειναι κριμμα δεν μπωρο να το παιξω αδικα το αγορασα δηλαδη?
evoracing Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα... Έχω της τιμονιερα logitech rally vibration feedback wheel (για PS2) και την έχω σύνδεση με ένα σύστημα σαν και αυτό στην εικόνα και θέλω να μου πείτε ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο NFS Shift 2 για να έχω μια τέλια ανταπόκριση και ρεαλιστικότητα... Ευχαριστώ
evoracing Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 παιδια καλησπερα σας ειπα να ανοιξω αλλο θεμμα παλι αλλα επειδη συνεχιζεται αυτο θα το γραψω εδω μου λεει να βαλω το εμαιϊλ μου το βαζω ολα καλα μετα για κωδικο τι βαζω? ακομα και το κηνιτο μου που γραφω δεν το δεχεται λεει μου λεει this accoynt existing καποιος αν μπορει να βοηθεισει γιατι ειναι κριμμα δεν μπωρο να το παιξω αδικα το αγορασα δηλαδη? Για κωδικό βάζεις έναν κωδικό που συνήθως το έχει πάνω στης οδηγίες.... Όταν έκανες intall σου ζήτησε έναν κωδικό, ε αυτόν βάζεις
Chaos3X Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Παίδες μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα εντελώς ξαφνικά! Ενώ το παιχνίδι έπαιζε τόσο καιρό μια χαρά τώρα με το που τελειώνει το loading και πάει να μπεί στον αγώνα μου κρασάρει και με πετάει στο desktop. Δοκίμασα να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω τρείς φορές σβήνοντας ότι υπολείματα αφήνει η απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Του πέρασα και το 1.02 patch αλλά αυτό εξακολουθεί να κρασάρει αμέσως πρίν τον αγώνα. Φυσικά όλοι οι drivers στο σύστημά μου είναι ενημερωμένοι και έχω προσπαθήσει και με τις default ρυθμίσεις στα options... Καμιά ιδέα?
evoracing Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπών... κατέβασε το Game booster ξεκίνα το παιχνίδι με του προγράμματος και ρύθμισε τα γραφικά σε ένα λογικό επίπεδο (όχι 800Χ600 είναι πολύ χαμηλά βάλτα 1280Χ1024 ανάλογα και την οθόνη που έχεις)...Το παιχνίδι είναι αυθεντικό (pm) ???Η κάρτα γραφικών έχει την σωστή ψύξη?? Άμα το πρόβλημα εξακολουθεί να συμβαίνει η κατέβασε ένα πρόγραμμα συντήρησης (που συνήθως δεν κάνουν τίποτα αυτά) διαφορετικά format.... Μήπως έχεις σύνδεση κανέναν καινούργιο controler??? Θυμήσου μήπως έκανες τίποτα.... Έχεις δοκιμάσει και σε άλλες πίστες???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα