APsD Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μπορει καποιος να μου διευκρινησει τις διαστασεις των case που γραφει το πλαισιο? Για παραδειγμα το HAF 922 λεει οτι εχει διαστασεις 56.2 cm 25.4 cm 50 m . Λογικα το 25.4 ειναι η φατσα (παχος), ποιο ειναι ομως το υψος?
rafail1994 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 24.4 είναι η φάτσα 56.2 ειναι το καπάκι πλάγια 50 είναι το ύψος
APsD Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μπορει καποιος να με βοηθησει στο πως να 'στρεσσαρω' το pc μου για να δω αν στη βολτα μου απο το plaisio, αγορασω και ψυκτρα? Τωρα εχω την μαμα του i5. Δεν εχω ακουσει ποτε κανενα πραξενο μπιπ η να κλεισει ποτε απο υπερθερμανση κλπ. Με το EVEREST Ultimate Edition οταν ειναι idle η cpu ειναι γυρω στους 45 σε δωματιο με A/C. Αν ομως βάλω το IntelBurnTestV2 να δουλεψει, στο maximum, για 5 λεπτα κ πολλα λεω με το everest ανοιχτο διπλα η θερμοκρασια ανεβαινηκε σαν τρελη οποτε στα 5 λεπτα περιπου ειχε φτασει 78 βαθμους και ανεβαινε αλλα το εκλεισα .. Μηπως δεν κανω κατι σωστα? Επισης παρατηρησα οτι το CPU Clock: 1199.1 MHz (original: 2667 MHz) πηγε γυρω στο 1800ΜΗz αλλα οχι παραπανω. Το CPU Multiplier:9x πηγε 15χ. Τελος ο ανεμιστηρας της CPU στους 78 βαθμούς δουλευε συμφωνα με το everest στις 2500RPM. Δν ακουγοταν ομως κατι διαφορετικο στο θορυβο. Φυσιολογικο? Ολοι οι πυρηνες ηταν στο 100% παντως.
qsis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Θελω να κανω αυτο που λεει ο τίτλος στο pc μου.O επεξεργαστης μου ειναι ο Intel Core i5 750 (s1156) 2.66mhz 8mb cache. H καρτα γραφικών ειναι η Sapphire Radeon HD 5850 1GB. Τι ειναι καλυτερο να παρω αλλη μια ιδια και να τις κανω crossfire η να την πουλησω κ να παρω καποια αλλη καρτα? Τι αξιζει το κοπο κ τα λεφτα πιο πολυ? To τροφοδοτικό μου ειναι ενα coolermaster 620watt. Θα αντεξει ετσι? Υπαρχει ενδεχομενο bottleneck απο την cpu? Παιζω σε 1920χ1080. Για τα λεφτα αν ειναι για νεα καρτα τοτε μεχρι 350-400 αρκει να ειναι value4money. Οσο για το case θελω μεχρι το πολυ κανα 70-80αρι ευρω οσο πιο αθορυβο (μονωση) και ευρυχωρο γίνεται σε αυτα τα λεφτα. Αν γινεται. Διαφορετικα ενα case MidiATX. H μητρικη μου ειναι η Gigabyte P55A-UD3R. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! με την κατα τα αλλα τρομερη μητρικη μας , δε μπορεις να κανει crossfire γιατι η 2η pcie ειναι x4 και οχι x8 οπως στα μεγαλυτερα μοντελα , αρα το ξεχνας αυτο το σεναριο επισης αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κατι που να ειναι value for money , ακομα και η καρτα σου που πες οτι ηταν πριν καποιους μηνες, τωρα δεν ειναι.. καλυτερα να περιμενεις για αλλαγη στο μελλον, αυτη τη στιγμη αραξε οπως εισαι στο κατω κατω ακομα και σε αυτη την αναλυση παιζεις πρακτικα τα παντα, με καποιες παραχωρησεις βεβαια σε καποιες περιπτωσεις, αλλα παιζεις τα παντα ανετα εδω τα παιζω εγω με τη 4890, οποτε αραξε προς το παρον Μπορει καποιος να με βοηθησει στο πως να 'στρεσσαρω' το pc μου για να δω αν στη βολτα μου απο το plaisio, αγορασω και ψυκτρα? Τωρα εχω την μαμα του i5. megahalems και θα εισαι οκ , ακομα και αν ανεβασεις διαφορετικα αν θες κατι πιο προσιτο, αλλα οχι εξισου αποδοτικο την hyper212 YΓ ελπιζω να σε προλαβα και να μην παρεις 2η καρτα ειναι κριμα.. επισης εχω τη εντυπωση οτι αν δουλευεις το sata 3 η πρωτη pcie γινεται x8 και η 2η δε μπορει να χρησιμοποιθει ετσι κι αλλιως αυτες ειναι η μαλακιες του P55, αλλα τι να κανουμε..
APsD Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Με πρόλαβες.. Θα παω αυριο η τη παρασκευη. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! με την κατα τα αλλα τρομερη μητρικη μας , δε μπορεις να κανει crossfire γιατι η 2η pcie ειναι x4 και οχι x8 οπως στα μεγαλυτερα μοντελα , αρα το ξεχνας αυτο το σεναριο Πλάκα κανεις! Και τοτε γιατι την εχει? Ευχαριστώ για την ενημερωση! megahalems και θα εισαι οκ , ακομα και αν ανεβασεις Αυτη δεν εχει ανεμιστήρες.. Θα βάλω 2 η εναν? Σχετικα με το προηγουμενο post ξερει καποιος να μ πει αν ειναι φυσιολογικα ολα αυτα κ αν κανω κατι λαθος στο τροπο "στρεσσαρισματος" του pc? *Αυτο που λες με το sata3 δν το λεει καπου στο site.. Ειναι σιγουρο? Επιρρεαζει αν εχω sata3 σκληρο την καρτα γραφικων?
qsis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μπορει καποιος να με βοηθησει στο πως να 'στρεσσαρω' το pc μου για να δω αν στη βολτα μου απο το plaisio, αγορασω και ψυκτρα? Τωρα εχω την μαμα του i5. Δεν εχω ακουσει ποτε κανενα πραξενο μπιπ η να κλεισει ποτε απο υπερθερμανση κλπ. Με το EVEREST Ultimate Edition οταν ειναι idle η cpu ειναι γυρω στους 45 σε δωματιο με A/C. Αν ομως βάλω το IntelBurnTestV2 να δουλεψει, στο maximum, για 5 λεπτα κ πολλα λεω με το everest ανοιχτο διπλα η θερμοκρασια ανεβαινηκε σαν τρελη οποτε στα 5 λεπτα περιπου ειχε φτασει 78 βαθμους και ανεβαινε αλλα το εκλεισα .. Μηπως δεν κανω κατι σωστα? Επισης παρατηρησα οτι το CPU Clock: 1199.1 MHz (original: 2667 MHz) πηγε γυρω στο 1800ΜΗz αλλα οχι παραπανω. Το CPU Multiplier:9x πηγε 15χ. Τελος ο ανεμιστηρας της CPU στους 78 βαθμούς δουλευε συμφωνα με το everest στις 2500RPM. Δν ακουγοταν ομως κατι διαφορετικο στο θορυβο. Φυσιολογικο? Ολοι οι πυρηνες ηταν στο 100% παντως. ηταν στο 100% και πηγανε μονο 1800? αυτο ειναι παραξενο cpuz ανοιξες να δεις τι σου λεει? αν και τα ιδια θα λεει.. εγω παντως δεν εχω κατι καλυτερο απο το intel burn test να σου προτεινω για στρεσσαρισμα οι 78+ ειναι φυσιολογικοι χαρη στην -για πεταμα- στοκ ψυξη Με πρόλαβες.. Θα παω αυριο η τη παρασκευη. Πλάκα κανεις! Και τοτε γιατι την εχει? Ευχαριστώ για την ενημερωση! την εχει γιατι οντως μπορεις να κανεις crossfire, αλλα με x4 δε νομιζω οτι ειναι και τοσο καλη ιδεα στο socket μας θες ud4 και πανω για να εισαι x8 , το οποιο ειναι μια χαρα, το αλλο ειναι πολυ λιγο απο οσο ξερω δες κι εδω να βεβαιωθεις απο το site της εταιρειας http://www.gigabyte.eu/products/product-page.aspx?pid=3240#sp η πανω pcie ειναι καλη που ειναι x16 (και γινεται x8 αν χρησιμοποιεις sata3/usb3) , η κατω ειναι πατατα.. *Αυτο που λες με το sata3 δν το λεει καπου στο site.. Ειναι σιγουρο? Επιρρεαζει αν εχω sata3 σκληρο την καρτα γραφικων? αν το εχεις ενεργοποιημενο το sata 3 (υπαρχει ρυθμιση στα bios) τοτε η 1η pcie τρεχει σε x8 , εκει δεν εχεις θεμα, με x8 δεν υπαρχει σχεδον καμια διαφορα απο το 16.. για 2η καρτα γραφικων εχεις