Προς το περιεχόμενο

Shift 2: Unleashed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα στο shift ειναι πειραγμενα.τουλαχιστον μεχρι τωρα στο s2k μου στοκ που ηταν δεν εμπενε με 160 που να το πηδουσες.και τωρα βασικα παλι δεν μπαινει με 160 το πεταει:/

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ειπα οτι ειπα για το σχολιο 171 (σελιδα 18, 1ο). Διαβασε το και θα καταλαβεις τι εννοω (και γιατι το ειπα). :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδιά αφού δεν έχετε συγκεκριμένη στροφή υπόψη πως συγκρίνετε. Παίζουν χίλια δυο πράγματα ρόλο. Με την κλίση της στροφής να παίζει τον κυριότερο. Τέσπα έβλεπα ένα βίντεο για την παραγωγή του Unleashed και είχαν αρκετούς επαγγελματίες οδηγούς αγώνων οι οποίοι σε συνεργασία με τους προγραμματιστές προσπαθούν να αποδώσουν με ρεαλισμό την οδηγική συμπεριφορά του κάθε αυτοκινήτου. Μακάρι να βγει και για μας που έχουμε pc κάτι ανάλογο του Gran Tourismo.

Δημοσ.

Shift 2: Unleashed 'Attacking Corners' Video

PS: Όσοι έχετε AMD/ATI κάρτες, βάλτε Off το Catalyst AI (για δοκιμή ώστε να μην έχετε πτώσεις). Επίσης μην ενεργοποιήσετε το ΑΑ γιατί άκουσα ότι γενικώς μέχρι στιγμής οι AMD κάρτες τρώνε ήττα με αυτό (με τις Nvidia μια χαρά είναι το ΑΑ)

Με την 6870 δεν έχω παρατηρήσει κάτι, όλα στο high και μια χαρα, γύρω στα 60 συνέχεια (λόγω v sync), εκτός νύχτας που πέφτουν λίγο.

Αυτό που είχα στην αρχή ήταν κάτι στιγμιαία κολλήματα κάθε 2 δευτερόλεπτα περίπου που φαινόταν ότι δεν ήταν frame drop λόγω κάρτας ή κάτι τέτοιο. Ανακάλυψα ότι κάτι παιζόταν με το ασύρματο ποντίκι και κάθε φορά το απενεργοποιώ πλέον και είναι εντάξει. :mellow:

Δημοσ.

Με τι drivers το παιζετε ρε παιδια..? Εμενα με 11.2 μου κρασαρει το pc...

Μονο την 1η φορα που το ετρεξα καταφερα να παιξω ενα 5λεπτο το πολυ..

Δημοσ.

Εγώ με τους 10.12d είμαι..

Μόνο με το συγκεκριμένο σου κρασάρει?

Ίσως ανήκεις σε αυτούς που για την ώρα έχουν θέμα με τις ati και το παιχνίδι..

Δοκίμασε πάντως και κανέναν άλλον οδηγό, δε ξέρεις..

Δημοσ.

Με το συγκεκριμενο κρασαρει σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα, βασικα μετα το loading.. Και στο F1 2010 αρχησε να μου κανει νουμερα, αλλα μετα απο κανενα 20λεπτο.

Το Crysis 2 παιζει κανονικα..

Σκεφτομαι να παω για φορματ.. 2 χρονια τα ιδια Windows, βαλε-βγαλε drivers.. Ολο και κατι θα εχει μεινει.. :rolleyes:

Δημοσ.

Το έβαλα έπαιξα λίγο, αλλά δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Κλασσικό παιχνίδι αγώνων αυτοκινήτων σε άσφαλτο είναι. Ωραία γραφικά, semi-simulator-arcade, μέτριος ήχος...

Αυτά.

Ίσως το βάζω που και που να ξεδίνω.

Δημοσ.

υγ : εκει που σε real life, πας να παρεις την στροφη με 60-80 χλμ/ωρα, στο shift πας με 160+ :rolleyes:

Ρε παιδιά πως καταφέρνετε και παίρνεται την στροφή με 160 + ?

Εγώ κάθε φορά κόβω στα 80 για να την πάρω καλά

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως καταφέρνετε και παίρνεται την στροφή με 160 + ?

Εγώ κάθε φορά κόβω στα 80 για να την πάρω καλά

εξαρταται ποια στροφη λες,ε δεν εννοουν και τις πολυ κλειστες με 160!

παντως με αμαξι με τοσα χλμ και hp να το οδηγεις σε πιστα στο οριο δε παιζει με τη καμια να ειναι πιο δυσκολο το shift!

Δημοσ.

Έμενα το αυτοκίνητο μου γλιστρά όταν τρέχω με 160 + και βαλε και στριβώ δεξιά αριστερά και είναι και λογικό .

Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος

Δημοσ.

Κρίμα πάντως που και σε αυτό το παιχνίδι ισχύουν τα γνωστά.

Στην κατηγορία C παίρνεις ένα Audi RS4, το φτιάχνεις στα όρια της κατηγορίας και δεν σε φτάνει κανείς. Θα δοκιμάσω και το R8, αλλά μάλλον και με εκείνο τα πράγματα θα είναι ίδια.

Στην κατηγορία B παίρνεις ένα skyline, το κάνεις τούμπανο και γειά σας.

Μόνο από βίτσιο συνεχίζω να αγοράζω μία Μ3 Ε30 και να προσπαθώ να κερδίσω, το αμάξι είναι πεζοδρομιοκυνηγός σε σχέση με τα τετρακίνητα. Αλλά μήπως έτσι δεν είναι και στην πραγματικότητα;

Και ευτυχώς που υπάρχει και η integrale!

Δημοσ.

Κρίμα πάντως που και σε αυτό το παιχνίδι ισχύουν τα γνωστά.

Στην κατηγορία C παίρνεις ένα Audi RS4, το φτιάχνεις στα όρια της κατηγορίας και δεν σε φτάνει κανείς. Θα δοκιμάσω και το R8, αλλά μάλλον και με εκείνο τα πράγματα θα είναι ίδια.

Στην κατηγορία B παίρνεις ένα skyline, το κάνεις τούμπανο και γειά σας.

Μόνο από βίτσιο συνεχίζω να αγοράζω μία Μ3 Ε30 και να προσπαθώ να κερδίσω, το αμάξι είναι πεζοδρομιοκυνηγός σε σχέση με τα τετρακίνητα. Αλλά μήπως έτσι δεν είναι και στην πραγματικότητα;

Και ευτυχώς που υπάρχει και η integrale!

Ξεκαβλ@ν@ με crysis και δεν προχορησα το σιφτ αλλα εχω μια εντυπωση πως και με τουμπανιασμα σε πισοκουνα μπορεις να λιωσεις αερα 4κινητο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...