Προς το περιεχόμενο

ακυρωση συμβολαιου internet on the go

n_plat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

απο τον 12/2009 εχω κανει συνδεση με τη cosmote στο προγραμμα internet on the go 10GB + sony vaio (κοστος 100 ευρω). Το συμβολαιο ειναι για 2 χρονια αλλα οι ταχυτητες ειναι τοσο τραγικες που δεν μπορω αλλο. Το θεωρω κοροιδια να πληρωνω 44 ευρω το μηνα για ταχυτητα 5-25 kbps και θα ηθελα να σας ρωτησω αν γινεται να διακοψω τη συνδεση και αν ναι τι επιπτωσεις θα εχω????

Ευχαριστω πολυ

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι δεν διαβαζεις τους ορους του συμβολαιου που υπεγραψες;

Συνηθως υπαρχει προβλεψη για "κοστος ακυρωσης", αλλα σε εσενα που εδιναν και λαπτοπ μαζι, πολυ πιθανον να πρεπει να το επιστρεψεις...

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι το συμβολαιο δεν το εχω μαζι μου.. τουλαχιστον μακαρι να παρουν πισω και το laptop και να μην χρειαζεται να πληρωσω και απο πανω. Γιατι και το sony vaio που δινανε ηταν για πεταμα πραγματικα

Δημοσ.

δε το επιστρέφεις..

απλώς θα πρέπει να πληρώσεις το κόστος απόσβεσης.. λογικά θα σου χουν δώσει ένα χαρτί στο συμβόλαιο που θα τα λέει.

Γενικότερα... μεγάααλη απάτη η ολη φαση..

Σου δίνουν δώρο 400ευρω λαπτοπ και στο τέλος το χεις πληρώσει 1000.. χαχα

---------- Προσθήκη στις 19:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:37 ----------

οχι αποποίηση ευθύνης δεν παίζει νομίζω..

Αλλα δεν ξέρω επειδή εχει περάσει πολύς καιρός τι παίζει.

Το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τηλ στην εξυπηρέτηση(λέμε τώρα εξυπηρέτηση.. τεσπα) κοροϊδων (εε. .πελατών ήθελα να πω..) και να τους ρωτήσεις τι παίζει..

Δημοσ.

Το τι παιζει νομιζω ειναι ολοφανερο.Η ελλειψη 3g σηματος.

Κι εγω αυριο απο το χωριο μου στην Μεσσηνια με στικακι Vodafone με τετοια ταχυτητα θα μπαινω και το ξερω προκαταβολικα.Μεχρι και το update του antivirus θα ξεχασω.

Δημοσ.
Το τι παιζει νομιζω ειναι ολοφανερο.Η ελλειψη 3g σηματος.

Κι εγω αυριο απο το χωριο μου στην Μεσσηνια με στικακι Vodafone με τετοια ταχυτητα θα μπαινω και το ξερω προκαταβολικα.

ναι προφανώς..

εννοούσα να του πουν τι παίζει με τα της ακύρωσης..

Δημοσ.

8α πρεπει να διαβασω καλα τη συμβαση και μετα να παω εκει και οτι γινει. Παντως ειναι μεγαλη απατη να εχω ταχυτητα 5kbps και η εταιρεια να δειχνει διαφημησεις με τα γαιδουρακια στο χωριο που τρεχουνε μπαλα με τις ταχυτητες της cosmote. και οχι τιποτα αλλο αλλα πριν ειχα wind και ειχα ταχυτητες 120 kbps και οταν εκανα το συμβολαιο στο γερμανο μου τη χλευαζανε.....

Δημοσ.
8α πρεπει να διαβασω καλα τη συμβαση και μετα να παω εκει και οτι γινει. Παντως ειναι μεγαλη απατη να εχω ταχυτητα 5kbps και η εταιρεια να δειχνει διαφημησεις με τα γαιδουρακια στο χωριο που τρεχουνε μπαλα με τις ταχυτητες της cosmote. και οχι τιποτα αλλο αλλα πριν ειχα wind και ειχα ταχυτητες 120 kbps και οταν εκανα το συμβολαιο στο γερμανο μου τη χλευαζανε.....

Εαν εκει που εισαι με βαση τον χαρτη της Cosmote εχει 3g σημα και εσυ...σερνεσαι εχεις καθε δικαιωμα να ζητησεις διακοπη χωρις να εχεις συνεπειες.

Δημοσ.

θα καλεσεις το 1212 θα τους πεις οτι εχει το συσγκεκριμενο προβλιμα και οτι θελεις να ακυρωσεις το συμβολαιο σου, αν του υπαλιλου του κοβει θα κανονισει να μυλισεις με το τεχνικο τμιμα τις cosmote για να γινει ελεγχος της γραμμης. Απο εκει και περα αυτοι εχουν την δυνατοτιτα να σου δωσουν εγκρηση ακυρωσης του συμβολαιου λογο ελυπους καλυψης πραμα που σιμενει χαμυλες ταχιτιτες και θα σου πουν να επιστρεψεις το laptop για να γινει ακυρωση της γραμμης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...