hamilton22 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τα windows , τα κατέβασα από το internet κ μου βγαζει οτι δεν ειναι αυθεντικά , γράφει κάτω δεξιά στην επιφάνεια εργασίας " this copy of windows is not genuine " τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω ?
iliaskr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω ? Να τα αγοράσειςEdit:@Nikosgiann:Με προλαβές για λίγα δευτερόλεπτα
juno12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τα windows , τα κατέβασα από το internet κ μου βγαζει οτι δεν ειναι αυθεντικά , γράφει κάτω δεξιά στην επιφάνεια εργασίας " this copy of windows is not genuine " τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω ? ε τί περίμενες να σου βγάζει; "ευχαριστούμε που μας επιλέξατε";
isay Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 @hamilton22 Διάβασε ΕΔΩ γιατί δεν θα πάρει τέτοιες απαντήσεις εδω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ρε σεις τα windows είναι hardware?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.