kostacurtas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Need for Speed: Shift 2 confirmed in EA Q1 financials EA’s just confirmed Need for Speed: Shift 2 is in development, putting it down for a Q4 FY2011 release. The sequel was announced in the company’s just-released financial report for its first quarter. No more information was provided. This is most likely the second Need for Speed title EA mentioned back in February alongside Criterion’s Need for Speed: Hot Pursuit, which releases in November. The original Need for Speed: Shift released last year for PS3, 360, PSP and PC.
mokas1234567 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 μαλλον θα το περιμενουμε ακομα πολυ καιρο
kostacurtas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Need for Speed Shift 2: Unleashed announced for spring 2011 EA’s just formally announced Need for Speed Shift 2: Unleashed for PS3, 360 and PC for spring 2011. Like last time round, the game’s being developed by Slightly Mad Studios. A new engine will be included as well as an innovative helmet camera view and the next-gen version of Autolog, introduced in Criterion’s Need for Speed: Hot Pursuit. The first trailer for the game is a bonus feature on Hot Pursuit, but is available to watch below. A Shift sequel was announced back in August, with EA Europe VP Pat Soderlund confirming recently BlackBox would release a new NFS title next November. Unless either title was pushed into 2012, this would be the first time two NFS titles have appeared on HD consoles in the same year for the first time this generation.
kostacurtas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Need for Speed Shift 2: Unleashed - First Screens
kostacurtas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_ViXVWXkj48
Voodooman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Ρε, πού κατήντησα, να μπαίνω στα mails μου με αγωνία, για να δω πότε θα μπορέσω να κάνω preorder! Με το shift έκανα το λάθος και περίμενα να πέσει η τιμή του, αυτήν τη φορά όμως preorder και βουρ για online. Από όσο διάβασα, σκοπεύουν να ενσωματώσουν πολλά στοιχεία ανταγωνισμού για το online κομμάτι, χαμός θα γίνει.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ρε, πού κατήντησα, να μπαίνω στα mails μου με αγωνία, για να δω πότε θα μπορέσω να κάνω preorder! Με το shift έκανα το λάθος και περίμενα να πέσει η τιμή του, αυτήν τη φορά όμως preorder και βουρ για online. Από όσο διάβασα, σκοπεύουν να ενσωματώσουν πολλά στοιχεία ανταγωνισμού για το online κομμάτι, χαμός θα γίνει. Καλά κόψε κάτι..Πριν το δούμε...
Rn. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Nα πω την αληθεια μου εχω απογοητευτει απο τα nfs.παλιες εποχες επι nfsu2 ηταν αλλιως το κλιμα κοντρες,μεσανυχτα κτλπ.μεχρι και most wanted και carbon τα οποια προσπαθουσαν να μοιασουν στο nfsu2 ενσωματωνοντας καινουργια στοιχεια.Τωρα η εα απλα δεν την νοιαζει.βγαζει συνεχεια τιτλους τελειως αλλαγμενους μεταξυ τους και ταυτοχρονα ιδιους.Εχω παιξει ολα τα nfs απο εποχη porsche unleased(wrong spelling?) εως το τελευτεο που εχει βγει το hot pursuit.Τα nfs απλα δεν ειναι φτιαγμενα για να ειναι gt h forza.Πλεον ειδικα στο σιφτ σου δινει 40 ποσα αμαξια σε βαζει σε 20 πιστες και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαζεις υπαρχοντα body kits και αυτο.αντε και καμια μπογια.Δεν συζητω για hot pursuit που ξεχναμε τα ιαπωνικα τα γκαζια κτλπ και σου δινει πανακριβα αυτοκινητα να τα ξεσκιζεις ουτε μοντες ουτε τπτ.Δεν ξερω εμενα προσωπικα δεν μου λενε κατι τα γραφικα που ειναι λες και ειναι αληθινο το παιχνιδι η ξερω γω κινουμενοι δεικτες στα κοντερ.ολα αυτα ειναι λεπτομεριες.χαθηκε η αιγλη των nfs και δεν θα ξαναγυρισει.προσωπικη μου αποψη.και μην περιμενετε πολλα απο το καινουργιο.οπως ειναι το σιφτ θα ειναι απλα θα εχει καποιες καινουργιες καμερες λιγο καλητερα γραφικα και καινουργια αμαξια(speedhunters.com εχει πολλα απο αυτα που θα μπουνε(σαν το rtx mustang)τσαμπα λεφτα σε ενα χρονο θα βγει παλι καινουργιο...
