zagni Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Αποφασισα να βαλω windows 7 στο pc μου 8α ι8ελα να μου πειτε τι γνωμη σας και βεβεα αν τα σικωνει το pc μου Λοιπον Τα χαρακτηριστικα ειναι intel® pentium® 4 CPU 3.00GHz 2.00GB RAM Motherboard εχω S-series EP31-DS3L και καρτα γραφικων exw 6600GT και τορα οι εκδοσεισ πια μου προτεινετε περιλαμβάνονται οι εκδόσεις: Windows 7 Starter x86 (32bit) Windows 7 Home Basic x86 (32bit) Windows 7 Home Premium x86 (32bit) Windows 7 Professional x86 (32bit) Windows 7 Ultimate x86 (32bit) Windows 7 Home Basic x64 Windows 7 Home Premium x64 Windows 7 Professional x64 Windows 7 Ultimate x64 εγω λεω να βαλω την ultimate 32bit ειναι το προτο μου topic οποτε αν εχω κανει κατι λα8ος sorry!!
vasilisga Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 +1 για τα ultimate 32bit... εγω εχω τα 64bit στο desktop και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Windows 7 Professional x86 (32bit) ή Ultimate αν και δεν έχουν καμια σημαντική διαφορά..
JohnVani18 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Βαλε Ultimate 32bit και εισαι κομπλε. Μια χαρα ανετα θα τα τρεχεις.
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 τι διαφορα εχουν τα Home Premium με τα Ultimate εκτος την τιμη?
JohnVani18 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εχουν επιπροσθετες λειτουργιες. Η Ultimate ειναι η πιο κομπλε. http://www.neowin.net/news/main/09/04/30/windows-7-whats-the-difference-between-the-editions
tolis_01 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Οποιαδήποτε 32άρα εκτός της starter, όλες τα ίδια είναι για οικειακή χρήση.
vasilisga Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 στη μεση της σελιδας μπορειτε να βρειτε περιληπτικα τις διαφορες αναμεσα στις εκδοσεις... http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions αν και νομιζω οτι ενας απλος χρηστης δεν δα δει διαφορα αναμεσα στις εκδοσεις...
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εχουν επιπροσθετες λειτουργιες. Η Ultimate ειναι η πιο κομπλε. και ποιά είναι αυτά που πιθανον να του χρειαστούν??
JohnVani18 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Αναλογως την χρηση που κανει ο καθε χρηστης. Μπορει να θελει XP mode, που ξερω εγω τι χρηση θα κανει ο καθενας..
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Οποιαδήποτε 32άρα εκτός της starter, όλες τα ίδια είναι για οικειακή χρήση. αν και νομιζω οτι ενας απλος χρηστης δεν δα δει διαφορα αναμεσα στις εκδοσεις... +1 Το μόνο ίσως που να σου χρειαστεί είναι το windows xp mode και το encryption.. (Home vs Pro) ---------- Προσθήκη στις 19:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ---------- Αναλογως την χρηση που κανει ο καθε χρηστης. Μπορει να θελει XP mode, που ξερω εγω τι χρηση θα κανει ο καθενας.. nai.. γι αυτο του λέμε pro..
JohnVani18 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Τα Pro θελουν ενεργοποιηση καθε 6μηνο ή καπου τοσο (οπως και τα business σε εποχη Vista, οπως και τα Enterprise). Βαλε Ultimate και θα εισαι κομπλε μια ζωη.
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Τα Pro θελουν ενεργοποιηση καθε 6μηνο ή καπου τοσο (οπως και τα business σε εποχη Vista, οπως και τα Enterprise). Βαλε Ultimate και θα εισαι κομπλε μια ζωη. και και μια ακόμη θετική πλευρά των Ultimate:-D:-D...
tolis_01 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Τα Pro θελουν ενεργοποιηση καθε 6μηνο ή καπου τοσο (οπως και τα business σε εποχη Vista, οπως και τα Enterprise). Βαλε Ultimate και θα εισαι κομπλε μια ζωη. What? Εκτός κι αν μιλάς για πειρατικά με τίποτα περίεργους activators που σου επιτρέπουν να κάνουν updates. Το xp mode δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Μπορεί να βάλει και μόνος του τα xp σε virtualbox, το ίδιο είναι.
JohnVani18 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Απο την εποχη Vista, τα Ultimate ηταν η πιο "πληρες" εκδοση. Κατι ηξεραν και της εδωσαν αυτο το ονομα, γιατι οντως ειναι η απολυτη εκδοση του λειτουργικου. Βαλτε την και αφηστε την. ---------- Προσθήκη στις 19:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:14 ---------- What? Εκτός κι αν μιλάς για πειρατικά με τίποτα περίεργους activators που σου επιτρέπουν να κάνουν updates. Το xp mode δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Μπορεί να βάλει και μόνος του τα xp σε virtualbox, το ίδιο είναι. Και εγω πειρατικα τα εχω (Και update κανει και ολα μια χαρα) αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.. Δεν ειναι το ιδιο να τρεχεις τα XP μεσω ΧΡ mode και μεσω virtual machine.. Εχει διαφορετικα features η καθε επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.