Προς το περιεχόμενο

Shift 2: Unleashed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και της 3 εκδοσης που κατεβασα καμια δεν δουλευε τωρα δεν ξερω γιατι μου εσπασε τα νευρα απεγκατεστησα και εγκατεστησα το παιχνιδι πανω απο 5 φορες και με τον τροπο που λετε παραπανω

Δεν χρειάζεται να φτιάξεις λογαριασμό αν έχεις και στο autolog, δουλεύει και σε origin/ea και είναι προτιμότερο να τον χρησιμοποιήσεις

Την διαδικασία αναζήτησης και "αγοράς" μπορείς να την κάνεις και μέσω origin, μην ξεχάσεις να επιλέξεις την σωστή έκδοση (έχει 3, για origin (πρώην EADM), για μη-origin και για dvdboxed έκδοση)

και ένα lap στην Nordschleife με την νέα Huayra Speedhunters

http://www.youtube.com/watch?v=3mlmT93Zjnc

οτι και να εκανα ακομα και με τον τροπο που λετε δεν εγινε τιποτα εξακολουθει να μην δειχνει το dlc δεν μπορω να εξηγησω το γιατι

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

to shift 2 το εχει παιξει κανεις online? δεν εχει καθολου κοσμο κοσμο εμενα οσες φορες συνδεθηκα ειναι αδειο τελειος δεν παιζει κανενας αυτο το racing τοσο πολυ παλιωσε η κατι δεν παει καλα με το δικο μου παιχνιδι?

Δημοσ.

Παιδια θελω βοηθεια.. Καταρχας το παιχνιδι μου το εφερε ο θειος. Εχω την ATI mobility radeon HD 4500 series και μου κολλαει αρκετα.. Επισης παιζω με gamepad και οταν στριβω το αμαξι στριβει μετα απο 1 δευτερολεπτο.. Δεν εχω εγκαταστησει κανενα patch γιατι δεν βλεπω να εχει ο θειος..

Δεν το κατεχω πολυ οποτε καντε λιγη προσπαθεια στην εξηγηση.. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Άμα δεν μπόρεσες να βάλεις τα dlc δεν έχεις και το 2ο patch που χρειάζεται

το αγορασα τελικα εκανα εγκατασταση το dlc αλλα και παλι κοσμο δεν εχει

Δημοσ.

Αν εξαιρέσει κανείς τον πρώτο μήνα, από εκεί και πέρα δεν είχε γενικά πολύ κόσμο το παιχνίδι. Οι σοβαροί παίκτες γκρίνιαζαν εξαρχής, γιατί το online κομμάτι του παιχνιδιού δεν ήταν πολύ προσεγμένο. Μπήκαν πολλοί rammers που έκαναν το παιχνίδι συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, μπήκαν πολλοί cheaters και έτσι άδειασε γρήγορα το online. Σπάνια θα πετύχω πάνω από 20 άτομα online και οι καλοί αγώνες είναι σπάνιοι, αλλά υπάρχουν και τότε είναι ενδιαφέρον. Το Shift 1 online τα είχε πάει πολύ καλύτερα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

απιστευτο βιντεακι. 2 ερωτησεις

1) πως γινεται και μπορει να κοιταει αριστερα δεξια οταν ειναι μεσα στο κοκπιτ??

2) οι πιστες drag που ειναι και δεν τις εχω δει??

Δημοσ.

Ευχαριστώ :D

Drag racing έρχεται μαζί με το 2ο dlc (speedhunters) είναι δωρεάν στο pc αλλά φυσικά θέλει γνήσιο το παιχνίδι

Τώρα για την κάμερα ο παίχτης μπορεί να κάνει κινήσεις κεφαλιού με το 2ο thumbstick στο 360controller, με τα άλλα input δεν ξέρω :P

Για τις υπόλοιπες κάμερες/γωνίες έχουν βγει διάφορα mods αλλά χρησιμοποιήσα αυτό http://www.tocaedit.com/IB/

Αν και πιο κουραστικό, έχεις περισσότερο έλεγχο

Δημοσ.

Παίδες μια γνώμη. Έχω φορητό με i7-740qm 8gb ram και μια ταπεινή κάρτας nvidia 425m.

Δοκίμασα με το fraps σε medium settings και ανάλυσή 1400*900 και έχω γύρω στα 40-45 fps.

Όμως δεν έχω αίσθηση της ταχύτητας. Είναι τα fps λίγα; η απλά το παιχνίδι είναι έτσι. Πόσες fps θεωρούνται ικανοποιητικά;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...