liakjim Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Καλα, τα gt και Forza δεν τα λες κ τερατα του ρεαλισμου (οσο θελουν πολλοι να λενε). Παντως σιγουρα πιο πολυ απο την αηδια του shift.
Rn. Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 μεταξυ μας στις κονσολες τι ρεαλισμο να εχεις?φαντασου ενα gt5 με τα γραφικα που εχει τωρα να επαιζε σε υπολογιστη και να ειχε αναλογα γραφικα...ωραιος που θα ηταν ο κοσμος
liakjim Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Οι κοσολες , απο την στιγμη που δεχονται τιμονιερα θα μπορουσαν να προσφερουν ρεαλισμο. Αλλα δεν ειναι αυτο το κοινο που απευθυνονται. Παρολα αυτα το πρωτο gt ηταν μια πολυ καλη προσπαθεια. Θυμαμαι την εκπληξη μου οταν φρεναρα με τα οσα με ενα Honda NSX και αυτο αποσταθεροποιηθηκε με αποτελεσμα μια πολυ ρεαλιστικη απωλεια ελεγχου. Αρκετα με το offtopic ομως (και sry γι αυτο).
Rn. Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 εγω να κανω μια αναμιξη οφτοπικ με οντοπικ?θα κανω.εχω καλητερο χρονο σε κατηγορια 500αλογα στο gt4 σto nurburging με amuse s2k gt1 στημενο και φτιαγμενο 6:20 περιπου με gamepad.θεωρειτε sim το gt4.στο σιφτ το 1 ειδικα(στο 2 δεν ασχολουμε πλεον)η nurburging μου φενοταν γελεια μικρη και με λιγοστο σασπενς(εκει πηγαινα και ιδρωνα στο σιφτ χαλαρα).εεε οκ δεν ειναι και οτι καλητερο ασε που εκανα και 7 λεπτα νομιζω
trelos3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 παιδια καλημερα ξερει κανεις οταν κανω snap a photo μετα πο την βρισκω γιατι εχω φαει τον τοπο και δεν ειναι πουθενα
kostacurtas Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Shift 2 Unleashed – First Patch Details Slightly Mad Studios’ Martin Griffiths has released some interesting info regarding an upcoming patch for the studio’s recently-released Shift 2 Unleashed title over at NoGripRacing: So yes, the upcoming patch includes SLI/Crossfire scaling. To give you an example a GTX 295 will go from 48fps to nearly 70fps in 1080p. Also the rendering team found some further optimizations so that normal (non SLI) graphics performance should be 5-10% faster with the patch. Input lag – we’ve solved the latency issues reported using some wheels. There was a dead-zone issue and a threading problem introduced very late in development that have been fixed. Garage screen crashes/CTDs – a fast button press issue that wasn’t seen during development is also fixed in the patch. A black screen issue on starting a race requiring a pause/unpause to fix is also addressed. This was caused by a timing difference with the protection system. NVision – some reverse/double stereo issues with the mirrors and environment maps have been addressed in the patch. NVidia very kindly provided us with more hardware for the render team to address this – Kudos to them for that. There are also some more minor fixes in the patch – the above represent the vast majority. Development work on the patch is almost done, the code then has to be approved by EA, making a release by the end of the month likely.
tarantules Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 παιδια καλημερα ξερει κανεις οταν κανω snap a photo μετα πο την βρισκω γιατι εχω φαει τον τοπο και δεν ειναι πουθενα Δεν χρειάζεται να ψάξεις πουθενά.Μετά αφού πατήσεις το PrintScreen άνοιξε το Paint και πάτα επικόλληση και θα εμφανιστεί η φωτογραφία
lionheart75 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Παιδιά τα φώτα σας. Εγκατέστησα σήμερα το παιχνίδι αλλά αντιμετωπίζω ένα θέμα στα γραφικά. Τα αυτοκίνητα που εμφανίζονται σαν μαύρες σκιές και γενικά τα γραφικά είναι ψιλοχάλια. Λειτουργικό win7 x64 και χρησιμοποιώ 5850 CFX. Το παιχνίδι μου το έδωσε ο θείος βέβαια. Ξέρω- ξέρω τι θα πείτε, αλλά λέω μήπως χρειάζεται κάποιο patch για να τρέξει σωστά ή κάτι άλλο που δεν έχω κάνει σωστά.
poedeer7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Παιδιά τα φώτα σας. Εγκατέστησα σήμερα το παιχνίδι αλλά αντιμετωπίζω ένα θέμα στα γραφικά. Τα αυτοκίνητα που εμφανίζονται σαν μαύρες σκιές και γενικά τα γραφικά είναι ψιλοχάλια. Λειτουργικό win7 x64 και χρησιμοποιώ 5850 CFX. Το παιχνίδι μου το έδωσε ο θείος βέβαια. Ξέρω- ξέρω τι θα πείτε, αλλά λέω μήπως χρειάζεται κάποιο patch για να τρέξει σωστά ή κάτι άλλο που δεν έχω κάνει σωστά. βασικα οπως αναφερεται και πιο πανω δεν εχουν βγει profiles για cf ακομη οποτε δε δοκιμαζεις με τη μια? λογικα πανω απο 40fps θα εχεις...
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 βασικα οπως αναφερεται και πιο πανω δεν εχουν βγει profiles για cf ακομη οποτε δε δοκιμαζεις με τη μια? λογικα πανω απο 40fps θα εχεις... Σε ευχαριστώ φίλε μου δεν το είχα δει. Να σαι καλά.
trelos3 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 δεν μου βγαζει το πριντ σκριν τπτ μια μαυρη οθονη μονο .....
nikpoth Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Σε ευχαριστώ φίλε μου δεν το είχα δει. Να σαι καλά. http://www.rage3d.com/cap/profiles/AMD_Catalyst_11.3_CAP3.exe New profiles added with this release: Red Faction 4 - Improves CrossFire performance Need For Speed Shift 2 - Disables CrossFire and resolves image quality issues Crysis 2 - Improves CrossFire performance and resolves flickering issues για κανε μια δοκιμή.
Heatspreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 δεν μου βγαζει το πριντ σκριν τπτ μια μαυρη οθονη μονο ..... Λογικό. Κατέβασε το Fraps. http://www.fraps.com/
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 http://www.rage3d.com/cap/profiles/AMD_Catalyst_11.3_CAP3.exe New profiles added with this release: Red Faction 4 - Improves CrossFire performance Need For Speed Shift 2 - Disables CrossFire and resolves image quality issues Crysis 2 - Improves CrossFire performance and resolves flickering issues για κανε μια δοκιμή. Thanks man! Θα το δοκιμάσω. Edit: @ nikpoth αυτό ήταν. Τώρα τρέχει κανονικά. Ευχαριστώ και πάλι φίλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα