doommaster Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Πριν από κάνα μήνα με μητρική P5Q Pro είχα ίδιο πρόβλημα. έκλεισε το PC μόνο του το βράδυ και το πρωί δεν άνοιγε ενώ τα λαμπάκια της μητρικής άναβαν. Εκεί που ξεσυνδέω όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού να το πάω για αλλαγή, και ενώ πάω να βγάλω το μεγάλο καλώδιο της τροφοδοσίας που παίρνει ρεύμα η μητρική, ξεκίνησε το PC. Δοκίμασε το ίδιο. "παίξε" με το καλώδιο της μητρικής. κατά τα άλλα πολύ καλή μ/β. Δεν ξέρω αν φταίει το βύσμα της μητρικής ή του τροφοδοτικού όμως.
ALXIOA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Πριν από κάνα μήνα με μητρική P5Q Pro είχα ίδιο πρόβλημα. έκλεισε το PC μόνο του το βράδυ και το πρωί δεν άνοιγε ενώ τα λαμπάκια της μητρικής άναβαν. Εκεί που ξεσυνδέω όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού να το πάω για αλλαγή, και ενώ πάω να βγάλω το μεγάλο καλώδιο της τροφοδοσίας που παίρνει ρεύμα η μητρική, ξεκίνησε το PC. Δοκίμασε το ίδιο. "παίξε" με το καλώδιο της μητρικής. κατά τα άλλα πολύ καλή μ/β. Δεν ξέρω αν φταίει το βύσμα της μητρικής ή του τροφοδοτικού όμως. thanks φιλος μου..!!αλλα τα εβγαλα τα εβαλα..!!τα ξαναβγαλα και παλι τπτ..!!!δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει..!!!
ALXIOA Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Πήγα σήμερα πρωί στα μουλτιραμα..άφησα το μηχάνημα να το δει ο τεχνικός αλλά η κοπέλα μου είπε πως έχει άδεια κ θα επιστρέψει 9-8...!!υπομονή λοιπόν..!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
ALXIOA Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 επανερχομαι μετα απο μια βδομαδα και..!! τελικα το προβλημα που εντωπθσε ο τεχνικος ηταν η μητρικη..!!! για πες τε μου τωρα τιευρω..?? μητρικη να παρω..??καθως αυτη η ιδια δεν υπαρχει..θα μου κοψει πιστωτικο να παρω καποια αλλη..!!! τι προτεινετε..??απο 100 με 150 ευρος.!!! http://www.multirama.gr/products/product?pid=0466594&catid=020200 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0377103&catid=020200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.