προβλημα, αλλα με το x4 ετσι κι αλλιως εχεις (στο crossfire και η πανω και η κατω δουλευουν το ιδιο, στη περιπτωση σου x4 και οι 2, για αυτο λεω οτι θες το 2ο pcie να ειναι χ8, οπως στη ud4 ) παιζει περιορισμος με τα lanes στο P55 , ειναι μαλακια του P55 μονο η asus εχει δωσει καλη λυση με bridge chip (που δεν τρωει bandwith απο το pcie) , αλλα οι συγκεκριμενες μητρικες ειναι τσιμπημενες οριστε παλι απο το site της εταιρειας κατεβασε το gpuz και θα σου λεει τη ταχυτητα της pcie απο εδω: http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ εγω εχω sata 2, και η pcie μου ειναι x 16 με λιγα λογια ναι το sata3 επηρεαζει την καρτα γραφικων στο chipset μας Αυτη δεν εχει ανεμιστήρες.. Θα βάλω 2 η εναν? με εναν εισαι οκ, ο δευτερος προσφερει λιγα πραγματα , δεν αξιζει σε πολυ μεγαλες συχνοτητες ισως κανει διαφορα αλλα στα 3.8 - 4 η διαφορα ειναι αναξια λογου χωρις ανεμιστηρα μη διανοηθεις να το δουλεψεις, ειδικα αμα το ανεβασεις ΥΓ1 πες μου τι μνημες εχεις να δουμε αν θα παιχτει χωροταξικο ( το οποιο και να παιχτει λυνεται μην ανησυχεις) ΥΓ2 τελος επειδη δεν λεει τι γινεται οταν κανεις crossfire και εχεις sata 3 μαζι για τη ud3r , κοιταξα τι λεει για τη ud4 και λεει οτι απλα το sata 3 δουλευει σαν sata 2, αρα κατι τετοιο θα παιζει και στην δικη μας αμα κανεις και τα 2 μαζι , αρα παπαρια μεντολες .. (και δε θα χεις sata 3 πλεον και οι καρτες σου θα ειναι αργες) περισσοτερα για τη ud4 εδω (κατω κατω που λεει για 2 καρτες γραφικων και το sata 3 σε normal mode) http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-p55a-ud4_10.html οπως και να χει ξεχνας το crossfire και καλυτερα αν θες τη γνωμη μου για διαφορους λογους και θεματα που προκυπτουν απο μια τετοια αγορα (και ας μην ειχες τα θεματα της μητρικης και του chipset) καλυτερα να περιμενεις να βγει κατι αξιολογο και προσιτο, να πουλησεις τη δικη σου και να παρεις αυτο, προς το παρον αλλωστε δεν εχεις θεμα, απλα σε τρωει η τσεπη σου ελπιζω να βοηθησα
APsD Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Πρωτα απ' ολα φιλε σε ευχαριστώ για το post. Λοιπόν. αρχικά οι μνήμες είναι αυτές. Κανω τωρα ενα stress test και σου παραθετω screenshot για να δεις μηπως δν βλέπω κατι σωστά. Idle: Και stressed Βλέπεις κατι παραξενο? Το core speed δεν ανεβηκε πανω απο 2000. Φυσιολογικό? Το fan της cpu 2900 maximum. Μηπως δεν εχω κανει κατι σωστα? *Οκ αφηνω την καρτα γραφικών οπως ειναι κ παιρνω για αρχη το Haf922 και την Megahalems. Εσυ βλέπω εχεις και το Scythe Slip Stream. Με το θορυβο πως πάει? Εχει κατι να μου προτέινεις που να ειναι κ σχετικά αθόρυβος? Σε ευχαριστώ παρα πολυ! *Το stress test κρατησε 5 λεπτα με το ρολοι στους 81 το σταματησα εγω γτ φοβηθηκα
