tarantules Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν έχει και πάρα πολλές επιλογές από αμάξια όμως... Πήρα Reventon και LFA και έχω και άλλα 990 εκατομ. να ξοδέψω
Voodooman Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν έχει και πάρα πολλές επιλογές από αμάξια όμως... Πήρα Reventon και LFA και έχω και άλλα 990 εκατομ. να ξοδέψω To θέμα είναι αν παίζεις online. Εκεί χρειάζεσαι πολλά αυτοκίνητα, τουλάχιστον ένα από κάθε κατηγορία. Και μερικά καλά τα αγοράζεις δύο-τρεις φορές, για να τους περάσεις διαφορετικά upgrades, ανάλογα με την πίστα που γίνεται ο αγώνας. @Chaos3X, γιατί είναι απάλευτο; Παίζω με το ίδιο τιμόνι, ακόμη δεν έχω προλάβει να την ρυθμίσω και παίζω όπως είναι χωρίς προβλήματα.
lalanis Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Gumpert Apollo με τη Works αναβάθμιση, ευχαριστώ πολύ Game over.....
DoukiMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 παιδια εχω αυτο το προβλημα δεν μπορω με τιποτα να κανω drift και να κερδισω ποντους. αν μπορεί κάποιος ας πει "πως πρέπει να το κάνω"
Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 με τι παιζεις?εμενα μου φανηκε πανευκολο σε σχεση με του 1
DoukiMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 με τι παιζεις?εμενα μου φανηκε πανευκολο σε σχεση με του 1 με το πληκτρολόγιο παίζω
Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 την πατησες.ειναι πολυ δυσκολο με keys.παιξε με τις ρυθμισεις για deadzones κτλπ και πανω απο ολα μην πατας καποιο βελακι πανω απο 1 δευτερολεπτο πατα πολλες φωρες το ιδιο κουμπι.επεισης παιξε με χειροφρενο και εξασκησου αν και για keys φυγε απο το nfs πλεον εδω με τιμονιερα αλλοι δεν μπορουν να στριψουν
hackerW32 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 εδω με χειριστιριο μου πηρε κανα μισαωρο μεχρι να το καταφερω.. με πληκρολογιο ειναι δισκολα τα πραγματα.. (το drift του underground 2 ειναι παιχνιδακι σε σχεση με αυτο..) http://www.youtube.com/watch?v=ae6itgVmsGg επισης ειναι αναλογα και με τι αμαξι θα παιξεις..
Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ετσι ακριβως.επεισης και εγω με χειριστήριο με ενα 3ροτο fc3s μπαινω με 3ες και 4ες αλλιως δεν παλευετε
Rn. Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 par par par raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangk pssssss :\10μεταλαγμενοισεμιαγειτονια:/
DJ_Duker Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 αν έχεις τιμονιέρα απλά το παρατάς. Δεν το παίζεις καθόλου...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Τόσο υπερβολικό; Και ήμουν έτοιμη να σκάσω 300€ να πάρω την G της Logitech κυρίως για το shift2 >.>
john2gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 αν έχεις τιμονιέρα απλά το παρατάς. Δεν το παίζεις καθόλου... ????? Με την Momo μια χαρά drift-αρα σε quick drift race (νομίζω δεν είχα βάλει ζημιές οπότε μπορεί γι αυτό να μην έκαψα τα λάστιχα ) ακόμα και με το αρχικό Audi που παίρνεις. Δεν είχε βέβαια την υποδύναμη ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το drift από ένα σημείο και μετά αλλά δεν μου φάνηκε τόσο δύσκολο γενικώς ώστε να πεις ότι δεν παίζεται
akpe Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 αν έχεις τιμονιέρα απλά το παρατάς. Δεν το παίζεις καθόλου... Μάλλον εννοεί "αν δεν έχεις" Τόσο υπερβολικό; Και ήμουν έτοιμη να σκάσω 300€ να πάρω την G της Logitech κυρίως για το shift2 >.> Good luck with finding it in stock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα