Προς το περιεχόμενο

Shift 2: Unleashed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άστα να πάνε... με το νισσάν που ξεκινα΄ς με training, το παράτησα. Παίζω χωρίς βοηθήματα, στον δρόμο το κρατάω το αμάξι κανονικά και παίρνω χρόνους, αλλά drift δεν γίνεται με τπτ. Το αμάξι γυρνάει συνέχεια σαν τρελό...

Συνέχισα με τα υπόλοιπα events...

Ασ'τα να πανε,οπως τα λες.κριμα.τα training τα εβγαλα υστερα απο 10 λεπτα το καθενα και τους μαζευα τους ποντους τεσσερις τεσσερις.Φυσικα με σκασμενα λαστιχα.

Ελεος το drifting.

Γενικοτερα δεν ξετρελαθηκα κιολας με το παιχνιδι.Πιο πολυ το βαζω για να σκοτωνω την ωρα μου.Κριμα.

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ το προσπέρασα το drift, δεν με ενδιαφέρει και είναι και παλουκάκι...

Για πείτε τπτ usernames στο autolog, έτσι για να έχει χαβαλέ με τους χρόνους.

Το δικό μου είναι "emperistatomenos"

Θα είμαι ο "Melissakis", όταν δεήσει το play να μου το στείλει. Τί βλακεία έκανα να το παραγγείλω από εκεί.

Αυτό που δεν σχολίασα μέχρι τώρα είναι το αρκετά μεγάλο βάθος του tuning. Αρκετές επιλογές που ανεβάζουν εύκολα κατηγορία το αμάξι, οπότε θέλει σκέψη αν θα το κρατήσεις στην κατηγορία του και θα κάνεις συγκεκριμένες αναβαθμίσεις ή αν θα το κάνεις τούμπανο.

Δημοσ.

Παιδιά, παίζεται με πληκτρολόγιο ή να μην το δοκιμάσω καν;

Δυστυχώς όχι.Ειδικά στο drift δεν μαζεύεται με τίποτα.Στους κανονικούς αγώνες κάπως πάει κι έρχεται.

Είναι παιχνίδι αποκλειστικά για τιμονιέρα κατά τη γνώμη μου...

Κι εγώ δεν έχω τιμονιέρα αλλά το τεστάρω για λογαριασμό φίλου που έχει την G27

Δημοσ.

ωρα για ενα πρωιμο review και απο μενα.

Λοιπον να πω οτι τα τρεχω ολα στο full εκτος απο aa λογω της βλακειας της ea για να μην το υποστηριζουν οι ati καρτες.

Αυτοκινητα:το nfs ξεχασε τις ριζες του.πλεον συγκρεντωνετε μονο στα αγωνιστηκα τυπου gt1 κτλπ.καλο αυτο αλλα οχι.εχουμε αλλα παιχνιδια για αυτο.το nfs ηταν παντα η χαρα του βελτιωτη και του ιαπονα.αλλαξε αυτο βεβαια πληθωρα απο αυτοκινητα.

+ στον αριθμο και την γκαμα

- τα γραφικα.ρε γαμωτο οι θολοι στους τροχους ειναι στρογγυλοι οχι πολυπλευρο,το μοντελο ζημιων:καλη φαση το να φευγουν προφυλακτηρες και ολα αυτα αλλα απο πισω να ειναι 3d.οχι πεταω ενα texture απο καποια φωτογραφια και τελειωσα και οι κινητηρες που εχουν βελτιωση απο το 1 παλι ειναι λες και βγηκαν απο το 1900.

Tunning:λιωνεις εκει περα.με τις μερες μπορεις να ψαχνεις για το τελειο setup.οχι.οσο και τελειο να ειναι το αμαξι σου(εχω ενα s2k @500+ αλογα με τελειο σεταπ)εαν δεν εχεις τιμονιερα παει στραφι(και δεν εχω).

+λεπτομερεστατη και βαθια αλαγη σε πολλα σημεια του αμαξιου,μεγαλη γκαμα και καλα γραφικα σε αυτη

-μηδαμηνη ελευθερια.εχεις αυτα τα bk αυτα θα βαλεις θες δεν θες(και ειναι και ψιλοκακοσχεδιασμενα).για εναν αρχαριο πιστευω ειναι ακαταλαβιστικα ολα αυτα τα camber,toe in/out κτλπ.

και τελος το gameplay

κοιταχτε απο το 1 εχει διαφορα προς το καλητερο.τουλαχιστον τωρα το αμαξι δεν χωροποηδαει στις 0,000001 μοιρες στριψιματος.θελει ακομα πολλλλλλλεεεεεεςςςςςς αλλαγες για να γινει αυτο που θελει να γινει αλλα ειναι σε καλο δρομο.

Συνοψη?καλο παιχνιδακι ενταξει περναει η ωρα σου αλλα οχι για φανατικους σε σχεση με αυτο που ηθελα και περιμενα 6-7/10 γενικα κοντα στο 8,5/10(λογο μουσικης και γραφικων)

Δημοσ.

Παιδιά πήρα αμάξι.. και τελικά κατάλαβα πως το Shift και το κάθε shift, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιο δύσκολα από το Real Life driving. Ειδικά το θέμα με τις στροφές, WTF γιατί πρέπει να είναι τόσο υπερβολικές οι κολιές και οι γλίστρες ρε γ__ω; δε μπορώ να το καταλάβω..

Δημοσ.

