tsip77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Παιδια γεια σας, Eχω τεραστιο προβλημα Οποιος μπορεσει ας βοηθησει,καθε προσπαθεια ειναι καλοδεχουμενη Επεσε στα χαιρια μου ενα gps tomtom one 3rd edition.Δυστηχως εχει χαρτες απο πολλες χωρες τισ ευρωπης αλλα οχι απο Ελλαδα.Οπως καταλαβαινετε ειναι παντελως αχρηστο.Οι original χαρτες ειναι λιγο ακριβοι (45ευρο).Γινεται να περαστουν σπασμενοι?Και αν ναι πειτε μου τα βηματα γτ ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα!!! Σας ευχαριστω προκαταβολικα....
karaap Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Ξέχνα κάθε επέμβαση Εχει Λειτουργικό Linux Παιδια γεια σας,Eχω τεραστιο προβλημα Οποιος μπορεσει ας βοηθησει,καθε προσπαθεια ειναι καλοδεχουμενη Επεσε στα χαιρια μου ενα gps tomtom one 3rd edition.Δυστηχως εχει χαρτες απο πολλες χωρες τισ ευρωπης αλλα οχι απο Ελλαδα.Οπως καταλαβαινετε ειναι παντελως αχρηστο.Οι original χαρτες ειναι λιγο ακριβοι (45ευρο).Γινεται να περαστουν σπασμενοι?Και αν ναι πειτε μου τα βηματα γτ ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα!!! Σας ευχαριστω προκαταβολικα....
FFighter Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 με μια επιφυλαξη νομιζω περνανε αλλα εχει αρκετη δουλειτσα απο το ebay θα το χτυπησες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.