hackerW32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εγω φιλε σε παρομιο σύστημα με το δικο σου (με 1 gb ram) εχω στο αλλο μου pc , και εχω win 7 extreme (ultimate) 32 bit και τρεχει μια χαρα βάλτα χωρίς δισταγμό
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 αυτο με το Activation καθε 6μήνες κουλό μου ακούγετε.. το xp mode είναι xp σε virtual machine.
JohnVani18 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ναι αλλα εχουν αλλες λειτουργιες που μεσω VMWare ή VirtualBox δεν ειναι δυνατες. Οσο για το activation, επειδη ειναι κυριως εκδοσεις για επιχειρησεις, απαιτειται ενεργοποιηση καθε 6μηνο ή καπου εκει. Υπαρχουν 2 τροποι : MAK και KMS. Καποτε ηξερα τις διαφορες αλλα τωρα που εβαλα Ultimate ειναι τελιως αχρηστα.
tolis_01 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ναι αλλα εχουν αλλες λειτουργιες που μεσω VMWare ή VirtualBox δεν ειναι δυνατες.Οσο για το activation, επειδη ειναι κυριως εκδοσεις για επιχειρησεις, απαιτειται ενεργοποιηση καθε 6μηνο ή καπου εκει. Υπαρχουν 2 τροποι : MAK και KMS. Καποτε ηξερα τις διαφορες αλλα τωρα που εβαλα Ultimate ειναι τελιως αχρηστα. Τα απλά professional το ίδιο activation έχουν (τα msdn ή technet ISOs δηλαδή). Αυτά που λες είναι άλλα, τα enterprise ίσως. Αλλά έτσι κι αλλιώς, ήδη είμαστε κατά των κανόνων του forum, δεν μας απασχολούν τα activations. Τι λειτουργίες έχει το xp mode που δεν έχει το vmware ή το virtualbox;
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 το πιο σημαντικό είναι οτι έχεις εικονίδιο της εφαρμογής στο desktop σου για παράδειγμα.. και οτι τρέχει σαν να ήταν κανονικά στα 7.. κατα τα άλλα είναι το ίδιο πράγμα.. ούτε καν mode είναι. Απλως ενα vm. Γενικότερα τώρα.. δε νομίζω οτι θα του χρειαστεί και πολλές φορές.. anyway... Όσο για το activation.. όντως ισχύει??
JohnVani18 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Η κυριοτερη διαφορα ειναι οτι μπορει να εκμεταλευτει κατα μεγαλο ποσοστο το hardware (drivers για gpu κυριως). Οσο εψαξα στο νετ οταν ηθελα να βαλω Vista Enterprise δεν δουλευε κανενα tool.. Μονο μεσω MAK ή KMS.
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 τα enterprise Που κολλάνε? Αυτό για το hardware.. χλωμό μου φαίνετε. Σου ξαναλέω ενα wrapper για το Virtual Machine (2007 έκδοση νομίζω) είναι το xp mode και τίποτα παραπάνω. Το vmware είναι καλύτερο σε αυτα που λες..
Eluminator_91 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Η κυριοτερη διαφορα ειναι οτι μπορει να εκμεταλευτει κατα μεγαλο ποσοστο το hardware (drivers για gpu κυριως).Οσο εψαξα στο νετ οταν ηθελα να βαλω Vista Enterprise δεν δουλευε κανενα tool.. Μονο μεσω MAK ή KMS. [οφφτοπικ] Mιας κι ανεφερες τα MAK & KMS ειχα ενεργοποιησει τα windows 7 pro μ'ενα MAK key. Τι ακριβως ειναι αυτο?? Θα κρατησει για παντα?? [/οφφτοπικ] Κι εγω που εχω βαλει τα win 7 pro δεν χρησιμοποιω και τιποτα απ'τα επιπλεον που εχει απ'την home. Εβαλα τα pro για το λογο που ειπα πιο πανω. Και νομιζω τα ultimate πιο πολυ αξιζουν για το xp mode..ε, και να λες οτι εχεις ολα τα χαρ/κα των win 7
JohnVani18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Φιλε δεν θυμαμαι, εχει πολυ καιρο που τα ειχα ψαξει.. Κανε μια αναζητηση google, θα βρεις τις διαφορες και με αναλυτικες πληροφοριες.
PCharon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τα Ultimate λέει δεν υποστηρίζουν dynamic disks. Δηλαδή αν βάλεις Home Premium κι έχεις μέσα RAID από προηγούμενα XP, δε θα το δουν και δε θα το λειτουργήσουν ή απλά δε δημιουργούν dynamic disks; Ξέρει κάποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.