Παιδιά πήρα αμάξι.. και τελικά κατάλαβα πως το Shift και το κάθε shift, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιο δύσκολα από το Real Life driving. Ειδικά το θέμα με τις στροφές, WTF γιατί πρέπει να είναι τόσο υπερβολικές οι κολιές και οι γλίστρες ρε γ__ω; δε μπορώ να το καταλάβω..

Καλοταξιδο.Ομως ελπιζω να μην το εννοεις αυτο που λες τωρα.Η τουλαχιστον να μην προσπαθεις να κανεις στα αληθεια οτι κανεις στο shift2.Δεν υπαρχει συγκριση.

Δημοσ.

Τι εννοείς; Οδηγάω από την πρώτη μέρα που πήρα το αμάξι (χωρίς δίπλωμα τότε) με ΑΝΕΣΗ και στο Game γυρνάω σβούρες σε στροφές άδειες και ασφαλτοστρωμένες. Wai the f_ck?

Δημοσ.

Τι εννοείς; Οδηγάω από την πρώτη μέρα που πήρα το αμάξι (χωρίς δίπλωμα τότε) με ΑΝΕΣΗ και στο Game γυρνάω σβούρες σε στροφές άδειες και ασφαλτοστρωμένες. Wai the f_ck?

Εννοω οτι ασχετος που οδηγας οπως λες απο την πρωτη μερα που πηρες το αυτοκινητο χωρις διπλωμα (που δεν ξερω κιολας ποτε το πηρες) ελπιζω οτι με λιγα λογια να μην εννοεις οτι ειναι πιο ευκολη η οδηγηση σε real life απο οτι στο shift2.το shift2 δεν ειναι εξομοιωτης real life Οδηγησης.Στο shift2 αμα σου φυγει βαρα το και στον τοιχο.....Βαλε και οπισθεν και πεσε πανω στους αλλους.

Τα περι ανεσης χωρις διπλωμα ας μην τα σχολιασω καλυτερα....No offence given.

Δημοσ.

Και εγω ξενερωσα.. Το Shift 1 πολυ ανωτερο. Το αμαξι πατουσε, εδω το R35 σαν να παταει σε παγο ειναι..

Οπως και να 'χει, Forza και παλι Forza!

υγ : εκει που σε real life, πας να παρεις την στροφη με 60-80 χλμ/ωρα, στο shift πας με 160+ :rolleyes:

Δημοσ.

ρε φίλε παίζεις με τον πόνο μου ?

του κώλου playable είναι με όλα στο full

ακόμα και στο time trial που τρέχεις μόνος σου

το game έχει και κωλύματα και σπασίματα και drop frame rate

και δεν μπορείς να παίξεις με τπτ

για να είναι playable με αυτή τη γ@μω κάρτα

και να έχεις και 5-6 αντιπάλους στην πίστα

πρέπει να τα κατεβάσεις όλα στο medium και

να ρίξεις και το texture quality στο medium

έκανα το λάθος και πήρα αυτή τη γ@μω κάρτα γραφικών

επειδή τότε είχε έλλειψη η 5870 και η 5850

με i7 920 6 gb ram έχω χτυπήσει το κεφάλι μου στον τοίχο

που δεν περίμενα 10-20 μέρες να πάρω μια αξιοπρεπής κάρτα

πως να είναι playable με όλα στο full από τη στιγμή

που έχει το μισό δίαυλο από τις καλές κάρτες

μου ανέβασες το αίμα στο κεφάλι και έγραψα κατεβατό sorry

ποσα fps βγαζεις?

τι να σου πω εμενα παιζει 32 -27 ολα στο full και δε κολλαει ουτε με πολλα αμαξια!εκτος απο τη νυχτα που πεφτουν γυρω στα 25...

(παντως και μενα δε με εχει ικανοποιησει η καρτα...)

Δημοσ.
υγ : εκει που σε real life, πας να παρεις την στροφη με 60-80 χλμ/ωρα, στο shift πας με 160+ :rolleyes:

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια normal απάντηση. Αμφιβάλλω όμως, γιατί και σε μικρότερες ταχύτητες παρουσιάζεται το φαινόμενο του πάγου.. :rolleyes:

Δημοσ.

και σε real life μπαινεις με 160 δες time attack και θα με θυμηθείς.απλα οκ.

Δημοσ.

Στο real life τυχαίνει να οδηγάς κανένα RX7;

Γιατί αν όχι, τότε λογικό είναι να οδηγάς το δικό σου με "άνεση". Και, φυσικά, η άνεση είναι υποκειμενική.

Κρατήστε μερικές πισινές για το ότι τα αυτοκίνητα σας φαίνονται να κινούνται σαν χόβερκραφτ, μιλάμε για αγώνες σε πίστα και μου φαίνεται αρκετά φυσιολογικό να μην αναπηδάνε τα αυτοκίνητα. Δείτε μερικούς αγώνες σε πίστες του εξωτερικού, μοιάζει αρκετά η κίνηση των πραγματικών αυτοκινήτων.

Δημοσ.

και σε real life μπαινεις με 160 δες time attack και θα με θυμηθείς.απλα οκ.

Μπες εσυ με το αμαξι σου σε στροφη που σε time attack μπαινουν με 160 να σε δω.. :mrgreen:

Μιλαω για αυτοκινητα που βλεπεις στην καθημερινη σου ζωη, οχι για πειραγμενα..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...