sani_boy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 hi all. τις τελευταιες μερες το pc εκλινε απο μονο του. Σημερα εκλισε και οταν φορτωνουν τα windows κανει επανεκινηση...δοκιμασα και safe mode και σχεδον ολες τις δυνατες εκινησεις αλλα ξανακανει επανεκινηση...οταν βαζω το cd των windows να κανω format απλα με βγαζει σε μια μαυρη οθονη χωρις να κανει τπτ...ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? ευχαριστω...!
damastes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 μπορεί να είναι ενα σωρό πράγματα, αλλά επειδή μου έτυχε πρόσφατα οσο περιέργο και αν ακούγεται μια περίπτωση είναι και αυτή : αν έχεις usb keyboard, usb mouse αποσύνδεσε τα και βάλε ενα πληκτρολόγιο με απλή σύνδεση. Δοκίμασε να μπείς σε safe mode.
sani_boy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ναι ξερω ειναι λιγο γενικη περιπτωση...δοκιμασα αυτο με το ποντικι και το πληκτρολογιο αλλα τπτ...
damastes Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 δοκίμασε ενα linux live cd να δείς αν είναι σίγουρα πρόβλημα του λειτουργικου
Nik.K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δοκιμασες να κανεις boot με μια μνημη μονο ? Και αν δεν δουλεψει να βαλεις την αλλη μνημη ?
Sudavar Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δοκιμασες να κανεις boot με μια μνημη μονο ? Και αν δεν δουλεψει να βαλεις την αλλη μνημη ? Όντως αυτό μου θυμίζει και μένα (μου είχαν καεί οι μνήμες σε ένα παλιό PC και το πάθαινε αυτό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.