Προς το περιεχόμενο

θωλονει η οθονη .

tsi.dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τσι.δημήτρη...

βάλτο σε ενα spoiler τώρα που γελάσαμε :)

---------- Προσθήκη στις 00:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:05 ----------

Reported. :-) ελληνικά

ο ρουφ της γειτονιάς? ;-ρ

Δημοσ.

Εγω πάλι δεν κατάλαβα τι εννοείς θολή εικόνα. Σε τι ανάλυση τη λειτουργείς? Μήπως είναι

θέμα ρυθμίσεων οθόνης ειδικά αυτές που αφορούν phase ,clock. Διάβασε λίγο το εγχειρίδιο

της. Τι λειτουργικό έχεις, μήπως είναι θέμα clear type. Θολά τα βλέπεις όλα ή μόνο

τους φόντους όπως τους αποκαλείς.

Δημοσ.
Εγω πάλι δεν κατάλαβα τι εννοείς θολή εικόνα. Σε τι ανάλυση τη λειτουργείς? Μήπως είναι

θέμα ρυθμίσεων οθόνης ειδικά αυτές που αφορούν phase ,clock. Διάβασε λίγο το εγχειρίδιο

της. Τι λειτουργικό έχεις, μήπως είναι θέμα clear type. Θολά τα βλέπεις όλα ή μόνο

τους φόντους όπως τους αποκαλείς.

ολα οτι διχνει η οθονη

Δημοσ.

αν δεν είναι θέμα ρυθμίσεων της οθόνης (refresh rate, phase κτλ) μπορεί να χει και η οθόνη κανα θεματάκι...

Στη δουλειά μας είχαν έρθει κάτι οθόνες HP που στο μισό αριστερό τους δείχναν θολά.. (πήγα να γράψω το θολά με Ω μαμώ το κερατό μου...)

Δημοσ.
Bάλε κατ αρχήν την ανάλυση σε 1440χ900 ή δες αν είναι ήδη εκεί

δεν τραβαει η οθονη τετεια αναλυση αλλα σε οτι και αν την βαλω θολη ειναι

Δημοσ.
δεν τραβαει η οθονη τετεια αναλυση αλλα σε οτι και αν την βαλω θολη ειναι

Σύμφωνα με το μοντέλο που έδωσες ViewSonic N1900w το μόνιτορ σου είναι μια τηλεόραση

και δουλεύει σε αυτή την ανάλυση αν κάνω λάθος διόρθωσε με και κοίτα ξανά τι μοντέλο είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...