evoracing Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ναι για το Pc λεω και τα κουμπια τα εχω αλλαξει απλος οι ρυθμισεις για την ταχυτητα που να στριβει και αυτα
john2gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Shift 2: Unleashed - SpeedHunters & Legends DLC Packs coming to PC for FREE
Insignificant Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Άντε επιτέλους ευχάριστα νέα...λογικά τότε να περιμένουμε και το 2ο patch
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλύτερα που έρχονται όμως, παρά όπως στο Hot Pursuit που τον ήπιαμε.
Voodooman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το αργά είναι σχετικό, τα racing δεν είναι παιχνίδια που το παίρνεις, το τερματίζεις, το παρατάς. Λογικά πρέπει να το παίζει κανείς για μήνες.
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Για μήνες..? Έβγαλα το τελικό πρωτάθλημα και αυτό ήταν, σιγά μην χτυπιέμαι 20+ ώρες για να πάρω τα "bonus cars"..
Voodooman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Για μήνες..? Έβγαλα το τελικό πρωτάθλημα και αυτό ήταν, σιγά μην χτυπιέμαι 20+ ώρες για να πάρω τα "bonus cars".. Το ζουμί είναι το online, αλλά ακόμη και χωρίς αυτό, έχεις τόσα να κάνεις, αν είσαι πορωμένος.Ακόμη και αν υπήρχε μόνο ένα αυτοκίνητο και μόνο μία πίστα, θα μπρορούσες να παίζεις καιρό, πειραματιζόμενος με τις ρυθμίσεις. Πολλαπλασίασέ το αυτό με τα αυτοκίνητα και τις πίστες συνολικά και δες πόσο καιρό θα μπορούσε κάποιος να ασχολείται,αν δεν ενδιαφέρεται απλά να το βγάλει.
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δεν το έχω αυθεντικό για να παίζω online. Και όσο για τα παραπάνω, απο το Underground μέχρι το HP2010 τα έχω πάει 100%, μόνο το Shift 2 άφησα γιατί δεν μου άρεσε τόσο όσο το 1ο (ο χειρησμός με χάλασε τρελλά). Όσο για πειραματισμό και τέτοια, έχω το Forza3.
Voodooman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κυκλοφόρησε το DLC-update. "Αγοράζετε" (τρόπος του λέγειν, μηδενικό ποσό σας χρεώνει) το DLC μέσω του online store της ΕΑ, κατεβάζετε και εγκαθιστάτε τον client του online store της ΕΑ,αυτός ανιχνεύει το παιχνίδι σας και εγκαθιστά αυτόματα το update. Δεν το έπαιξα ακόμη, αλλά αυτήν την τρίλιτρη BMW και την Giulia τις βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια.
thodoris69 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Κυκλοφόρησε το DLC-update. "Αγοράζετε" (τρόπος του λέγειν, μηδενικό ποσό σας χρεώνει) το DLC μέσω του online store της ΕΑ, κατεβάζετε και εγκαθιστάτε τον client του online store της ΕΑ,αυτός ανιχνεύει το παιχνίδι σας και εγκαθιστά αυτόματα το update. Δεν το έπαιξα ακόμη, αλλά αυτήν την τρίλιτρη BMW και την Giulia τις βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια. το εχω κατεβασει το dlc αλλα δεν λεει να παιξει με τιποτα το κανεις εγκατασταση κανονικα αλλα ειναι σαν να μην εχει εγκατασταθει οποιος το εβαλε και λειτουργησε να μας πει τον τροπο
Voodooman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 -Φτιάχνεις λογαριασμό στο https://profile.ea.com/acctcreate.do -Πηγαίνεις στο online store της ΕΑ και αγοράζεις" το DLC. Η χρέωση είναι μηδενική. -Εγκαθιστάς στο μηχάνημά σου τον origin client, κάτι σαν το steam, αλλά της EA. -Με το που τελειώνεις την εγκατάσταση, o client "βλέπει" στον σκληρό σου εγκατεστημένο το Shift 2 και σε προτρέπει να κατεβάσεις το DLC. Το κατεβάζεις, το εγκαθιστάς και πλέον έχεις άλλα δύο πρωταθλήματα, το DLC Legends και το Speedhunters.
Insignificant Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δεν χρειάζεται να φτιάξεις λογαριασμό αν έχεις και στο autolog, δουλεύει και σε origin/ea και είναι προτιμότερο να τον χρησιμοποιήσεις Την διαδικασία αναζήτησης και "αγοράς" μπορείς να την κάνεις και μέσω origin, μην ξεχάσεις να επιλέξεις την σωστή έκδοση (έχει 3, για origin (πρώην EADM), για μη-origin και για dvdboxed έκδοση) και ένα lap στην Nordschleife με την νέα Huayra Speedhunters http://www.youtube.com/watch?v=3mlmT93Zjnc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα