Προς το περιεχόμενο

To Slim PS3 μου ψόφησε YLOD


gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό τα λέει όλα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πώ απλά έχω πολλά νεύρα και θέλω να τα σπάσω όλα τώρα.

160GB παιχνιδιών και τα saves μου εξαφανιζόλ...

 

Ποιός είπε ότι τα Slim δεν βγάζουν YLOD; (εγώ)

Πόσο λάθος ήμουν...

Δημοσ.

Θα σου πώ με ένα τραγούδι:

Η ειρωνία είναι ότι δεν έπαιζα πολύ,άντε 1 ώρα την ημέρα. Η κονσόλα ήταν ολοκαίνουρια και την αγόρασα τον Δεκέμβριο.

Δημοσ.

πω ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!

ειχα δει και βιντεο στο youtube με 120αρια!!!!περαστικα φιλε μου(να γιατι τρελαινομαι εγω στο αλλο thread και λεω για τις θερμοκρασιες!!!!!!!)

 

---------- Προσθήκη στις 22:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:53 ----------

 

φανταζομαι πρεπει να σου κοπηκανε τα γονατα μολις ακουσες τα 3 μπιπ...

Δημοσ.

Τώρα ανοίγει αλλά μέσω HDMI στα 576p,αν το βάλω στα 720p δείχνει κάτι γραμμές. Ευτυχώς τράβηξα backup.

 

---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:08 ----------

 

Παίδες False Alarm, μια χαρά παίζει τώρα. Θα μιλήσω με τον Χαρδαβέλα γιατί ήταν πολύ ανεξήγητο.

Δημοσ.

Τελικά λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Περίεργο θα ήταν, μιας και δεν υπάρχουν αναφορές για YLOD στα Slim.

Δημοσ.

Άκυρο τελικά (θέλω να πιστεύω) θα μάθουμε εντός της εβδομάδας αν υπήρχε όντως πρόβλημα. Χθές το βράδυ είδα μέσω media server μια σειρά,μετά το έκλεισα και το άνοιξα σήμερα πρίν λίγες ώρες. Όταν πάτησα το κουμπί για να ανοίξει έκανε μόνο του fan test κι έβγαλε κίτρινο φωτάκι. Έπειτα δεν άνοιγε και προσπαθούσα να το βάλω στο recovery menu χωρίς επιτυχία. Το είχα ανοιγοκλείσει πόσες φορές και κίτρινο φωτάκι δεν ξαναέβγαλε. Τελικά είχε αποσυνδεθεί από το monitor το HDMI. Αυτό που με ανησύχησε όμως ήταν ότι η κονσόλα δεν άνοιγε και ξεκινούσε fan test από μόνη της. Αν δεν το ξανακάνει εντός της εβδομάδας θα θεωρήσω ότι απλά το μηχάνημα το είχα κολλήσει από τα πολλά άνοιξε κλείσε.

Δημοσ.
Αυτό τα λέει όλα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πώ απλά Πόσο λάθος ήμουν...

 

άσχετε, ε ασχετε. μήπως τα γυαλιά σου ήτανε κίτρινα και έβλεπες κίτρινα λαμπάκια?

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι 2 φορές έβγαλε κίτρινο φωτάκι και ήμουν με παρέα,το είδαν και οι υπόλοιποι. Αυτό μαλλον έγινε γιατί κρατούσα πατημένο το Power για να πω στο recovery menu κι επειδή δεν έβλεπα σήμα (είχε βγεί το hdmi από την tv λίγο) το έκλεινα και το ξανάκανα. Χθές το βράδυ έπαιζα uncharted 2 τουλάχιστον 2 ώρες και ούτε υπερθερμάνθηκε, θέλω να πιστεύω ότι έκανα λάθος και από τα πολλά άνοιξε/κλείσε το τρέλανα το μηχάνημα.

 

ΥΓ.

Τρέξτε να προλάβετε μόνο για 24 ώρες PS move+PS3 Eye+BD με 9 παιχνίδια στα 51.49Ε:

http://www.thehut.com/games/games-accessories/playstation-move-starter-pack-includes-move-controller-eye-camera-demo-disc/10215868.html

Πατήστε το κουμπί preorder και στο Check out δώστε τον κωδικό MONSTER10 και θα το αγοράσετε στην τιμή των 51,94Ε με τα μεταφορικά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...