nikosteve265 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Nα πω την αληθεια μου εχω απογοητευτει απο τα nfs.παλιες εποχες επι nfsu2 ηταν αλλιως το κλιμα κοντρες,μεσανυχτα κτλπ.μεχρι και most wanted και carbon τα οποια προσπαθουσαν να μοιασουν στο nfsu2 ενσωματωνοντας καινουργια στοιχεια.Τωρα η εα απλα δεν την νοιαζει.βγαζει συνεχεια τιτλους τελειως αλλαγμενους μεταξυ τους και ταυτοχρονα ιδιους.Εχω παιξει ολα τα nfs απο εποχη porsche unleased(wrong spelling?) εως το τελευτεο που εχει βγει το hot pursuit.Τα nfs απλα δεν ειναι φτιαγμενα για να ειναι gt h forza.Πλεον ειδικα στο σιφτ σου δινει 40 ποσα αμαξια σε βαζει σε 20 πιστες και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαζεις υπαρχοντα body kits και αυτο.αντε και καμια μπογια.Δεν συζητω για hot pursuit που ξεχναμε τα ιαπωνικα τα γκαζια κτλπ και σου δινει πανακριβα αυτοκινητα να τα ξεσκιζεις ουτε μοντες ουτε τπτ.Δεν ξερω εμενα προσωπικα δεν μου λενε κατι τα γραφικα που ειναι λες και ειναι αληθινο το παιχνιδι η ξερω γω κινουμενοι δεικτες στα κοντερ.ολα αυτα ειναι λεπτομεριες.χαθηκε η αιγλη των nfs και δεν θα ξαναγυρισει.προσωπικη μου αποψη.και μην περιμενετε πολλα απο το καινουργιο.οπως ειναι το σιφτ θα ειναι απλα θα εχει καποιες καινουργιες καμερες λιγο καλητερα γραφικα και καινουργια αμαξια(speedhunters.com εχει πολλα απο αυτα που θα μπουνε(σαν το rtx mustang)τσαμπα λεφτα σε ενα χρονο θα βγει παλι καινουργιο... συμφωνω απολυτα...οκ το Most Wanted αξιζε και αξηζει να το παιζεις...ετσι να πω την αληθεια εχω απο το NFSU εως το NFS Shift αγορασμενα κανονικα(οσο για το Shift τζαμπα λεφτα εδωσα)τωρα ετσι οπως καταντησαν τα καινουργια το πολυ πολυ να τα παρω απο κανα φιλαρακι και να κατεβασω αρχειο Crack η να τα κατεβασω παρανομα...(δε δεινω τζαμπα λεφτα για μα****ες)...
Chaos3X Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εγώ θεωρώ το shift ένα απ'τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Ήταν το μόνο παιχνίδι που με ανάγκασε να πάρω τιμόνι για να πετύχω καλύτερους χρόνους. Ο ήχος από τις μηχανές δεν παιζόταν! Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2011 από Chaos3X
Voodooman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλά κόψε κάτι..Πριν το δούμε... Τί να κόψω, το Shift ήταν το καλύτερο racing που έχω παίξει σε PC - και τα έχω παίξει όλα από το '93 και μετά. Τέτοια ισορροπία ανάμεσα σε sim και arcade δεν έχω ξαναδεί. Το μόνο που χρειάζομαι είναι νέες πίστες, νέα αυτοκίνητα και λίγο πιο ολοκληρωμένο multi, στοιχεία που θα τα έχει-μάλλον-το Shift 2.
kostacurtas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Need for Speed Shift 2 Unleashed – Release Date Announced EA has announced the release date for Slightly Mad Studio’s upcoming Need for Speed Shift 2 Unleashed title that will be available in Europe starting March 10. Need for Speed Shift 2 Unleashed will include the 2010 FIA GT1 World Championship & GT3 European Championship among lots of other racing content, new features include a new helmet camera, night racing and more realistic physics. The second Shift title will be available for the PC, Microsoft’s Xbox 360 and the Playstation 3.
ChRis6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Need for Speed Shift 2 Unleashed will include the 2010 FIA GT1 World Championship & GT3 European Championship among lots of other racing content, new features include a new helmet camera, night racing and more realistic physics. The second Shift title will be available for the PC, Microsoft’s Xbox 360 and the Playstation 3. Εεεεεεετσι.Αυτα θελει ο λαος. :D Αντε να ερθει η ωρα του release
kostacurtas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Τελικά η ημερομηνία κυκλοφορίας του Need for Speed Shift 2: Unleashed είναι 24 Μαρτίου 2011. http://www.youtube.com/watch?v=Jq7p50Lw3Qg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα