pavlos77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ένας φίλος μου έχει το Acer Aspire 1410 και δεν ξέρω ποια Windows να του βάλω.Θέλει να είναι εύχρηστα , απλά και ελαφριά.H χρήση του θα είναι internet, μουσική , downoading.Τι προτείνετε?
Xristaras12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 γνωμη μου ειναι να παει σε win 7 home 32bit μιας και εχει 2 γιγα ραμ επανω.
basilis5 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ας πεταξει ενα ubuntu επανω, η αν υπαρχουν οδηγοι και θελει την πεπατημενη, ας βαλει win 7
iliaskr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ένας φίλος μου έχει το Acer Aspire 1410 και δεν ξέρω ποια Windows να του βάλω.Θέλει να είναι εύχρηστα , απλά και ελαφριά.Τι προτείνετε? Ubuntu Netbook Edition Δεν αξίζει να δώσεις 100€+ για καινούργιο λειτουργικό. ή αλλιώς Windows 7 Λογισμικό(Software)-->Η συλλογή από προγράμματα υπολογιστών, διαδικασίες και οδηγίες χρήσης που εκτελούν ορισμένες εργασίες σε ένα υπολογιστικό σύστημα. Λειτουργικό Σύστημα(Operating System)(πχ GNU/Linux,Windows,MacOS X)-->Το λογισμικό του υπολογιστή που είναι υπεύθυνο για την διαχείριση και τον συντονισμό των εργασιών και την κατανομή των διαθέσιμων πόρων. Το λειτουργικό σύστημα παρέχει ένα θεμέλιο, ένα μεσολαβητικό επίπεδο λογικής διασύνδεσης μεταξύ λογισμικού και υλικού, διαμέσου του οποίου οι εφαρμογές αντιλαμβάνονται εμμέσως τον υπολογιστή.
isay Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ένας φίλος μου έχει το Acer Aspire 1410 και δεν ξέρω ποια Windows να του βάλω.Θέλει να είναι εύχρηστα , απλά και ελαφριά.Τι προτείνετε? Το βασικότερο δεν έγραψες. Τι χρήση θα του κάνει ο φίλος σου; Για ποιο λόγο θα το χρησιμοποιεί τις περισσότερες ώρες;
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αν αποκλείσουμε τη χρήση ubuntu, χαλαρά windows 7 32άρια, έκδοση ότι να'ναι εκτός από starter (αν τα αγοράσει, τότε home premium).
Gunix Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Εγώ θα έβαζα Linux. Αλλιώς αν το θες για κάτι άλλο βάλε windows 7 home premium.
filip123go Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Φίλε μου, και εγώ linux θα σου πρότεινα, εκτός και αν έχεις πρόβλημα με driver, οπότε windows 7 32 bit...!
sculper Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 πολύ καλό και στα Ελληνικά! http://ubuntu-gr.org/getubuntu/download-netbook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.