Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Good luck with finding it in stock -with Θαρρείς πως θα τα αγόραζα από Ελλαδιστάν; Να γίνουμε Γερμανία, εγώ τα χρήματά μου τα δίνω αλλού.
DJ_Duker Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Μάλλον εννοεί "αν δεν έχεις" Όχι, αν έχεις! Παίζοντας χωρίς τα βοηθήματα φυσάς το γκάζι και γυρνάει... Από το training και μόνο ξενέρωσα την ζωή μου προσωπικά, και είναι το μόνο event που άφησα εντελώς.
Voodooman Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 To drift τους θέλει πολλή δουλεά ακόμη. Το play για σκότωμα είναι, ακόμη να το στείλει. Και το χειρότερο, δεν εκμεταλλεύομαι τον χρόνο να ξεκλειδώσω αυτοκίνητα, προσπαθώ συνέχεια να αποδείξω πως μία Works 190Ε evolution είναι ταχύτερη σε ανοιχτή πίστα από μία LP640! Είναι αρκετά κόλλημα το παίγνιο.
aliakas Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Θαρρείς πως θα τα αγόραζα από Ελλαδιστάν; Να γίνουμε Γερμανία, εγώ τα χρήματά μου τα δίνω αλλού. μάλλον Αργεντινή θα γίνουμε και όχι Γερμανία αν κάνουμε όλοι ότι κάνεις εσύ
basilis222 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Πιο πολύ από το Gran Turismo 5 μου αρέσει... Και εγώ αυτό σκέφτηκα.
DJ_Duker Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καλά αυτό το Nurburgring όταν το παίζεις φουλ 20 χιλιόμετρα απλά δεν υπάρχει... Δεν γίνεται με τίποτα να πάρω καλή θέση εκεί μέσα, εκτός αν παίζω την πίστα μια βδομάδα να την μάθω απ'έξω.
john2gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Επιεικώς απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά που εμφανίζεται εντελώς τυχαία όταν προχωράς το Career. Πρώτη φορά βλέπω αυτοκίνητο να σπινιάρει στην τρίτη (ενώ πατάς απαλά το γκάζι) και στην πρώτη που το πατάς τέρμα απότομα πάνω στην στροφή να πηγαίνει ευθεία χωρίς να στρίβει. Οι αντίπαλοι όπως πάντα δεν χάνουν τον έλεγχο ακόμα κι αν πέσεις με φόρα πάνω τους ενώ εσύ βγαίνεις εκτός δρόμου μόλις σε ακουμπήσουν λίγο από πίσω. Το τραγικό της υπόθεσης σε αυτές τις στιγμές είναι ότι ακόμα κι αν πατάς πολύ απαλά το γκάζι το αυτοκίνητο φεύγει και πάει όπου να 'ναι. Είτε το έχεις τέρμα είτε απαλά, το ίδιο που σου κάνει. Το χειρόφρενο αν το πατήσεις πάνω από 1 δευτερόλεπτο σου κάνει τετ-α-κε (ρε κοίτα να δεις πόσο λάθος οδηγούν δηλαδή στα κανονικά WRC και στο Richard Burns Rally ). Απλά απαράδεκτο και χρόνια πίσω σαν οδήγηση ακόμα κι από του 'απαίσιου' κατά πολλούς WRC2010
Heatspreader Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Συμφωνώ με όλα αυτά, αλλά κατά τη γνώμη μου, το χειρότερο είναι το Lag. Στρίβεις αριστερά και αμέσως δεξιά και θες 1 δευτερόλεπτο. πηγαίνοντας σιγά αρχίσετε να στρίβετε δεξιά αριστερά με ρυθμό σε κάποια φάση το αριστερά θα είναι το δεξιά λόγω του lag... Είναι αυτό που λέμε, χαζά δύσκολο.
Voodooman Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Είναι αυτό που λέμε, χαζά δύσκολο. Απόλυτα σωστοί οι τελευταίοι δύο. Το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τον ρεαλισμό, η συμπεριφορά των οχημάτων μοιάζει να είναι υπερβολικά scripted και όλοι οι ισχυρισμοί των devs περί απόλυτου ρεαλισμού κτλ τελείως αναληθείς. Αλλά για τίτλο ευρείας κυκλοφορίας που απευθύνεται σε gamers που θέλουν να γουστάρουν και να ζοριστούν (έστω και αν ζορίζονται μη ρεαλιστικά) το βρίσκω εξαιρετικό, μία ψυχαγωγία πολύ καλύτερη από οποιοδήποτε χαζοarcade. Αυτό που είπε και ο DJ_Duker, τρέχεις στο Nordschleife με αυτοκίνητα διαφορετικά αλλά ίδιας δυναμικότητας και οι παλμοί σου ανεβαίνουν και ιδρώνεις. Βλέποντας βίντεο στο youtube και συγκρίνοντας, βλέπεις ότι παίρνεις μία αρκετά καλή γεύση της πράσινης κόλασης, ιδίως οδηγώντας από μέσα. Δεν είναι ίσως απόλυτα ρεαλιστικό, αλλά γοητευτικό σίγουρα είναι. Και το ερώτημα είναι ένα, τελικά στέκεται επάξια δίπλα σε GT και Forza; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2011 από Voodooman
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Προσωπικά δεν το έπαιξα καθόλου το παιχνίδι αλλά σίγουρα δεν θα μου αρέσει καθώς δεν μου άρεσε κανένα από τα τελευταία NFS και με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα και όχι μόνο...... Για μένα Dirt 3 all the way.
DJ_Duker Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Άλλο τα nfs άλλο αυτό, παρά το όνομα του τίτλου. Όσο για το dirt 3, άραξε... έχει ακόμα μέχρι να βγει και να δούμε πόσο και τι θα αξίζει. Αν δω πάλι τόσα buggy, αγροτικά, νταλίκες κτλ θα μου στρίψει...
pagratios Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Πάω να το κάνω εγκατάσταση το shift 2 και μου πετάει error στο group4.cab Ξέρετε αν διορθώνεται?
Rn. Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Και το ερώτημα είναι ένα, τελικά στέκεται επάξια δίπλα σε GT και Forza; Απολυτως...ΟΧΙ.τι συγκρινουμε?φασολια με ρεβυθια η βουρτσες με...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα