Προς το περιεχόμενο

Shift 2: Unleashed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια και εγω εχω παιξει ολα τα NFS απο αυτο με τις Porsche στο ΡS1 που ειχα μεχρι το HOT PURSUIT ενταξει το SHIFT αγγιζει το τελειο. και απο πλευρας αγωνων,γραφικων κ.α..ενταξει τροποποιεις ορισμενα αμαξια αλλα δε μπορεις να τροποποιησεις την BUGATTI VEYRON που εχει 1.000 αλογα ποσο θα την πας??1.200?? ((επρεπε να βαλει και την BUGATTI VEYRON SUPERSPORT που εχει 1.300 αλογα ουτε τη pagani,SLR MCLAREN,MCLAREN F1 κ.α. Ομως για την carrera GT επρεπε να τη φτιαχνεις οπως ειναι απο τον οικο Mirage που φτιαχνει την Πορσε Carrera GT τελεια επισης γνωμη αντι για την Murcialago που εχει να ειχε την Murcialago RGT αυτη που εχει στο Racedriver:GRID (oποιος το εχει παιξει ξερει)..το shift 1 εχει ψιλοατελειες αλλα η 2η σειρα θα ειναι απολυτως κομπλε οτι θελεις θα το εχεις πιστευω..απλα η ΕΑ ψιλοαλλαξε στροφη και γινεται PURE SIMULATOR ((αλλα δεν αγγιζει την τελειοτητα του GRAN TURISMO η αληθεια να λεγεται)) αυτο αν ειναι καλο ή κακο θα το δουμε...Γνωμη μου εχω ηθελα ενα NFS (δε ξερω πως να λεγεται) που να συνδυαζει ΝFSU2 (δηλαδη φτιαξιματα, μαγαζακια που εμπαινες και εφτιαχνες διαφορα (body,performance,color..)τρεξιμο σε πολη(εις) και αλλα τετοια,επισης να σε κυνηγανε μπατσοι και ποιος δε το θελει αυτο, και απο σχεση οδηγησης και γραφικων και ολα τα αλλα να ειναι παρμενα απο το SHIFT) ανυπομονω ενα τετοιο παιχνιδι αλλα που ειναι ε???

Δημοσ.

Προπαρήγγειλα από το μεσημέρι και αρχίζει η αναμονή.

Το βίντεο είναι σχεδόν συγκλονιστικό.

Φίλε μου απο που το παράγγειλες;Δισκάκι ή download?

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι όλες οι προπαραγγελίες αφορούν μόνο στη Limited edition.

http://www.shacknews.com/laryn.x?story=66858

"Those of you that pre-order the new Need for Speed game Shift 2 Unleashed will get an automatic upgrade to the game's Limited Edition, which will include three exclusive cars: the Nissan Silvia spec.R Aero (S15), the Alfa Romeo Giulietta QV, and the Lamborghini Murcielago LP640."

Θα κάνω και μία ερώτηση στο play καλού κακού.

Δημοσ.

Ρε τι άλλο θ'ακούσουμε ότι το NFS είναι και "PURE SIMULATOR" ή ότι είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ RACING GAME EVER... Μάλλον δεν έχετε δει τι θα πει pure simulator ρε παιδιά, και γράφετε ό,τι να ναι χωρίς να ξέρετε το Netkar Pro, το iRacing, το rFactor, ακόμα και το (παρατημένο πια) Live for Speed... Για... googlάρετέ τα λίγο και ξαναπείτε μου για το... Shi(f)t B)

Δημοσ.

Ποιός μίλησε για NFS; Το Shift 2 unleashed δεν έχει πουθενά στον τίτλο του τα γράμματα αυτά, ο τίτλος του topic πρέπει να αλλάξει... ;)

Όπως και να έχει, πρέπει να καταλάβεις ότι εκτός από τους casual και τους hardcore υπάρχουν και μερικές ενδιάμεσες αποχρώσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να έχουν την αίσθηση (ή την ψευδαίσθηση) ότι παίζουν κάτι ρεαλιστικό, αλλά δεν θέλουν να τους βγαίνει η ψυχή σε κάθε στροφή. Που δεν θέλουν να παίξουν κάτι εντελώς arcade, αλλά ούτε να μπλέξουν με πιέσεις ελαστικών και άλλα τόσο εξειδικευμένα.

Θέλουμε ποικιλία "κανονικών" αυτοκινήτων, καλό τεχνικό τομέα και προκλητική συμπεριφορά -όχι απαραίτητα 100% ρεαλιστική, απλά να σε αναγκάζει να σκεφτείς και λίγο και να ψάχνεις κάθε φορά και άλλη γραμμή. Και το shift τα είχε πάει μια χαρά σε αυτά.

Α, και το αποκαλέσαμε το καλύτερο racing, όχι το καλύτερο racing simulator.

Δημοσ.

OK, καλύτερα έτσι, αλλά και πάλι θα διαφωνήσω. Έχοντας δοκιμάσει ό,τι υπάρχει σε racing (και δεν εννοώ μόνο simulators) νομίζω δικαιούμαι να έχω μια παραπάνω άποψη για το συγκεκριμένο είδος που θα μπορούσα να πω είναι η... ειδικότητά μου (μαζί με τα Flight Simulators).

Και καλύτερο απ'όλα τα "racing" που συνδυάζουν επιτυχημένα arcade και simulation απόψεις δεν υπάρχει από το Dirt 2... Σε ατμόσφαιρα, γραφικά, physics, force feedback στο τιμόνι, τα πάντα! Το Shift ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είναι όπως διαφημιζόταν και όπως ελπίζαμε αλλά δυστυχώς απέτυχε παταγωδώς, ειδικά στα physics που δεν είναι απλά "εύκολα" είναι αλλού γι'αλλού, σε αντίθεση πχ με το Dirt 2 που έχει physics εύκολα μεν (όποιος έχει οδηγήσει Richard Burns Rally θα καταλάβει πώς παλεύεις με 300 άλογα στο γαρμπίλι) αλλά απολύτως ρεαλιστικά και ευχάριστα δε. Μακάρι να κάνουν και το Shift 2 έτσι, γιατί από γραφικά τουλάχιστο το 1 ήταν... χάρμα οφθαλμών! Έχω screenshots από το 1 που προκαλούσα πολλούς να μου πουν αν είναι από το pc μου ή αληθινές φωτό και το σκεφτόταν αρκετή ώρα! (ήθελε όμως μπόλικο optimization γιατί ήταν ΘΕΟΒΑΡΟ για το pc της υπογραφής μου...)

Δημοσ.

και αυτα περι χειρισμου εχω διαφωνια.εχοντας δοκιμασει gt4 χωρις assists κτλπ με 800 αλογα skyline και μια buggati στο shift το τελευταιο απλα τον περνει(τηλεφωνο αυτον που εφτιαξε το gt για να τον ρωτησει πως το εκανε).nurburging σε στροφη οταν πατουσα φρενο το αμαξι χοροπηδουσε και οταν εστριβε χοροπηδουσε(οχι οπως νορμαλ αλλα σαν να ηταν σε σαμαρακια με 300)και τελικα εβγενε εκτος πιστας(και οχι ξερω να οδηγαω).και με keyboard και με ps2 controler.γραφικα οκ τα σπαει το παιχνιδι αυτο ειναι αληθεια.αλλα δεν ειναι nfsu2 :cry:

Δημοσ.

Shift 2: Unleashed - key features detailed

EA's released a full run-down of gameplay features for Shift 2: Unleashed.

It's a list of those back-of-the-box features and includes Autolog (as seen in Need For Speed: Hot Pursuit), helmet cam, and career and customisation details. Here's the full blurb from the publisher:

•  
  • Next Level of Immersion - Experience visceral first-person racing like never before. The all-new helmet cam recreates realistic driver head movements that deliver an unparalleled sensation of speed: lean and tilt into the apex of corners, feel the impact of every scrape, bump, and crash, experience true in-cockpit vibrations, and more.

• Change the Game with Autolog - Autolog is a revolutionary system that connects friends and changes the gameplay experience by allowing you to share virtually every aspect of your racing career. Compare Driver Profiles and career status, share and comment on pictures and videos, send challenges, and pull news feeds directly from NFS.com and Speehunters.com. Autolog recommendations amp up the social competition of real-world racing by delivering challenges based on friend activity, creating a dynamic, competitive, fun new way to play both online and offline.

• True Realistic Racing - Shift 2: Unleashed redefines the racing simulator genre by bringing the atmosphere of race day to life.. Featuring the FIA GT1 World Championship and GT3 European Championship plus real-world drivers, tracks, and cars, this is truly tomorrow's sim for today's adrenaline-fueled racer.

• Amazing Career Depth and Variety - Earn unlocks and participate in multiple racing disciplines on the way to becoming the FIA GT1 World Champion. Featuring everything from new Endurance races to muscle and retro cars, Shift 2: Unleashed gives you the flexibility to choose the path that fits your individual racing style.

• Customize for Show or Customize to Win! -Unleash your creativity to turn some of the world's most elite high-performance vehicles into fire-breathing weapons. Customize the engine, the body, the suspension, and much, much more, then put your ultimate racing machine to the test in any mode. Whether your goal is to race a 1000-horsepower Econobox or a tricked-out GTR, you have nearly limitless options to reign supreme on the track where every second counts.

• Photo Real Cars and Tracks - Over 130 licensed cars are available including the Nissan GT-R GT1, McLaren MP4-12C, and GUMPERT Apollo. There is also over 50 real-world locations like Bathurst, Spa de Francochamps and Suzuka as well as fictional circuits like downtown London and Shanghai.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...