STORM1978 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ρε παιδια γιατι εγω εχω προβλημα? Του θειου ειναι αλλα με πεταει εξω απο την 1η οθονη που φορτωνει. Το συστημα ειναι της υπογραφης και οδηγοι οι 11.3. WTF???
john2gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τον πούλο οι PC-άδες Shift 2: Unleashed – ‘Legends Pack’ Details
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τώρα θέλω να δω αυτούς στο forum του Hot Pursuit που έλεγαν "το Shift 2 θα είναι πολύ καλύτερο!", ορίστε. Ούτε εδώ τα DLCs. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Και στο Shift 1 τα ίδια. Let's go watch the rage.
Voodooman Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Το ότι σαν παιχνίδι το βρίσκω (πολύ) καλύτερο από το Hot Pursuit δεν σημαίνει ότι χαίρομαι με αυτά τα μαντάτα. Το τελευταίο NfS που αγόρασα γνήσιο, τέλος. Αντί να εκτιμήσουν τις καλές μας προθέσεις συνεχίζουν τις βλακείες και μας υποβιβάζουν, χωρίς να μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Η αμυαλιά τους θα τους φάει. Αν και με ένα γρήγορο ψάξιμο στα forums δεν είδα πουθενά για μη παροχή του DLC στα PCs, ίσως με λίγο σπρώξιμο να σφίξουν και να το ξανασκεφτούν.
Rn. Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ NFSU3 ολα τα αλλα ειναι παιχνιδακια για αγορακια που τωρα μαθαινουν τι εστι κινητηρας εσωτερικης καυσης.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 O ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ, ΤΑ DLC ΚΑΙ ΣΤΟ PC! (και δεν τρελαίνομαι να δούμε πάλι καβουράμαξα στα NFS )
Rn. Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 o λαος δεν ξερει τι ειναι τα dlc? ενταξει κοιτα εχεις επιλογες εαν θες να το καγκουρο-ιασεις το αμαξι το κανεις αλλιως οχι στο χερι σου ειναι.αλλα το βραδυνο gameplay το στερεοφωνικο,τα εξυφυλλα,ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ και πανω απο ολα ΤΟ ΣΤΟΡΥ (γιατι σε ολα τα καινουργεια μπαινεις σε ενα αεροπλανα τους παρταλιαζεις ολους και τελος το παιχνιδι,τοτε υποτιθετε οτι ησουν αξιοζηλευτος και επρεπε παλι να κερδισεις φημη και μπλα μπλα εε και πορωνοσουν οσο νανε)εμενα προσωπικα δεν με χαλανε καθολου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 o λαος δεν ξερει τι ειναι τα dlc? Ναι, ο λαός ξέρει, έχει πάρει πολλά (δυστυχώς) σε αρκετά παιχνίδια. Μόνο που εδώ είπαμε NFS PC + DLC = ΕΑ: "Σιγά μην σας δώσουμε" Οπότε δεν κατάλαβα τί εννοείς. Όταν είχε βγει το NFS, δεν κοίταζε κανείς να έχει story.
Rn. Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 δεν ξερω ιντα νε τα dlc σε παρακαλω εγω που ημουν ποσο 10 καπου εκει και δεν ηξερα το ονομα μου στα αγγλικα ηθελα στορυ.περα απο την πλακα θα ηταν πολυ καλητερο απο καθε shift kai pip.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Επειδή κάνεις rolling eyes, υποτίθεται ότι το λες σαρκαστικα. Αλλά DLC = New Cars οπότε, γιατί να μην τα έχουμε; Και στο NFS: Hot Pursuit -το πρόσφατο- είχε και νέα modes, αλλά στο PC, πήραμε τον "λεβιέ". Αν θες story βρε συ, τί παίζεις racing;
Rn. Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ααα κατι σαν add ons.γιατι οχι?βασικα το ειδος μου ειναι racing.εαν βγαλουνε κατι που να εχει και στορυ τοτε θα μπω στον κοπο να το αγορασω(οπως με το nfsu2 που το ειχα x2 για ps2).απλα μας εχουν συνιθισει στο να καθομαστε πισω απο ενα τιμονι και βρουυυμμμ.δεν παει ετσι.ειναι σαν το cs.περνεις το οπλο και μπαμ μπαμ.δεν αξιζει ετσι.αποψη μου παντα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ναι, είναι μικρά (ή μεγαλύτερα) add-ons που συνήθως είναι επί πληρωμή. Και φασούλι το φασούλι, παίρνουν τα λεφτά. Π.χ. αν δεις για το Burnout Paradise τα DLCs του, είχε πολύ πράγμα. Το κακό είναι ότι ωθεί τις εταιρείες να βγάζουν μισοφτιαγμένα παιχνίδια και να τα συμπληρώνουν με τα DLCs. Θα μου πεις, "τότε γιατί τα αγοράζεις ρε Ghost;". Ε, στο NFS: HP έβαζε ένα mode που ήθελα στο Online και δεν το είχε (ούτε θα το έχει ποτέ) στο PC. Στο Mass Effect 2, είχε κάποια ενδιαφέροντα όπλα και παραπάνω story. Όσο για racing + story, εμένα η άποψη μου είναι ότι βρρρρρουμμμ και κάνω την δική μου ιστορία. (ή καταστροφή )
Rn. Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 o θειος τα εχει?εαν βγουνε για πισι?αυτο μετραει.σιγα μην τα σκασω α)για το shift που το θεωρω... β)για καποια extensions που θα ειναι ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αν βγαίνουν στο PC, τα παίρνει μετά και ο θείος νομίζω. Αν δεν βγουν για PC, ούτε ο θείος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα