chill Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Έκοψα την σύνδεση μου από τις αρχές Ιουλίου αλλά απενεργοποιήθηκε μόλις την 1η Αυγούστου. Μου ήρθε ο λογαριασμός σήμερα και περιλάμβανε και το πάγιο του προγράμματος το οποίο είχα. Θα πρέπει να το πληρώσω? Αν δεν κάνω λάθος δεν πληρώνουμε την πρώτη φορά που κάνουμε συμβόλαιο διπλό πάγιο (έχουν περάσει και 7 χρόνια από τότε και δεν θυμάμαι)? Επειδή κάθε μήνας μου άρχιζε στις "23" θα μου σταλεί και άλλος λογαριασμός λογικά για τις 7 επιπλέον μέρες τον άλλο μήνα ο οποίος αν δεν πληρώσω αυτόν τον λογαριασμό θα περιλαμβάνει και "προηγούμενες οφειλές" - του παρόντος δηλαδή λογαριασμού - οι οποίες λογικά θα είναι διορθωμένες και δεν θα περιέχουν το πάγιο του τρέχοντος μήνα αφού πλέον δεν είμαι συνδρομητής τους (αν έχω δίκιο ότι το τελευταίο πάγιο προκαταβάλεται στην αρχή της σύνδεσης)? Σωστά ? Δεν είχα μεγάλο πάγιο, 35 ευρώ, αλλά άντε τους τα δίνω και έχω δίκιο, θα μου βγάλουν την πίστη μετά μέχρι να τα πάρω πίσω..........
basilis5 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εγω που διεκοψα συνδεση και εκανα καρτα πηρε κανενα 2μηνο να ενεργοποιηθει και μεχρι τοτε ειχα την συνδεση μου κανονικα.τωρα μου ηρθε ενας λογαριασμος -44 ευρω δλδ να εισπραξω απο το καταστημα 44 που εχω πληρωσει παραπανω(νομιζω) θα παω αυριο να δω. μηπως παιξει τπτ τετοιο;
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αυτο ακριβως που περιγραφεις, θελω να αποφυγω.Μαλλον θα περιμενω.... Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.