preskos7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Καλησπερα σε ολους , Εχω ενα Iphone 3GS το οποιο ειναι με jailbrake. ( το ειχα αγορασει ετσι ). Η ερωτηση μου ειναι η εξης , για να μπορεσω να περασω το καινουργιο firmware θα πρεπει να του κανω restore η μπορω απευθειας να περασω την νεα εκδοση του iOS 4? Ευχαριστω Κωστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 δεν ρωτας καλυτερα εδω; http://www.iphonehellas.gr/ νομιζω ομως πως πρωτα θες restore.εχεις σκοπο να ξανακανεις jailbreak μετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
preskos7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 δεν ρωτας καλυτερα εδω;http://www.iphonehellas.gr/ νομιζω ομως πως πρωτα θες restore.εχεις σκοπο να ξανακανεις jailbreak μετα; Σε ευχαριστω θα το κοιταξω , λογικα θα του κανω παλι jailbrake μιας και εγινε και νομιμο στης Η.Π.Α και υπαρχει και site ετοιμο που το κανει σε 3-4 λεπτα αλλα αυτο δεν με απασχολει και τοσο τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgostzi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 κάπου διάβασα οτι τα 3gs έχουν πρόβλημα με το νέο IOS4. Ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 κάπου διάβασα οτι τα 3gs έχουν πρόβλημα με το νέο IOS4. Ισχύει; Όχι, μιας και μόλις αναβάθμισα το δικό μου (νεα boot rom) και δουλεύει μια χαρά. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 κάπου διάβασα οτι τα 3gs έχουν πρόβλημα με το νέο IOS4. Ισχύει; Όταν λες "κάπου διάβασα" τι εννοείς; Το έγραψε ο χρήστης bananofloudas13 στο φόρουμ tapantaola-forum.gr ή είδες κάποιο άρθρο γνωστού τεχνολογικού site; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Όταν λες "κάπου διάβασα" τι εννοείς; Το έγραψε ο χρήστης bananofloudas13 στο φόρουμ tapantaola-forum.gr ή είδες κάποιο άρθρο γνωστού τεχνολογικού site; εγω ειχα διαβασει στο neowin οτι τρωει πολυ μπαταρια απο το 3gs και -νομιζωωω- οτι η apple εβγαλε fix για το αρχικο προβλημα. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Και εμένα μου φαίνεται ότι τρώει την μπαταρία αρκετά γρηγορότερα, χωρίς να είμαι και σίγουρος μιας και απο όταν αναβάθμισα είμαι μόνιμος με το κινητο στα χέρια. Σε κάθε περίπτωση αξίζει με 1000. Έχει ενσωματομενο multitasking ,έχει φακέλους (βγήκε σήμερα και patch ώστε καθε φάκελος να παίρνει όσες εφαρμογές θες και όχι μόνο 12), οπότε ξεχνάμε και το categories. Με λίγα λόγια πολλά απο τα πατσαρισματα που βάζαμε δεν χρειάζονται πλέον , ενώ το λειτουργικό σου δεινει μια αίσθηση μεγάλης βελτίωσης. Ακόμα και η κάμερα είναι πολύ ποιο γρηγορη, μόλις βγάλεις μια φωτό μπορείς να ξαναβγαλεις. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.