carnag9 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εχοντας στα χερια μου μια gtx295 και εχοντας ακουσει τα χιλια μυρια για τα multi-gpu solutions, αναρωτιεμε (κυριως δλδ απο ατομα που εχουν την καρτα) ποιος driver σας εχει βολεψει performance wise σε games.. εκανα μια μικρη ερευνα, αλλα χωρις καποιο τελικο αποτελεσμα so θα ηθελα αποψεις! Απλα ενημερωτικα, δεν την εχω τοποθετησει ακομα, απλα για να μην ψαχνω εκ των υστερων.. ευχαριστω!
Ypnovatis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Γιατί να μην βάλεις τους πιο πρόσφατους ; Η λογική αυτό δε λέει;
john2gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μιας και ίσως να ασχοληθείς με τα SLI profiles, σου συνιστώ είτε τους τελευταίους, είτε τους 197.75 (για να χρησιμοποιείς και το nHancer μιας και μέχρι στιγμής δεν τρέχει με τους 2χχ.χχ drivers). PS: Για την σειρά 2xx.xx υπάρχει το πρόγραμμα Geforce_SLI_Profile_Tool, με το οποίο όμως δεν έχω ασχοληθεί πολύ!
konstantinos77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εχοντας στα χερια μου μια gtx295 και εχοντας ακουσει τα χιλια μυρια για τα multi-gpu solutions, αναρωτιεμε (κυριως δλδ απο ατομα που εχουν την καρτα) ποιος driver σας εχει βολεψει performance wise σε games.. εκανα μια μικρη ερευνα, αλλα χωρις καποιο τελικο αποτελεσμα so θα ηθελα αποψεις! Απλα ενημερωτικα, δεν την εχω τοποθετησει ακομα, απλα για να μην ψαχνω εκ των υστερων.. ευχαριστω! Oι τελευταιοι δεν με εχουν ενθουσιασει . Οι προηγουμενοι της σειρας 257.21 ηταν καλυτεροι για μενα. Οι 197.45 πολυ καλοι ...(μαλλον αυτους εννοει ο john) 197.75 δεν υπαρχουν
carnag9 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Απ'οτι καταλαβα, οι 197.45 ειναι καλυτεροι ωστε να μπορεις να φτιαξεις προβληματα με το σλι μονος σου με προφιλ.. η κανω λαθος? υπαρχουν ετοιμα προφιλ για nhancer η πρεπει ολα να τα φτιαχνεις μονος? η σειρα 2χχ των οδηγων με τα profile της nvidia πως ειναι σε συγκριση με 197.45 + optimized nhancer sli profiles?
john2gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μωρέ υπάρχουν οι 197.75 http://downloads.guru3d.com/Forceware-197.75-Win-7-%7C-Vista-64-bit-WHQL-download-2533.html Υπάρχουν αρκετά έτοιμα profiles για το nHancer. Το καλύτερο βέβαια είναι να μπαίνεις στο forum του και να βλέπεις τι παίζει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ακομα και τωρα δεν χρησιμοποιουν το google μερικοι φενεται
konstantinos77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μωρέ υπάρχουν οι 197.75 http://downloads.guru3d.com/Forceware-197.75-Win-7-%7C-Vista-64-bit-WHQL-download-2533.html Υπάρχουν αρκετά έτοιμα profiles για το nHancer. Το καλύτερο βέβαια είναι να μπαίνεις στο forum του και να βλέπεις τι παίζει. Kαλα ενταξει ,εγω στο επισημο της nvidia αναφερομαι .Μονο απο εκει κατεβαζω εγω.. Τωρα γιατι δεν τους εχει τους 197.75 δεν ξερω .
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Πάντως εγώ με τους τελευταίους Drivers απο nvidia μέχρι στιγμής ειμαι ικανοποιημένος. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις,έχεις κάποιο πρόβλημα ?
konstantinos77 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Για την 295 καλυτεροι drivers θεωρουνται οι 19χ.χχ .Oταν λεω καλυτεροι εννοω οτι τρεχουν πιο γρηγορα καποια games πχ bc2 σε σχεση με τους 2χχ.χχ . Αν και οι τελευταιοι dirvers ειναι παντα μονοδρομος τελικα απο καποιο σημειο και μετα.
carnag9 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Τελικα εβαλα τους 197.45, και απο τα games που παιζω (just cause 2, bfbc2, l4d2, codmw2, crysis warhead, heroes of newerth) μονο με το cod φενεται να εχει ενα μικροπροβλημα εφοσον δν ανεβαινει κανενας απο τους 2 πυρηνες πανω απο 50%.. αλλα ακομα και ετσι το παιζει stable 90fps maxed out so no biggie.. ακομα δεν εχω αρχισει να πειραματιζομαι με nhancer ομως! δεν μπορεσα να κανω install το σλι προφιλ 5 λογο του οτι ειναι signed μονο για 2χχ.χχ οδηγους.. γι αυτο ειπες μονοδρομος? ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του οδηγου παντως!
konstantinos77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Eτσι και αλλιως θα αναγκαστεις σε λιγο καιρο να βαλεις τους 2χχ.χχ οδηγους .Ειναι μονοδρομος αφου ολα τα νεα παιχνιδια γινονται optimised μεσω των καινουργιων .Για παραδειγμα δοκιμασα με τους 197.45 το mafia demo και σερνεται
konstantinos77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Eτσι και αλλιως θα αναγκαστεις σε λιγο καιρο να βαλεις τους 2χχ.χχ οδηγους .Ειναι μονοδρομος αφου ολα τα νεα παιχνιδια γινονται optimised μεσω των καινουργιων .Για παραδειγμα δοκιμασα με τους 197.45 το mafia demo και σερνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.