gandrian Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Dear all, Μέχρι χτες είχα στο PC μου 2 σκληρούς (1*300Gb και 1*1Tb). Αποφασίζω να αγοράσω έναν 3o SSD (για το λειτουργικό, εφαρμογές κλπ). Λοιπόν: 1) Εγκαθιστώ το λειτουργικό (XP HOME) στον SSD μια χαρά (sata 0) 2) Βλέπει μια χαρά και τον 2ο (300Gb) (sata 1) 3) Τον 3ο δίσκο όμως (1 Tb) αν και τον βλέπει κανονικά στο BIOS, στα windows τίποτα (ούτε στο My Computer, ούτε στη Διαχ/ση Δίσκων) ανεξάρτητα σε ποιά θέση τον βάζω στο motherboard (sata3, sata4 etc). Εννοείται οτι έχει ρεύμα και με το χέρι που τον πιάνω "γυρνάει" κανονικά και δεν παρατηρώ κάτι περίεργο. Any ideas ? Thanks gandrian
gherudos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά το insomnia είναι ελληνικό site, όταν βάζεις ότι να ναι τίτλο μην περιμένεις να σου απαντήσει και κανένας.
gandrian Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά το insomnia είναι ελληνικό site, όταν βάζεις ότι να ναι τίτλο μην περιμένεις να σου απαντήσει και κανένας. Κύριε, 1. Γνωρίζω πολύ καλά αν το insomnia είναι ελληνικό site ή όχι. 2. Τον τίτλο τον έγραψα επίτηδες στα αγγλικά για εξοικονόμηση χώρου. 3. Αφού λοιπόν εγώ βάζω ό,τι νά'ναι ως τίτλο, πρότεινέ μου εσύ - ΠΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ό,τι νά'ναι - τίτλο στα ελληνικά με ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ που να περιγράφει το πρόβλημα οτι "ο σκληρός δίσκος αναγνωρίζεται/φαίνεται στο BIOS αλλά όχι στο λειτουργικό-WIN XP HOME". 4. Επί του προκειμένου τώρα, λύση έχεις/μπορείς να δώσεις για το συγκεκριμένο πρόβλημα ή περιφέρεσαι από θέμα σε θέμα κάνοντας σχόλια για το πως γράφει ο καθένας ? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.