Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά reboot και bsod.

gnarkill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έκανα κάποιες αλλαγές στο pc. Είχα intel e6300 τον πρώτο core 2 duo, και έβαλα τον q8400 και είχα μια 4350 την οποία αφαίρεσα και τώρα είμαι με την onboard. Άλλες αλλαγές δεν έγιναν.Μητρική έχω την foxconn g31mxp-k,ψύκτρα την scythe ninja, κουτί έχω το lian li pc 7fb χωρίς να έχω αλλάξει κάποιον από τους ανεμιστήρες του και τροφοδοτικό ένα tr2 470w με έναν arctic cooling fan. Συχνά πυκνά από τότε που άλλαξα μου βγάζει bsod ή μου κάνει στο άσχετο reboot και μετά δεν δείχνει τίποτα η οθόνη.Προηγουμένως δεν αντιμετώπιζα κανένα από αυτά τα προβλήματα. Κάθε βοήθεια και συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Λοιπόν το μήνυμα της bsod ήταν PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Έκανα format και μου το έβγαλε.Έχω ξεχωριστό partition των windows. Με το everest που τσέκαρα είχα 51οC mobo και 40οC max σε έναν πυρήνα. Όταν τρέχω το nod32 και το avast μου το βγάζει. Το μόνο που σκέφτομαι είναι είτε ότι είχε πρόβλημα ο επεξεργαστής είτε ότι κάτι φταίει με την μητρική και τον τετραπήρυνο είτε χρειάζεται κάποιο bios update. Ο σκληρός δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Τέλος ανεμιστηράκια usb δεν νομίζω να βοηθήσουν.

Δημοσ.
Λοιπόν το μήνυμα της bsod ήταν PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. Έκανα format και μου το έβγαλε.Έχω ξεχωριστό partition των windows. Με το everest που τσέκαρα είχα 51οC mobo και 40οC max σε έναν πυρήνα. Όταν τρέχω το nod32 και το avast μου το βγάζει. Το μόνο που σκέφτομαι είναι είτε ότι είχε πρόβλημα ο επεξεργαστής είτε ότι κάτι φταίει με την μητρική και τον τετραπήρυνο είτε χρειάζεται κάποιο bios update. Ο σκληρός δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Τέλος ανεμιστηράκια usb δεν νομίζω να βοηθήσουν.

Τσέκαρε μνήμες με κάποιο test, και επίσης τον σκληρό δίσκο για error. Ξανατοποθέτησε

και τη RAM σου καλού κακού. Το ότι σου έβγαλε το error κατά τη διάρκεια του format θα πρέπει να σε προβληματίσει.

Δημοσ.

Μνήμες δεν πρέπει να είναι γιατί έβαλα μία που βρήκα και πάλι μου το έβγαζε ενω κανονικά δεν νομίζω να είχε κάποιο πρόβλημα. Αν και θα ήθελα να ρωτήσω με τι να τα ελέγξω? Αν μπορείς να μου στείλεις κάνα λινκ ή να μου πεις πως.

Δημοσ.
Μνήμες δεν πρέπει να είναι γιατί έβαλα μία που βρήκα και πάλι μου το έβγαζε ενω κανονικά δεν νομίζω να είχε κάποιο πρόβλημα. Αν και θα ήθελα να ρωτήσω με τι να τα ελέγξω? Αν μπορείς να μου στείλεις κάνα λινκ ή να μου πεις πως.

http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp

Φτιάχνεις ένα cd με αυτό βάζεις 1st boot device το cd

ΥΣ πρέπει να φύγω αυτή τη στιγμή ας σε κατατοπίσει κάποιος άλλος για τα υπόλοιπα.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τώρα που διάβασα προσεκτικά το ποστ σου γιατί εκείνη τη στιγμή βιαζόμουνα, ναι με αυτό που

έκανες απέκλεισες το θέμα μνήμης εκτός και είσαι ο πιο γκαντέμης του κόσμου.

Προχώρα στο θέμα δίσκου λοιπόν.

Μπορείς κάνοντας δεξί κλικ στο δίσκο σου στον explorer-> ιδιότητες->εργαλεία->Έλεγχος τσεκάρησε και τα 2 κουτάκια - εκκίνηση θα σου ζητήσει reboot

οκ .

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και τα utility του κατασκευαστή σου δεν ξέρω τι δίσκο έχεις. Υπάρχουν βέβαια και άλλα προγράμματα.

Δημοσ.

Λοιπόν σε έχω προλάβει και το έχω κάνει ήδη αυτό νόμιζα μιλούσες για συγκεκριμένο software. Οπότε μάλλον απορρίπτεται και αυτό ούτως ή άλλως πιστέυω πως μιας και εξ αρχής δεν είχα κάποιο πρόβλημα σε όλα αυτά και το μόνο που άλλαξα ήταν το cpu πάλι καταλήγουμε σε αυτό που ανέφερεα παραπάνω δηλαδή είτε cpu είτε bios. Δεν έχω σκεφτεί κάτι άλλο βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...