qsis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 πρωτα απο ολα πετα τη μαμα ψυκτρα , για ακομα μια φορα αποδειχτηκε μαπα (δεν εισαι ο μονος που του εχει συμβει αυτο , μη φοβασαι) κατα 2ον ειναι πολυ περιεργο αυτο που συμβαινει με τη ταχυτητα του επεξεργαστη , προφανως και δεν πρεπει να πηγαινει μονο τοσο μπες στα bios και γυρισε τις ρυθμισεις σε default μπας και διορθωθει το θεμα εκανες κανα bios update μηπως? οσο για τις μνημες δε θα εχεις θεμα , αλλα αν βρει ο ανεμιστηρας πανω τους (η ψυκτρα αποκλειεται) θα σου βαλω φωτο με το δικο μου pc εγω εχω πολυ ψηλοτερες μνημες (οσο πιο ψηλες γινεται δηλαδη) να σου δειξω πώς να ξεπερασεις αυτο το σκοπελο , αν δεν εχεις θεμα απλα βαζεις τον ανεμιστηρα με τα κλιπακια της ψυκτρας ευκολα και γρηγορα προσοχη! οι μνημες πρεπει να ειναι στα ασπρα slots της μητρικης, οχι στα μπλε οσο για τον ανεμιστηρα, ο δικος μου ειναι φασαριοζικος, αλλα πολυ αποδοτικος ομως τον εβαλα γιατι εχω μονο αυτον και αλλον ενα για εξαγωγη (δε μπορω να βαλω παραπανω στο κουτι μου, αρα οι 2 που μπηκαν επρεπε να ειναι δυνατοι) και γιατι μου τον χαρισε φιλος τσαμπα αμα παρεις haf (οπως εκανε ο φιλος που μου χαρισε το συγκεκριμενο ανεμιστηρα), μπορεις να εχεις πολλους ησυχους ανεμιστηρες και να μην εχεις θεματα θορυβου, αυτοι που εχει ηδη πανω το κουτι ειναι πολυ αθορυβοι συγκεκριμενη προταση δεν εχω να σου κανω, δε πολυξερω απο ανεμιστηρες ξερω μονο οτι ο δικος μου ειναι παμφθηνος, πολυ αποδοτικος και φασαριοζικος (αν και μενα δε με απασχολει τοσο ο θορυβος του) (παρατηρηση: να ξερεις οτι αν ποτε θελησεις σε μελλοντικο συστημα να κανεις crossfire θες το 932 haf και αυτο επειδη το τροφοδοτικο δεν μπαινει μονο κατω οπως στο 922, αλλα μπορει να μπει και πανω, αυτο βοηθαει στο να μη στριμωχτει η 2η καρτα με το τροφοδοτικο, ο φιλος μου με 932 αναγκαστηκε ουσιαστικα να το βαλει πανω, γιατι δε χωραγε αλλιως.. γενικα ειναι πιο ανετα τα πραγματα στο 932 που ειναι γομαρι ) ΥΓ αμα παρεις τη megahalems κλοκαρε, η μητρικη μας σε αυτο ειναι μανουλα και αντι για 28 ψωρο GFlops που βλεπω οτι εχεις πανω θα εισαι πλεον στα 55+ πολυ πιο κρυος
APsD Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Λοιπον. Πρωτα απ ολα ΝΑΙ εκανα bios update με το που εβαλα τα windows γιατι κολλουσαν τα video στο youtube οταν τα εβαζα σε fullsceen κολλαγε το pc βασικα και διαβασα οτι με bios update και απενεργοποιηση του hardware acceleration το προβλημα λυνεται. Τα εκανα και τα δυο κ οντως λυθηκε το θεμα. Δεν εχω μπει ποτε ομως στο bios και δεν εχω πειραξει τπτ. Για τις μνημες: Τις εχω την μια διπλα στην αλλη, η μια δλδ στην μπλε και η δευτερη ακριβως διπλα στην ασπρη. Λαθος? Γιατι? Τις βλεπει κανονικα παντος.. Για το case: Θα πρεπει να το δω κ να το μετρησω κ απο κοντα γιατι το 932 εκτος απο τα 40 ευρω παραπανω, δεν χωραει κ με τπτ στο επιπλο μου.. Το 922 χωραει τσιμα τσιμα και θα δω μηπως γινεται να βγαλω τα ποδια που εχει απο κατω για να ειναι πιο ανετο.. (Στο υψος ειναι το προβ) Επισης αφου εχει θεμα με τα slot η μητρικη, δν προκειται να κανω crossfire ποτε.. Το bios που εχω ειναι το