WoodSell3r Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Καλήσπέρα, ένα φιλαράκι σήμερα μου έφερε μια παλιά μονάδα (λειτουργικό Windows Nt Workstation, την εποχή που λειτουργούσε ήταν server με καλό hardware) και την περιεργαζόμουν λίγο. Δεν έχει τίποτα αξιοσημείωτο βέβαια εκτός από την κάρτα δικτύου. Είναι μια 3Com η οποία έχει 3 υποδοχές όπως φαίνεται εδώ Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει πάνω στην υποδοχή για ομοαξονικό κεραία Wi-Fi; Από ότι είδα η υποδοχή αυτή χρησιμοποιείται για ραδιοφωνικές μεταδόσεις ερασιτεχνικά και διάφορα άλλα. Επίσης όποια κεραία και να είδα για wi-fi έχει υποδοχή rp-sma αλλά δεν έχω ψάξει για adapter από bnc σε rp-sma. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να κουμπώσει κεραία Wi-fi και να δουλέψει; Ευχαριστώ
drm Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Όχι - Το physical layer protocol είναι διαφορετίκο.
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ειναι ομοαξωνικο οπως το ειπες αλλα δεν ειναι για ασυρματη κεραια.ειναι πολυ παλια καρτα αυτη.
WoodSell3r Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Άρα ομοαξονικό για σύνδεση στο τοπικό δίκτυο και μόνο, τι bandwidth όμως θα έχω; Παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά πιο ακριβό, όχι εύκαμπτο όπως το σύστροφο και με την ύπαρξη του GigabitEthernet τελικά δεν θα άξιζε να το χρησιμοποιήσω κάπου ε;
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 για πεταμα ειναι απλα η καρτα.10 mbit παιζει το bnc η κανω λαθος?εχει καταργηθει το ομοαξωνικο σε δικτυο εδω και χρονια.
WoodSell3r Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 ναι 10mbit είναι, μόλις πήγε όλη η μονάδα στον κάδο ανακύκλωσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.