clud7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Πώς μπορώ να κάνω την εφαρμογή μου να παίζει αυτόματα τα τραγούδια που υπάρχουν στο listbox? Διάβασα ψάχνοντας στο ίντερνετ ότι πρέπει να δημιουργήσω playlist την οποία έφτιαξα >Dim mylist As WMPLib.IWMPPlaylist αλλά πώς εισάγω τα τραγούδια από το listbox σε αυτήν? Ευχαριστώ. Αυτός εδώ είναι ο κώδικας μου. >Public Class MyMusic Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click OpenFileDialog1.ShowDialog() End Sub Private Sub FileLoc_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles FileLoc.Click End Sub Private Sub OpenFileDialog1_FileOk(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.ComponentModel.CancelEventArgs) Handles OpenFileDialog1.FileOk For Each track As String In OpenFileDialog1.FileNames ListBox1.Items.Add(track) Next End Sub Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click Form1.AxWindowsMediaPlayer1.URL = CStr(ListBox1.SelectedItem) End Sub Private Sub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click Me.Close() End Sub End Class
_tasos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Υπάρχει το event PlayStateChange(...) για το AxWindowsMediaPlayer. Ίσως να σε βολέψει για αυτό που θέλεις να κάνεις. Δες σε αυτό το link σχετικά http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd562460%28VS.85%29.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.