F7. Αυτο ηταν το τελευταιο τοτε που ειχα το προβλημα με τα βιντεο και το εβαλε μονο του μεσω ενος προγραμματος της GB. Να βαλω το F8 που εχεις κ εσυ? Βασικα το προβλημα που με καιει ειναι αυτο με το core speed? Δεν ξερω καθολου απο bios ρευματα κλπ δυστηχως και φοβαμαι μη γινει καμια στραβή.. ***Ειδα το screenshot σου.. αυτα ειναι.. οταν παρω τα πραγματα παιζει να βοηθησεις για το o/c? ****Βεβαια να φτασει τα "μαμα" 2.66 πρωτα.. *****Εσενα με το O/C δουλευει συνεχεια 3800? Δεν ειναι μεταβαλομενο αναλογα τη "πιεση"? ******Το τροφοδοτικο μου εμενα θα αντεξει που ειναι 620watt? (Coolermaster)
qsis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 εγω τωρα εχω F10 , απλα σε καποια απο τις αναβαθμισεις ειχε φαει φλασια το μηχανημα και δεν εβλεπε σωστα τον επεξεργαστη μου και τη ταχυτητα του (αμεσως μετα το update) , μολις ομως του εβαλα default settings (και στη συνεχεια ξαναπερασα τις δικες μου ρυθμισεις λογω o/c) ηρθε στα ισια του Για τις μνημες: Τις εχω την μια διπλα στην αλλη, η μια δλδ στην μπλε και η δευτερη ακριβως διπλα στην ασπρη. Λαθος? Γιατι? Τις βλεπει κανονικα παντος.. OOOOOOOOXIIIIIII!!!!!! ετσι δεν εχει καν dual channel , οι μνημες σου πανε αργα!! στα 2 ασπρα αμεσως! αυτες αλλωστε ειναι οι θεσεις 1 και 3 συμφωνα με το κατασκευαστη ---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:47 ---------- ***Ειδα το screenshot σου.. αυτα ειναι.. οταν παρω τα πραγματα παιζει να βοηθησεις για το o/c? ****Βεβαια να φτασει τα "μαμα" 2.66 πρωτα.. *****Εσενα με το O/C δουλευει συνεχεια 3800? Δεν ειναι μεταβαλομενο αναλογα τη "πιεση"? ******Το τροφοδοτικο μου εμενα θα αντεξει που ειναι 620watt? (Coolermaster) θα σου δωσω ρυθμισουλες ναι δουλευει συνεχεια τοσο γιατι απο ενα σημειο και μετα (μετα τα 3.5 - 3.6) μπορει να υπαρχουν θεματα σταθεροτητας αν ανεβοκατεβαινει ο πολλαπλασιαστης , αλλωστε οταν δεν κανει τιποτα μια χαρα κρυος ειναι , μπορει να καψει λιγο παραπανω ρευμα, αλλα γενικα ειναι μια χαρα δε ζοριζεται
APsD Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 εγω τωρα εχω F10 , απλα σε καποια απο τις αναβαθμισεις ειχε φαει φλασια το μηχανημα και δεν εβλεπε σωστα τον επεξεργαστη μου και τη ταχυτητα του (αμεσως μετα το update) , μολις ομως ειχα πατησει default settings (και στη συνεχεια ξαναπερασα τις δικες μου ρυθμισεις λογω o/c) ηρθε στα ισια του OOOOOOOOXIIIIIII!!!!!! ετσι δεν εχει καν dual channel , οι μνημες σου πανε αργα!! στα 2 ασπρα αμεσως! αυτες αλλωστε ειναι οι θεσεις 1 και 3 συμφωνα με το κατασκευαστη YES SIR!! Θα το κανω αυριο βασικα που θα παρω μαλλον κατα πραγματα οποτε θα κανω ολη τη δουλεια.. Για το θεμα του επεξεργαστη τι προτεινεις? Να βαλω κ εγω το F10 βασικα? Και κατι αλλο. Βλεπω οτι η Megahalems εχει μεσα στο κουτι δικια της παστα. Βαζω αυτην? Επισης εχω και μια CoolerMaster High Perfomance Thermal Compound Kit Ετσι γραφει πανω μηπως ειναι καλυτερη η μπα?
