Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Philips Home Theater

Laptooop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω ένα Home Theater Philips HTS3357, συνδεδεμένο σε μια τηλεόραση Philips 37PFL9603D. Χθες επέστρεψα από διακοπές και παρατήρησα το εξής με το DVD του Home Theater: κατά την αναπαραγωγή ταινιών ακούγεται από το εσωτερικό του σε τυχαίες στιγμές ο ήχος που κάνει όταν κανονικά αλλάζει κεφάλαιο και στη συνέχεια κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά συνεχίζει να δουλεύει κανονικά μέχρι να το ξανακάνει. Επίσης, όταν αλλάζω παρατεταμένα κεφάλαια, καμιά φορά κολλάει και δεν κλείνει, παραμόνο εάν το βγάλω από την πρίζα. Πιστεύω ότι φταίει το μάτι του DVD και μιλώντας με το cervice μου είπαν ότι θέλουν 55-60 ευρώ εάν φταίει αυτό (είναι 2μιση ετών το μηχάνημα).

1) Τι πιστεύετε ότι φταίει;

2) Θα το επισκευάζατε ή θα το αντικαθιστούσατε με ένα άλλο DVD player; Σκεφτόμουνα να πάρω ένα άλλο DVD (όπως το Samsung DVD-C550), να το συνδέσω με την Coaxial θύρα στο Home Theater μου για να εκμεταλλευτώ τον Dolby ήχο με τα ηχεία και με HDMI στην τηλεόραση. Να έχω δηλαδή το DVD του Home Theater μόνο σαν ενισχυτή. Σημειώστε ότι το Samsung έχει 1080p ανάλυση, ενώ το Home Theater μου 1080i. Θα έχω έτσι τόσο καλό ήχο όσο είχα μέχρι σήμερα;

ΥΓ: Αντιμετωπίζω επίσης το εξής πρόβλημα: ενώ τόσο η τηλεόραση, όσο και το DVD είναι ρυθμισμένα σε 16:9, πολλές ταινίες (οι περισσότερες ολοκαίνουριες) δεν πιάνουν ολόκληρη την οθόνη. Αφήνουν μαύρα πλαίσια. Τεχνικός της Philips μου είπε ότι αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς ακόμα και πολλές σύγχρονες ταινίες που γράφουν 16:9, στην πραγματικότητα δεν είναι. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μήπως ένα νέο DVD player θα λύσει αυτό το θέμα;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ζητώ συγνώμη για το μεγάλο μήνυμά μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...