grimpr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Notebook vendors to launch AMD Ontario-powered models in 1Q11 First-tier notebook brands Acer, Asustek Computer and Hewlett-Packard (HP) all plan to use AMD's Ontario APUs (CPUs that feature an integrated GPU) for their new netbook and ultra-thin notebooks set for launch during the first quarter of 2011, according to sources from notebook players. AMD will start mass-production of its Ontario APU in early December using Taiwan Semiconductor Manufacturing Company's (TSMC's) 40nm process Although some market watchers are conservative about Ontario's sales performance due to weakening demand for ultra-thin notebooks and netbooks, AMD noted that the APUs' low power consumption, heat generation and price, plus strong CPU and graphics performance has already attracted several notebook players to place orders. Some market watchers are optimistic about AMD's new notebook platform and believe the company has a chance of seeing its share in the global notebook market step up to 15% by the end of 2010. http://www.digitimes.com/news/a20100803PD213.html
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ευχαριστουμε (για μια ακομη φορα) για την ενημερωση grim! Welcome back κιολας! Εγω δυστυχως δεν εχω υπομονη μεχρι του χρονου, και παραγγειλα λαπτοπακι
xristakits Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ευχαριστουμε (για μια ακομη φορα) για την ενημερωση grim!Welcome back κιολας! Εγω δυστυχως δεν εχω υπομονη μεχρι του χρονου, και παραγγειλα λαπτοπακι ποιο παρηγγειλες αγαπητε?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4074283-4146861.html#null στα 612 ευρω
Nik.K Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Με το τσουβαλι ? Καλο και αυτο......Ε εχουν μονο 7.2 Δισσεκατομυρια αποσταση απο την Intel βαση του τελευταιου τους οικονομικου ετους οποτε καλα θα κανουν να πουλησουν πολλα τσουβαλια γιατι χανομαστε......
grimpr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μπόι...ακόμη δεν έχεις καταλάβει τίποτα έτσι; Με το τσουβαλι ? Καλο και αυτο......Ε εχουν μονο 7.2 Δισσεκατομυρια αποσταση απο την Intel βαση του τελευταιου τους οικονομικου ετους οποτε καλα θα κανουν να πουλησουν πολλα τσουβαλια γιατι χανομαστε......
Nik.K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Καταλαβαινω πως 1.83 vs 10.5 ειναι 8.23 δις διαφορα..... ( εκανα λαθος πριν )..... Τι αλλο να καταλαβω ακριβως ? Ειτε ειναι αρρεστο ειτε οχι προς το παρων εστω, καθως και για ολα τα προηγουμενα χρονια, ειναι σαν να συγκρινεις την Fiat (Ομιλος Fiat) με την Zastava και να λες "δεν καταλαβαινεις πως η Zastava θα φαει την Fiat..." Αντιθετα με σενα δεν ενθουσιαζομαι με το τπτ, ουτε και ξεχναω (βλεπε χρεωκοπια), οταν και αν ποτε γινει (AMD μπροστα απο Intel) τοτε θα παρω και εγω μια σημαια της AMD και θα βγω στους δρομους, ως τοτε καταλαβαινω μια χαρα. ΥΓ : Και ασε τα Μποι και τις ειρωνειες, δεν σου κανουν καλο....
grimpr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Έχω καλύτερα Ferrari,Mercedes και Lamborghini Windows Backgrounds από τα δικά σου. Καταλαβαινω πως 1.83 vs 10.5 ειναι 8.32 δις διαφορα..... ( εκανα λαθος πριν ).....Τι αλλο να καταλαβω ακριβως ? Ειτε ειναι αρρεστο ειτε οχι προς το παρων εστω, καθως και για ολα τα προηγουμενα χρονια, ειναι σαν να συγκρινεις την Fiat (Ομιλος Fiat) με την Zastava και να λες "δεν καταλαβαινεις πως η Zastava θα φαει την Fiat..." Αντιθετα με σενα δεν ενθουσιαζομαι με το τπτ, ουτε και ξεχναω (βλεπε χρεωκοπια), οταν και αν ποτε γινει (AMD μπροστα απο Intel) τοτε θα παρω και εγω μια σημαια της AMD και θα βγω στους δρομους, ως τοτε καταλαβαινω μια χαρα. ΥΓ : Και ασε τα Μποι και τις ειρωνειες, δεν σου κανουν καλο....
Nik.K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μπραβο σου, ελπιζω καποτε να τα αγορασεις και σε μινιατουρες
grimpr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεν χρειάζεται, τα έστειλα στον κάδο των αχρήστων όταν είμουν 15 χρονών γιατί βρήκα ανώτερα και καλύτερα. Μπραβο σου, ελπιζω καποτε να ταγορασεις και σε μινιατουρες
Dropsreef Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεν χρειάζεται, τα έστειλα στον κάδο των αχρήστων όταν είμουν 15 χρονών γιατί βρήκα ανώτερα και καλύτερα. Και ο νοών νοείτω..... Αντε ας το παμε αλλη μια φορα AMD vs Intel......
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ενημερωση > all. Μετα flameαρετε οσο θελετε
Nik.K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μπα, δεν γινεται αυτο, 1.83 vs 10.5 δεν ειναι VS.....Απλα αρχισε παλι το promotion και δεν το μπορω
Mallibu Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μπα, δεν γινεται αυτο, 1.83 vs 10.5 δεν ειναι VS.....Απλα αρχισε παλι το promotion και δεν το μπορω Ξέρεις μερικοί άνθρωποι πέρα απο fanboισμους,πέρα από "στρατόπεδα" που ύπαρχουν στην κεφάλα σου μέσα,απλά έχουν βαρεθεί να βλέπουν σε κάθε thread που αφορά ATI/amd τα γεμάτα κόμπλεξ και μιζέρια post σου.Όπου και αν ανήκουν.Φιλικά Όχι πως παραπληροφορείς ή λες ψέματα. Απλά το ύφος και η συχνότητα που τα γράφεις όλα αυτά είναι λες και το έχεις κάνει σκοπό ζωής.
Nik.K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τα γεγονοτα τα λες Κομπλεξ και μιζερια...Ε τι να κανουμε....Αλλοι τοσοι και περισσοτεροι εχουν βαρεθει να βλεπουν promotion καποιων εταιρειων απο μερικους εδω μεσα ( ακομα και οταν ειναι 1.83 vs 10.5 ) οπως και μερικοι εχουν βαρεθει να βλεπουν το καθε ATI fanboy να καταστρεφει καθε θεμα σχετισμενο με την NVIDIA.....Εκει δεν σε βλεπω να παραπονιεσαι ομως οποτε μαλλον τα στρατοπεδα δεν υπαρχουν στην "κεφαλα" μου οπως λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.