qsis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 δε ξερω ποια ειναι καλυτερη, αλλα αυτη που εχει μεσα ειναι πολυ καλη και αρκετη ( σε συριγγα ειναι κι αυτη), καπου ειχα διαβασει ποια ηταν (γιατι απεξω γραφει prolimatech) , μια γνωστη του εμποριου και αυτη, αλλα δε θυμαμαι σε μας παντως αυτη της mega δε μας εχει προβληματισει ειναι πολυ καλη, μαλιστα τη βαζουμε κι αλλου για τον επεξεργαστη μην αναβαθμισεις , δε νομιζω να χρειαζεται μπες στα bios ομως και βαλε default/failsafe settings, λογικα ετσι θα φτιαξει με το F6 τις βαζεις
APsD Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Πηρα τα πραγματα και τωρα συναρμολογω.. Η ψυκτρα πρεπει να ειναι λιγο πακετο.. Βλεπω πολλα βιδακια λαστιχακια κλπ.. για να δουμε.. Μια ερωτηση. Εμενα η μητρικη στις ραμ εχει 4 slots. Το πρωτο ομως ειναι μπλε. Δλδ παει μπλε ασπρο μπλε ασπρο. Μου ειπες να τις βαλω στις ασπρες που ειναι ομως οι 2,4 οχι οι 1,3 που επισης ειπες.. Οποτε που τις βαζω? ---------- Προσθήκη στις 23:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:26 ---------- Επισης φιλε, βρισκουν οι μνημες.. Μονο στα 2 τελευταια slots μπορουν να μπουν.. Αλλιως πρεπει να βγαλω το fan.. Εχω ψιλοφρικαρει..
qsis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 σε αλλες μητρικες (στις περισσοτερες) αυτες ειναι οι 2 και 4 στη δικη μας αμα διαβασεις και πανω τι γραφει ή δεις και στο manual θα δεις οτι ειναι οι 1 και 3 επιτηδες το εχουν κανει ετσι γιατι υπαρχει θεμα χωρου σε σχεση με αλλα socket, οι μνημες σε ολες σχεδον τις μητρικες , ανεξαρτητως μαρκας, ειναι πολυ κοντα στη cpu στο 1156 , συνεπως μια aftermarket ψυκτρα ενδεχεται να δημιουργησει προβλημα στη τελικη ομως αυτο δεν ειναι τοσο σημαντικο, το σημαντικο ειναι οι μνημες να βρισκονται σε ιδιου χρωματος slot δες κι εδω στους κοκκινους κυκλους [/color]Επισης φιλε, βρισκουν οι μνημες.. Μονο στα 2 τελευταια slots μπορουν να μπουν.. Αλλιως πρεπει να βγαλω το fan.. Εχω ψιλοφρικαρει.. πραγματικα δε καταλαβαινω γιατι αγχωνεσαι.. και επειδη σου ειπα οτι κι εγω εχω ψηλες μνημες, κοιτα τι μπορεις να κανεις αν θες να εισαι δημιουργικος ολα σχεδον λυνονται πηγα τον ανεμιστηρα οσο κατω μπορουσε να παει χωρις να μου στραβωσει τιποτα και απλα τον εδεσα ομορφα και ωραια αν εσυ στα λευκα slots μπορεις να χρησιμοποιησεις τα κλιπσακια , εισαι αρχοντας οι δικες μου ειναι ισως οι πιο ψηλες μνημες τις αγορας και μια χαρα τη παλευουν και μαλιστα εχω δεσει μονο απο τη μια μερια , την εξω, μεσα ο ανεμιστηρας απλα ακουμπαει πανω στις μνημες αν θες πιο ποιοτικο δεσιμο απο τη δικη μου γελοιοτητα , παρε μικρα zip ties ειδικα για δεσιμο καλωδιων σε pc (σε περιπτωση που τα κλιψ της megahalems βρισκουν πολυ πανω στις μνημες σου.., αλλιως χρησιμοποιεις αυτα) αν οι μνημες σου δεν ειναι πολυ ψηλες ωστε να στερεωθει ο ανεμιστηρας οπως γινεται με τις δικες μου , δενεις και στις 4 μεριες φωτο απο μηχανημα συμφορουμιτη , ωστε να δεις πώς γινεται με zip ties αλλη ψυκτρα, αλλα ο τροπος ειναι ο ιδιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.