Προς το περιεχόμενο

Shift 2: Unleashed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θα παρω αυτο το παιχνιδακι αλλα θελω τις γνωμες σας πως σας φανηκε αν εχει καλο multy και η ζημια του αυτοκινητου αν ειναι ρεαλιστικη ευχαριστω

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε γραφικά πιστεύω ότι είναι ίδιο με το Shift το πρώτο σε damage του αυτοκινήτου είναι λίγο καλύτερο και επίσης σκάνε και τα λάστιχα, καίγεται το μοτέρ...Σε θέμα μενού είναι καλύτερο και πιο εύκολο το πρώτο

Δημοσ.

το on line αξιζει ή οχι πως σας φανηκε και η ζημια του αυτοκινητου ειναι πολυ ρεαλιστικα και γενικα αξιζει να το παρω?

Δημοσ.

Online δεν το έχω παίξει γιατί δεν είχα τότε internet...

NFS World !!TRAINER!!

Ωραιο cheat re..Ένας mod να αφαιρέσει την υπογραφή αυτή!!

Δημοσ.

ποια υπογραφη δεν καταλαβα τι ενοεις και το need for speed world ειναι αλλο εγω γι αυτο το συγκεκριμενο θελω γνωμμες

Δημοσ.

Τίποτα άστο σε εμένα το είπε....

Δες αυτό το βίντεο... πάντως δεν βλέπω κάποιο damage αλλά κοίτα και άλλα βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=VUSzfyKJIYM

Δεν ξέρω άμα είναι από onlinehttp://www.youtube.com/watch?v=bW8ZT3WPbow&feature=related

Για εμένα πάντως το πιο ρεαλιστικό παιχνίδι είναι το DIRT

Δημοσ.

φιλε χιλια ευχαριστω η ζημια μ αρεσε φενεται ρεαλιστικο πολυ και το πετυχα τελευταιο κομματι ελπιζω να μην το παρουνε δεν το πηρα σημερα ευχαριστω μ αρεσε καλη επιλογη ειναι νωμιζω

Δημοσ.

παιδια καλησπερα σας ειπα να ανοιξω αλλο θεμμα παλι αλλα επειδη συνεχιζεται αυτο θα το γραψω εδω

μου λεει να βαλω το εμαιϊλ μου το βαζω ολα καλα μετα για κωδικο τι βαζω? ακομα και το κηνιτο μου που γραφω δεν το δεχεται λεει μου λεει this accoynt existing καποιος αν μπορει να βοηθεισει γιατι ειναι κριμμα δεν μπωρο να το παιξω αδικα το αγορασα δηλαδη?

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω της τιμονιερα logitech rally vibration feedback wheel (για PS2) και την έχω σύνδεση με ένα σύστημα σαν και αυτό στην εικόνα και θέλω να μου πείτε ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο NFS Shift 2 για να έχω μια τέλια ανταπόκριση και ρεαλιστικότητα... Ευχαριστώ

51V48GYG7ZL._SL500_AA300_.jpgps2tousb.jpg

Δημοσ.

παιδια καλησπερα σας ειπα να ανοιξω αλλο θεμμα παλι αλλα επειδη συνεχιζεται αυτο θα το γραψω εδω

μου λεει να βαλω το εμαιϊλ μου το βαζω ολα καλα μετα για κωδικο τι βαζω? ακομα και το κηνιτο μου που γραφω δεν το δεχεται λεει μου λεει this accoynt existing καποιος αν μπορει να βοηθεισει γιατι ειναι κριμμα δεν μπωρο να το παιξω αδικα το αγορασα δηλαδη?

Για κωδικό βάζεις έναν κωδικό που συνήθως το έχει πάνω στης οδηγίες.... Όταν έκανες intall σου ζήτησε έναν κωδικό, ε αυτόν βάζεις

Δημοσ.

Παίδες μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα εντελώς ξαφνικά!

Ενώ το παιχνίδι έπαιζε τόσο καιρό μια χαρά τώρα με το που τελειώνει το loading και πάει να μπεί στον αγώνα μου κρασάρει και με πετάει στο desktop. Δοκίμασα να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω τρείς φορές σβήνοντας ότι υπολείματα αφήνει η απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Του πέρασα και το 1.02 patch αλλά αυτό εξακολουθεί να κρασάρει αμέσως πρίν τον αγώνα. Φυσικά όλοι οι drivers στο σύστημά μου είναι ενημερωμένοι και έχω προσπαθήσει και με τις default ρυθμίσεις στα options...

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Λοιπών... κατέβασε το Game booster ξεκίνα το παιχνίδι με του προγράμματος και ρύθμισε τα γραφικά σε ένα λογικό επίπεδο (όχι 800Χ600 είναι πολύ χαμηλά βάλτα 1280Χ1024 ανάλογα και την οθόνη που έχεις)...Το παιχνίδι είναι αυθεντικό (pm) ???Η κάρτα γραφικών έχει την σωστή ψύξη?? Άμα το πρόβλημα εξακολουθεί να συμβαίνει η κατέβασε ένα πρόγραμμα συντήρησης (που συνήθως δεν κάνουν τίποτα αυτά) διαφορετικά format.... Μήπως έχεις σύνδεση κανέναν καινούργιο controler??? Θυμήσου μήπως έκανες τίποτα....

Έχεις δοκιμάσει και σε άλλες πίστες???

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...